wiLQ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace dywizji III Ę w sezonie 2013/14 Komisarzem ligi jest wujek dobra rada , ktory zostal wybrany tylko ze wzgledu na doswiadczenie w fantasy i sie zgodzil pelnic ta funkcje. Na podstawie procesu opisanego tutaj http://www.e-nba.pl/showthread.php?8617&p=709244&viewfull=1#post709244 sklad ligi wyglada tak [w nawiasie "grupa stazowa"]: vinsCARTER15 9+ antek 7-8 Racza 4-6 wujek dobra rada [c] 4-6 budzikreal 2-3 GluchyPL 2-3 shevcu 2-3 Seether 1 [draftowal automat] rzepka 1 wroblon 1 Kris_kc3 0 liv 0 LukiSacz 0 pick&rolli 0 Szach_Mat 0 W sumie 15 GMow gdzie walka w tym sezonie toczy sie o... - miejsca 1-3 awansuja do przyszlorocznej II [niewazne ktorej bo poziom zostanie wymieszany], - miejsca 4-10 zostana w przyszlorocznej III [niewazne ktorej bo poziom zostanie wymieszany], - miejsca 11-15 spadna do przyszlorocznej IV. Wyniki draftu posortowane po pensjach sa tutaj: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/29109/draftresults?drafttab=picks&sort=cost&order_by=desc Wklejone na forum sa w tym poscie: http://www.e-nba.pl/showthread.php?8810-Sezon-2013-14-Dywizja-III-%C4%98&p=711230&viewfull=1#post711230 Na koniec i dla ulatwienia nazwy druzyn poszczegolnych forumowiczow... vinsCARTER15 [Twój stary] antek [Antoine Team] Racza [Team Racza] wujek dobra rada [Na Wspak] budzikreal [RB Team] GluchyPL [Carne Domki] shevcu [MKS Milejów] Seether [cross0ver] rzepka [bottomers] wroblon [Wroblon] Kris_kc3 [Fathers] liv [Green Hornets] LukiSacz [RKS Huwdu] pick&rolli [bleedGreen] Szach_Mat [WKS Illuminati] Edytowane 13 Października 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam dywizję Ę To może od razu zaproponuję żebyśmy rozważyli (wzorem innych lig jak przeglądałem tematy) taki termin żeby w razie czego mieć termin zapasowy. W moim przypadku na pewno odpadam do końca tygodnia (niby i tak za wcześnie, ale wolę dać znać) i 5.10. Dodatkowo nie pasuję mi zbytnio późne terminy np. zaczynanie draftowania 1-2 w nocy - preferowałbym coś około 20. Ogólnie wydaje mi się, że najwygodniej byłoby nam zebrać się w weekend jednak jeśli większość zdecyduje inaczej to u mnie nie ma żadnych problemów - dopóki dogadamy się odpowiednio wcześnie i nie będziemy zmieniać terminu w ostatniej chwili to raczej się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam wszystkich jako komisarz. Podesłałem linki do ligi wszystkim uczestnikom, jeśli coś jest nie tak, to proszę pisać. Strasznie mnie w tym roku wkurza yahoo Co do draftu to mi zdecydowanie bardziej odpowiadają dni powszednie (zdecydowanie pewniejszy dostęp do internetu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 ustawiamy draft na 4.10 na 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Dla mnie ok, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Na tygodniu moge draftowac, tylko po polnocy, wiec za pewne bedzie to duuuuze utrudnienie dla innych graczy. Dla mnie najlepiej zeby draft byl na weekendzie, wieczorkiem. Zwazywszy na to ze w soboty wiekszosc z nas ma jakies plany, to moze jakas niedziela? W telegraficznym skrocie: poniedzialek-piatek, od 00.45 sobota niedziela- od popoludnia (np 16.00+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Interesujace, ze jest 5 postow w watku, a juz 13 osob w lidze ;-) A mozecie dac znac jakiej dwojki brakuje? Bo z zewnatrz nickow GMow nie widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 mi tam dzień obojętny byle wieczór nawet późny. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Mi na pewno odpada data 19.10 bo mam draft w innej lidze. Dla mnie najlepszą decyzją było by wybieranie w weekend, dlatego proponuje sobote 5 lub 12 pażdziernika około godziny 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 12.10 21 mam draft na sznurowadle więc jak dla mnie odpada. Załatwiłbym to szybko 4/5/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroblon Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 W tygodniu raczej pozniejszym wieczorem, w weekendy zreszta tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Panowie w ramach tego co pisał wilq proponuję się jakoś zorganizować wewnętrznie. W lidze jest nas 13/15, a no forum odezwało się tylko 7 o ile dobrze liczę z takim skutkiem, że chyba każdemu pasuje inny termin. Może podajmy na forum kto jakim teamem gra bo chyba inaczej ciężko będzie stwierdzić kto jest, kto się wypowiedział, a kogo brakuje. Zaczynając to moi są Green Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Mój zespół to RB Team. Czekam też aż wypowie się więcej osób żebyśmy mieli pełen obraz sytuacji i moze wtedy zanjdzie się jakiś sensowny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 MKS Milejów mi pasuje każdy termin poza 12 i 23 października, godziny wieczorne mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Twój stary. Wieczory każdego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Proponowałbym, żeby wydraftować jak najwcześniej. Większość z nas gra jeszcze w innych ligach, a tutaj jesteśmy już w miarę zorganizowani pod względem ilości graczy. Padła propozycja 4.10 o godzinie 21, to jest piątek, jeden z kolegów sugerował niedzielę i w sumie 6.10 o godzinie 21 też byłby ok. Z doświadczenia wiem, że szansa na pasujący wszystkim termin jest minimalna więc coś trzeba z góry narzucić. Proponuję zatem następujące terminy: piątek 4 października - godz. 21 niedziela 6 października - godz. 21 poniedziałek 7 października - godz. 21 Proszę o sugestie (także godzin, bo myślę, że możemy nieco przesunąć np. na godzinę 20). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Z tych trzech dat pasuje mi tylko piątek 4 października ,ale wolałbym rozpocząć go o 19 lub 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pick&rolli Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Hej, mój zespół to BleedGreen. Mnie osobiście odpowiadałaby najbardziej niedziela 7.10. o godz. 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 mi najbardziej pasuje niedziela 21, choć i w najbliższy piątek urywam się wcześniej z pracy, wiecpasuje mi i najbliższy piątek o 21.co dokolejnych tygodni to pasuja mi tylko i wyłącznie sobote- niedziele, na tygodniu pracuje do polnocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiSacz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witajcie. Mój zespół: RKS Huwdu Jeśli chodzi o draft, to pasuje mi praktycznie każdy piątek i sobota późnym wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi