Xamel Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No póki co nie mam co narzekać. Wszyscy odpukać zdrowi. Obie konferencje wygrane. Heat i Mavs ominięci póki co. Regular całkiem udany pomimo kilku potknięc i nie udało się dobić do 70. Nagrody to inna sprawa. Wprawdzie Isiah się wybronił ledwo ledwo, i Olajuwona jakoś przełknę (może w końcu się zepnie na kampach), ale jak to się stało ze nie mam nikogo w piatkach alldef? A co tam, zabawa skończona czas na poważne granie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Po analizie piątek Def dochodzę do wniosku ze nie ma co się dziwić. Bulls którzy tracili 106,7 ppg (( bottom 5) mają dwóch zawodników w piątce Def. Moi nie zasłużyli bo źle bronili rzutów osobistych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tomic drugi raz z rzedu DPOY Nawet Biedrins tego nie zrobil :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katelara Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Poniżej lista graczy z dwuletnimi kontraktami rookie, z którymi to dany GM może rozwiązać umowę. Do salary wliczona zostanie tylko połowa cutowanego kontraktu. Ponadto gracz cutowany nie może zostać podpisany przez tą samą drużynę w czasie, gdy jego kontrakt jest jeszcze spłacany (widnieje na liście płac drużyny). GM może wybrać, w którym roku obciążone będzie jego salary (proporcjonalnie przez dwa lata, lub całość w pierwszym roku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Xam mi powiedział, że zapomniał się przelogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a wiesz, że od razu o nim pomyślałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Uh i wszystkie kropecxki i kreseczki przy ę ż itp i pomylonyvh literek?? Kurcze ten mój drugi login to ma dobrze ją muszę pisać z tel a on ma pełną karoserię. Klawiaturę znaczy. Chciałbym go/się poznać bliżej. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Uh i wszystkie kropecxki i kreseczki przy ę ż itp i pomylonyvh literek?? Kurcze ten mój drugi login to ma dobrze ją muszę pisać z tel a on ma pełną karoserię. Klawiaturę znaczy. Chciałbym go/się poznać bliżej. ... Cos za bardzo sie tlumaczysz:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi