mac Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Możemy poddać pod głosowanie obecność dwóch IL-slotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @mac zrób ankietę i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Postanowiłem uwiecznić chwilę... to chyba Prime Time w historii mojej gry w Fantasy E-NBA Roto Keeper League 21/22 4 Charlotte Hornets 118 Liga Roto Dynasty 3 Charlotte Hornets 114 E-NBA Roto 21/22 III Atlantic 3 Warsaw Hornets 65 Sznurowadło roto budżetówka 2 4 Warsaw Hornets 65 Roto Sznurowadło IIB Liga 2 Warsaw Hornets 93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Minął miesiąc a moje pozycje w tabeli prawie się nie zmieniły E-NBA Roto Keeper League 20/21 4 Charlotte Hornets 117 Liga Roto Dynasty 3 Charlotte Hornets 119 E-NBA Roto 21/22 III Atlantic 3 Warsaw Hornets 67 Sznurowadło roto budżetówka 2 3 Warsaw Hornets 71 Roto Sznurowadło IIB Liga 2 Warsaw Hornets 95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonekadam3030 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Poleci ktoś jakieś maty do ćwiczeń potrzebuje coś dobrego do rozgrzewki i rozciągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 E-NBA Roto Keeper League 21/22 3 Charlotte Hornets 123 Liga Roto Dynasty 8 Charlotte Hornets 110 E-NBA Roto 21/22 III Atlantic 1 Warsaw Hornets 70 Sznurowadło roto budżetówka 2 1 Warsaw Hornets 74 Roto Sznurowadło IIB Liga 1 Warsaw Hornets 94 Ciekawe czy będzie poczwórna korona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mikowal83 napisał: E-NBA Roto Keeper League 21/22 3 Charlotte Hornets 123 Liga Roto Dynasty 8 Charlotte Hornets 110 E-NBA Roto 21/22 III Atlantic 1 Warsaw Hornets 70 Sznurowadło roto budżetówka 2 1 Warsaw Hornets 74 Roto Sznurowadło IIB Liga 1 Warsaw Hornets 94 Ciekawe czy będzie poczwórna korona ? Jak Wylizesz sobie wtedy własne jajka! Bo już blisko jesteś takiego osiągnięcia Edytowane 7 Marca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Dałbyś się pocieszyć człowiekowi, który od 6 lat gra w fantasy bez większych sukcesów a nie mi ciśniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 7.03.2022 o 18:56, Mikowal83 napisał: Dałbyś się pocieszyć człowiekowi, który od 6 lat gra w fantasy bez większych sukcesów a nie mi ciśniesz Pokaz lepiej jak skończyłeś, chyba slabiej? Mój sezon fantasy chyba w miarę udany, dwie wygrane ligi na osiem i dwa razy podium, do pełni szczęścia zabrakło awansu w ROTO wilqa. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: do pełni szczęścia zabrakło awansu w ROTO wilqa. ... przy zalozeniu, ze nikt nie zrezygnuje z lig wyzej, a ostatnio bylo pare takich osob, wiec to wciaz mozliwe. Porownaj sobie tabele z innych miejsc 4 w ligach III ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, wiLQ napisał: ... przy zalozeniu, ze nikt nie zrezygnuje z lig wyzej, a ostatnio bylo pare takich osob, wiec to wciaz mozliwe. Porownaj sobie tabele z innych miejsc 4 w ligach III ;-] pewnie mam najmniej punktów ze wszystkich czwartych miejsc ? Ale czy inne ligi tez były po dwanaście ? Ja akurat mam zawsze pecha z tą listą rezerwowych. wiem ze w zeszłym roku byłem chyba piąty, ale chyba tylko jeden-dwa punkty straty do awansu albo nawet tyle samo pkt i tie-breaker trzech drużyn na miejscach 3,4,5 był, już nie pamiętam. A dwa lata temu wydaje mi się ze tez byłem czwarty albo piąty więc może zamiast punktów w tym sezonie, powinieneś ostatnie trzy lata brać pod uwagę jak bedziesz układał kolejnosc rezerwową Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 9 minut temu, RonnieArtestics napisał: pewnie mam najmniej punktów ze wszystkich czwartych miejsc ? Ale czy inne ligi tez były po dwanaście ? Byly 3 ligi po 12 GMow i wlasnie spojrzalem na tabele, ze wsrod 4 miejsc jako jedyny miales 12stke... czyli potrzebujesz tylko jednej rezygnacji w ligach I i II... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) 54 minuty temu, wiLQ napisał: Byly 3 ligi po 12 GMow i wlasnie spojrzalem na tabele, ze wsrod 4 miejsc jako jedyny miales 12stke... czyli potrzebujesz tylko jednej rezygnacji w ligach I i II... Hell yeah, dzięki ci Robercie Williamsie ! oczywiscie niech wszyscy z I i II zostaną, bo skoro przez Sześć lat nie awansowałem to III to moje miejsce ;] Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 27 minut temu, RonnieArtestics napisał: Hell yeah, dzięki ci Robercie Williamsie ! oczywiscie niech wszyscy z I i II zostaną, bo skoro przez Sześć lat nie awansowałem to III to moje miejsce ;] Na bank ktoś zrezygnuje, także gratuluję cierpliwości, ale raczej widzimy się w drugiej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Wszystkich chętnych do spróbowania swoich sił w formacie roto keeper, zapraszam do naszej ligi e-nba keeper #1! Będzie to nasz już 9 sezon i cec***ą nas dosyć ciekawe przepisy, które uatrakcyjniają grę i dają zacięta rozgrywkę o zwycięstwo/podium do końca. Poniżej link do ligi, regulaminu i zgłaszania. Serdecznie zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Mam nadzieję, że @wiLQ się nie obrazi, ale wrzucę tu ogłoszenie o naborze do FBX2. W skrócie - zabawa wielosezonowa z salary cap i pensją zawodnika, czyli jego wynikiem z zeszłego sezonu. Nie rywalizujemy, jak w roto, w iluś kategoriach, ale punkty, zbiórki, asysty itd, akumulują się w jeden wynik. Regulamin wygląda na skomplikowany, ale to dość prosta gra dająca dużo frajdy. Ewentualnych chętnych zapraszam na priv. Możliwość odziedziczenia zespołu lub szybki draft z graczy i pickow, które należą do opuszczonych zespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 W dniu 31.08.2022 o 09:32, Tecu napisał: Mam nadzieję, że @wiLQ się nie obrazi, ale wrzucę tu ogłoszenie o naborze do FBX2. A czemu miałby sie obrazić? No chyba, że to kwestia podłego charakteru - prawda @wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Oczywiscie nie obrazam sie na ogloszenia lig w innych dzialach, ale chyba przeceniacie ilu ludzi tu zaglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Nie każdy pewnie śledzi, więc informuję, że na http://forum.sznurowadlo.pl/ również już ruszyła organizacja lig. Jeśli ktoś grał w ubiegłym sezonie to zachęcam do szybkiego potwierdzenia dalszego uczestnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 W dniu 31.08.2022 o 09:32, Tecu napisał: Mam nadzieję, że @wiLQ się nie obrazi, ale wrzucę tu ogłoszenie o naborze do FBX2. W skrócie - zabawa wielosezonowa z salary cap i pensją zawodnika, czyli jego wynikiem z zeszłego sezonu. Nie rywalizujemy, jak w roto, w iluś kategoriach, ale punkty, zbiórki, asysty itd, akumulują się w jeden wynik. Regulamin wygląda na skomplikowany, ale to dość prosta gra dająca dużo frajdy. Ewentualnych chętnych zapraszam na priv. Możliwość odziedziczenia zespołu lub szybki draft z graczy i pickow, które należą do opuszczonych zespołów. Zostało OSTATNIE wolne miejsce. Bedzie możliwość zbudowania swojego zespołu od zera, czyli nie przejmujesz po kimś bałaganu tylko sam decydujesz kogo chcesz mieć ( z dostępnych graczy, są bardzo fajni gracze dostepni swoją drogą). Po więcej szczegółów zapraszam na priv lub do tematu fbx2 - sezon 2022/23! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi