szkoda-czasu Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłaszam wiLQa jako znikającego GM. Na pewno mamy to opisane w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Kolejny długi weekend to chyba Święta? Tradycja @wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Czas chyba szukać nowego organizatora na następny sezon. Obawiam się najgorszego. Tak długa nieobecność wiLQa może znaczyć tylko jedno... +RIP+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 @wiLQ najpierw musi deale zrobić, żeby potem własnymi projekcjami nie zepsuć sobie rynku BTW. Chyba już na tym etapie (1/4) sezonu to trochę śmiesznie by było typy przedsezonowe wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 2 godziny temu, szkoda-czasu napisał: nieobecność wiLQa Jaka nieobecność? Regularnie pojawia się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) W dniu 8.11.2019 o 15:29, szkoda-czasu napisał: Zgłaszam wiLQa jako znikającego GM. Na pewno mamy to opisane w regulaminie 2 godziny temu, szkoda-czasu napisał: Czas chyba szukać nowego organizatora na następny sezon. Obawiam się najgorszego. Tak długa nieobecność wiLQa może znaczyć tylko jedno... +RIP+ 46 minut temu, matek napisał: Jaka nieobecność? Regularnie pojawia się na forum. Potwierdzam, ze jest ok i nigdzie nie zniknalem, po prostu mocno mi ubylo czasu i tyle. Dopiero dzisiaj klepnalem pierwszy trejd we wszystkich ligach, wiec sie to jakos tam odbija na jakosci GMowania, ale do znikajacego to mi daleko bo zagladam praktycznie codziennie. Projekcje caly czas planuje wrzucic choc doszedl dodatkowy problem... 2 godziny temu, dannygd napisał: BTW. Chyba już na tym etapie (1/4) sezonu to trochę śmiesznie by było typy przedsezonowe wrzucać ... ze teraz troche glupio i juz bedzie zbyt mocno widoczne jak sa przestrzelone A nie zapowiada sie to dla nich dobry sezon... Edytowane 3 Grudnia 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 @wiLQ po prostu wrzucaj jak masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 12 godzin temu, wiLQ napisał: Projekcje caly czas planuje wrzucic choc doszedl dodatkowy problem.. Są też tacy, którzy się cieszą że ich nie było w tym roku. W zeszłym sezonie grałem w lidze z typkiem, który według Twoich i Barcylovera projekcji był absolutnym faworytem. Przez cały tydzień mi pisał, jaki to jest super. Nie będę pisał o kogo chodził, ale ostatecznie zajął ostatnie miejsce i obecnie robi za gwiazdę w innej popularnej grze na forum beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 10 godzin temu, mac napisał: Są też tacy, którzy się cieszą że ich nie było w tym roku. W zeszłym sezonie grałem w lidze z typkiem, który według Twoich i Barcylovera projekcji był absolutnym faworytem. Przez cały tydzień mi pisał, jaki to jest super. Nie będę pisał o kogo chodził, ale ostatecznie zajął ostatnie miejsce i obecnie robi za gwiazdę w innej popularnej grze na forum beGM. Moje w tym roku nie wyglądają tragicznie, przynajmniej w tych ligach, w których sam gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 15 godzin temu, barcalover napisał: Moje w tym roku nie wyglądają tragicznie, przynajmniej w tych ligach, w których sam gram Przy tak ogromnej migracji zawodników statystyczny ekosystem NBA został tak mocno zaburzony że chyba nie powinniśmy się dziwić dużym różnicom między tym czego się spodziewaliśmy, a rzeczywistością. Barcalover - w ligach w których grasz sam - powinieneś mieć duże szanse na podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Nie ma w tym roku tematu z wymianami, więc tu poruszę pending trade w naszej lidze. LBJ za Love + Dinwiddie. Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 W dniu 31.01.2020 o 10:38, eMeS napisał: Nie ma w tym roku tematu z wymianami, więc tu poruszę pending trade w naszej lidze. LBJ za Love + Dinwiddie. Zapraszam do dyskusji Ale kuźwa nie wszyscy na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 No to chyba zakonczylismy sezon. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 A ja pobralem sobie Isaaca, Irvinga, Klaya i Oubre i czekam na rozwoj wydarzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Godzinę temu, Mikowal83 napisał: A ja pobralem sobie Isaaca, Irvinga, Klaya i Oubre i czekam na rozwoj wydarzen I jako pierwszy wykupiłeś wagon srajtaśmy. Cwaniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 I tu sie mylisz bardziej przejalem sie tym ze sezon NBA zostal zawieszony niz samym koronawirusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 2 minuty temu, Mikowal83 napisał: I tu sie mylisz bardziej przejalem sie tym ze sezon NBA zostal zawieszony niz samym koronawirusem Prawdpodobnie błąd. Chyba że mieszkasz na Pitcairn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 5 godzin temu, Leszczur napisał: 6 godzin temu, Mikowal83 napisał: A ja pobralem sobie Isaaca, Irvinga, Klaya i Oubre i czekam na rozwoj wydarzen I jako pierwszy wykupiłeś wagon srajtaśmy. Cwaniaczek Ja tam czekam, aż "świeży" na półkach zawita! Lechu jak tam u Ciebie sytuacja z Covid-19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 10 godzin temu, dannygd napisał: Ja tam czekam, aż "świeży" na półkach zawita! Lechu jak tam u Ciebie sytuacja z Covid-19? Sytuacja jest bardzo dynamiczna. Ilość przypadków w Szwajcu podwaja się co 48 godzin. Od poniedziałku zapewne zostaną zamknięte szkoły, ale na razie poza jednym kantonem graniczącym z Włochami nie ma jeszcze ogłoszonego stanu wyjątkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Serio ale to pobieranie teraz w obliczu tego co się stało tych wszystkich Durantów, Klejów i innych, którzy mają niby dostać drugie życie wydaje mi się mega słabe... Nie wiem czemu ale kojarzy mi się to z tą sytuacją, gdzie firmy handlowe (typu garnki, pościele) żerują na seniorach i oferują żel antybakteryjny za przyjście na spotkanie. Period. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi