wroblon Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Piatek to baaaaaaaaaaardzo ciezko. Najbardziej poniedzialek, potem niedziela. Jak megawiekszosc bedzie za tym piatek to mozliwe, ze sie uwine ale wolalbym nie. Moj team: Wroblon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Z trzech podanych dat wszystkie mi pasują. Jeśli chodzi o godziny to jest ok, ale wolałbym już tego na później nie przekładać o ile miałaby się*pojawić taka idea BTW zwracam uwagę, że cały czas jest nas tylko 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzepka Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Hej zespol Knicks, pasuje mi kazdy termin, preferowana niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seether Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 czesc moj zespol cross0ver. piatek najwczesniej o 23 sobota cala w porzadku a niedziela do godziny 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Poniżej podrzucam dwie listy. Na pierwszej zaznaczam kto się udzielił w temacie jako "x" przed nickiem + nazwa teamu w nawiasie. Jak widać 2 osoby zgłosiły się do ligi, ale nie wypowiedziały się na forum, a 2 całkowicie nie dały znaku życia. Na drugiej biorąc pod uwagę zaproponowane terminy zrobiłem listę preferencji (może trochę naciąganą bo np. shevcu czy vinsCARTER15 powiedzieli przed tą propozycją, że są ogólnie dostępni, ale założyłem, że wiedzieli co wtedy piszą ). Oznaczenia: [Y - Yes] [N - No] [M - Maybe] (wtedy w nawiasie objaśnienie) Jeśli znajdziecie jakiekolwiek błędy na listach to dajcie znać. x vinsCARTER15 [Twój stary] x antek Racza [Team Racza] x wujek dobra rada [Na Wspak] x budzikreal [RB Team] GluchyPL x shevcu [MKS Milejów] x Seether [cross0ver] x rzepka [Knicks] x wroblon [Wroblon] Kris_kc3 x liv [Green Hornets] x LukiSacz [RKS Huwdu] x pick&rolli [bleedGreen] x Szach_Mat [WKS Illuminati] vinsCARTER15 Y/Y/Y antek Y/Y/N wujek dobra rada Y/Y/Y budzikreal M/N/N [4.10 godz 19-20] shevcu Y/Y/Y Seether M/N/M [4.10 od 23, 6.10 do 18] rzepka Y/Y/Y wroblon M/Y/Y [4.10 może nie dać rady] liv Y/Y/Y LukiSacz Y/N/N pick&rolli N/N/Y Szach_Mat N/?/? Edytowane 2 Października 2013 przez liv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szach_Mat Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Siemanko - WKS Illuminati się melduje. Niestety nie pasuje mi 04.10., preferowałbym weekendzik później... 11.10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Stworzyłem ankietę w doodle. Proszę o wypełnienie, podanie nicka i ustalimy najbardziej sprzyjający termin. Link: http://doodle.com/yuuzwpy4rqtswifz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szach_Mat Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Wypełniłem - fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 liv dzięki za pomoc i listę. Jakby co to moja ekipa to Na Wspak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 liv, kawal dobrej roboty, dzieki! Choc pozwole sobie zgadnac, ze GMem "Team Racza" jest "Racza" ;-) W zwiazku z tym brakujaca druzyna jest albo GluchyPL albo Kris_kc3. Oceniajac po dacie ostatniej wizyty faworytem jest ten drugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Uzupełniłem obie listy, aczkolwiek docelowo tą drugą wywalę na rzecz doodle, ale chwilowo może się jeszcze przydać. Dopisałem Racza - nie było go bo listę robiłem patrząc po postach na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Antoine Team to moj team. Ankieta wypelniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzepka Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Wypelnilem ankiete, przeprowadzilem Krisa przez proces zakladania ligi, wiec zaraz potwierdzi udzial. Ps. zmienilem nazwe zespolu na Bottomers. Ps. Pozdrawiam Na Wspak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_kc3 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Witam; Mój team to Fathers, ankietę wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dobra Panowie, ankietę wypełniło już 11 uczestników i myślę, że termin nam się wyklarował na 13 października (niedziela) o godzinie 19:30. Nie pasuje to jednej osobie, ale pasuje jej już godzina 21, więc mam nadzieję, że uda się to jakoś pogodzić. Z ostateczną decyzją poczekam do końca dzisiejszego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Mi jak coś obie godziny pasują. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GluchyPL Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szach_Mat Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 mi oczywiście też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi