barcalover Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 17 minut temu, wiLQ napisał(a): Jak wspominalem, spokojnie dogralem mecze ;-] Ale o ich jakosci nie ma co wspominac... Polski main street fantasy Cię weryfikuje! Na chwilę wystawił stopę poza swoje enba 15 osobowe i się gubi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 (edytowane) 6 minut temu, barcalover napisał(a): Polski main street fantasy Cię weryfikuje! Na chwilę wystawił stopę poza swoje enba 15 osobowe i się gubi! Hehe, to byl pierwszy draft i ot cala tajemnica. Nie zdawalem sobie sprawy jak mocno spadla cena Kawhiego i go dostalem przypadkiem. Ale dzieki temu uniknalem go w wazniejszych ligach ;-] Poza tym nadal nie lubie 20-druzynowych lig jednosezonowych, slaby poczatek sezonu to juz pozamiatane bo na FAsach glownie szrot. Edytowane 14 Kwietnia 2025 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 To prawda. Dużo ciężej w 20-osobowych się gra. Na FA głównie szrot i większa konkurencja wśród GMów, więc po słabym drafcie ciężko o dobre miejsce a jak jeszcze jakieś długie kontuzje najważniejszych grajków to pozamiatane bo o wymiany które mogą dużo zmienić też bardzo ciężko bo wszyscy kiszą najważniejszych graczy. Też najbardziej lubię 14-16 osobowe ligi. Ja na postprime straciłem Jalena Johnsona i Lively i FVV też długo pauzował no i mimo rzeźbienia nie udało się wbić na 5 miejsce i wywalczyć awansu (jeśli w ogóle top5 awansuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 30 minut temu, Mikowal83 napisał(a): To prawda. Dużo ciężej w 20-osobowych się gra. Na FA głównie szrot i większa konkurencja wśród GMów, więc po słabym drafcie ciężko o dobre miejsce a jak jeszcze jakieś długie kontuzje najważniejszych grajków to pozamiatane bo o wymiany które mogą dużo zmienić też bardzo ciężko bo wszyscy kiszą najważniejszych graczy. Też najbardziej lubię 14-16 osobowe ligi. Bo ta liczba nie byla ustalona przypadkowo - 30 druzyn w NBA x 5 starterow = 150 = 15 GMow po 10 aktywnych slotow. W ten sposob jest duzo wieksze pole manewru wsrod wszystkich lawkowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Tak czy inaczej 2 miejsce w I lidze, 3 miejsce na sznurowadle, 6 miejsce na postprime i 6 miejsce w "turystycznej" (20 osobowej) lidze na Fejsie (Loża NBA) i 10 miejsce w FBX#2 (z kontuzjowanym Chetem) uważam za całkiem udany sezon. W sleeperowej lidze służącej tylko jako mock draft (bez możliwości zmian w składzie w trakcie sezonu) nawet zająłem 2 miejsce @barcalover ile drużyn awansuje z drugiej ligi na postprime? Mam się co łudzić na awans do pierwszej z 6-go miejsca tylnymi drzwiami? (Przez jakieś rezygnacje?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 17 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): @barcalover ile drużyn awansuje z drugiej ligi na postprime? Mam się co łudzić na awans do pierwszej z 6-go miejsca tylnymi drzwiami? (Przez jakieś rezygnacje?) Myślę, że jest spora szansa, że kilka osób z 6. miejsc awansuje, bo w puli 60 GMów (oba poziomy wyżej) zazwyczaj znajdzie się kilka osób, które albo rezygnują, albo się nie pojawią w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2025 Panowie sorry za oftop ale poszukujemy 2 graczy do FBX3 na e-nba.pl. wielu z was już tam gra ale zapraszam nowych aktywnych userow którzy chcieliby spróbować swoich sił w dynastii na najwyższym możliwym poziomie do kontaktu ze mną. Wyjaśnię co i jak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Organizacyjnie ruszamy 1 wrzesnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 @wiLQ dwie osoby co chciały dołączyć doświadczyły problemu z zakładaniem konta. Może powinniśmy się w tej kwestii skontaktować z Borysem? Ktoś może już spotkał się z problemem zakładania konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 Napisalem do niego wiadomosc ale wiecej nie bardzo moge zrobic. Przede wszystkim szkoda ze tak pozno to wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 Godzinę temu, wiLQ napisał(a): Napisalem do niego wiadomosc ale wiecej nie bardzo moge zrobic. Przede wszystkim szkoda ze tak pozno to wyszlo To tylko zgłoszenie tutaj na forum, więc może by ludziom dać jakiegoś maila do kontaktu - wystarczy na razie w sumie, żeby dali znać, że chcą grać, podali jakiś nick i dołączyli do ligi. Jak Borys ogarnie rejestrację, to sobie dołączą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 4 godziny temu, mac napisał(a): @wiLQ dwie osoby co chciały dołączyć doświadczyły problemu z zakładaniem konta. Może powinniśmy się w tej kwestii skontaktować z Borysem? Ktoś może już spotkał się z problemem zakładania konta? 47 minut temu, barcalover napisał(a): To tylko zgłoszenie tutaj na forum, więc może by ludziom dać jakiegoś maila do kontaktu - wystarczy na razie w sumie, żeby dali znać, że chcą grać, podali jakiś nick i dołączyli do ligi. Jak Borys ogarnie rejestrację, to sobie dołączą. Spróbujmy tak, sprawdzcie skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 A ja chciałem spytać czy w tym sezonie zostanie zmieniony slot IL na IL+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 7 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): A ja chciałem spytać czy w tym sezonie zostanie zmieniony slot IL na IL+ ? Jestem na tak ze względu na niekonsekwentne przydzielanie IL/IL+ przez yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 @wiLQ musisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 Najlepiej dajmy jedno IL i jedno IL+ Yahoo defaultowo chyba daje az 3 takie sloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 36 minut temu, mac napisał(a): Najlepiej dajmy jedno IL i jedno IL+ Yahoo defaultowo chyba daje az 3 takie sloty. A to wg mnie przesada, bo potem jest kiszenie FAsow niepotrzebne. Zacząłbym od zmiany IL -> IL+ w tym sezonie i ew. za rok znowu zmienić, jeśli będzie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 4 minuty temu, barcalover napisał(a): A to wg mnie przesada, bo potem jest kiszenie FAsow niepotrzebne. Zacząłbym od zmiany IL -> IL+ w tym sezonie i ew. za rok znowu zmienić, jeśli będzie potrzeba. ok, jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 (edytowane) 18 minut temu, barcalover napisał(a): A to wg mnie przesada, bo potem jest kiszenie FAsow niepotrzebne. Zacząłbym od zmiany IL -> IL+ w tym sezonie i ew. za rok znowu zmienić, jeśli będzie potrzeba. Też tak uważam. IL+ to wystarczające udogodnienie przy c***owym aktualizowaniu statusów przez Yahoo oraz ilości kontuzji i odpoczynków zawodników w real NBA Edytowane 27 Września 2025 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 W dniu 27.09.2025 o 02:21, Mikowal83 napisał(a): A ja chciałem spytać czy w tym sezonie zostanie zmieniony slot IL na IL+ ? W dniu 27.09.2025 o 09:51, barcalover napisał(a): Jestem na tak ze względu na niekonsekwentne przydzielanie IL/IL+ przez yahoo. Dobra, sprobujmy tego IL+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi