Mikowal83 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Dobra decyzja. Dzięki za pozytywne rozpatrzenie wniosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października A co jeszcze byście powiedzieli na takie udogodnienie w ustawieniach lig żeby zaznaczyć YES w opcji: Allow injured players from waivers or free agents to be added directly to injury slot: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nbafantasyalert Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października 2 godziny temu, Mikowal83 napisał(a): A co jeszcze byście powiedzieli na takie udogodnienie w ustawieniach lig żeby zaznaczyć YES w opcji: Allow injured players from waivers or free agents to be added directly to injury slot: ?? To by było super udogodnienie. Nie trzeba by wyrzucać ze składu zdrowego gracza by pozyskać kontuzjowanego gracza (np. Dejounte Murraya czy Kyrie Irvinga, którzy jeszcze nie wrócili z kontuzji, a masz wolny slot IL czy IL+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) Ja we wszystkich pozostałych (5 ligach) mam taką opcję ustawioną na TAK w ustawieniach. Edytowane 8 Października przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano Środa o 18:43 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:43 Ja to nawet nie wiedziałem, że jest taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Środa o 18:46 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 18:46 11 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): A co jeszcze byście powiedzieli na takie udogodnienie w ustawieniach lig żeby zaznaczyć YES w opcji: Allow injured players from waivers or free agents to be added directly to injury slot: ?? Wg mnie to jest sprzeczna z idea ILa [by tam trzymac swoich zlamasow], a nie po prostu wypelniac sobie slota z FAsow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano Środa o 19:00 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:00 Spoko. Tylko pytam i dałem pod rozwagę. Z jednej strony jest tak jak mówisz z drugiej strony jak masz zlamasa i masz go na ILu ale stwierdzisz że wolisz innego zlamasa to dzięki tej opcji możesz to zrobić bez uszczerbku dla drużyny więc nie do końca mówimy tutaj o dodatkowym slocie czy wypełnianiu slota czy kiszeniu FAsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi