goozman Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 12 godzin temu, wiLQ napisał(a): Czy mi sie wydaje czy na Yahoo zniknelo forum wewnatrz ligi? wydaje Ci się - w głównym widoku chatu nie widać (przynajmniej na razie) ale jest do wyboru podmenu League - League Chat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 16 godzin temu, goozman napisał(a): wydaje Ci się - w głównym widoku chatu nie widać (przynajmniej na razie) ale jest do wyboru podmenu League - League Chat Tzn co tam Ci sie wyswietla? Przeciez to jest wewnetrzny chat, a nie forum gdzie wiadomosci wisialy pod tabela caly rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) @aQQ / QAS potwierdzil na privie, ze rezygnuje, wiec sklad ligi I jest juz ustalony i zamkniety. Okolo godzine temu bylo losowanie lig na poziomie II, wiec te ligi wlasnie ruszyly na Yahoo i maja juz swoj watek na forum. W tym roku byl dodatkowy smaczek bo pierwszy raz losowalem siebie i kurde bylo to dziwnie ekscytujace jak na wpisy w arkuszu [w zalaczniku] ;-] UWAGA! Organizacja lig na poziomie III ruszy 1 pazdziernika! Dlatego zeby byl czas na organizacyjne domkniecie poziomu II, ktory wlasnie ruszyl, a poza tym wielkosciowo jest na granicy miedzy 2, a 3 ligami, wiec moze jeszcze sie to wyjasni... Edytowane 25 Września 2023 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 @wiLQ nie widzę gracza @Skam w żadnej lidze a chyba chciał grac dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): @wiLQ nie widzę gracza @Skam w żadnej lidze a chyba chciał grac dalej. Faktycznie, dzieki za wylaapanie, juz to naprawilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 39 minut temu, wiLQ napisał(a): Faktycznie, dzieki za wylaapanie, juz to naprawilem. No ja też chciałem grać dalej. Gram od trzech sezonów - 2 awanse i jeden spadek. 2,5 sezonu aktywny, ostatnie pół nieaktywny, chociaż po próbach robienia wymian, jednak w większości bez odpowiedź. Overall byłem jednym z bardziej udzielających się na blokach, w tradeach, w propozycjach, na które zresztą prawie zawsze odpowiadałem, co wcale nie jest normą. Przyczyn nie dołaczenia mnie nigdzie, mimo PMow nie do końca rozumiem, ale jak nie to. Niemniej dzięki za tę 3 lata organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 25 minut temu, Pablo81 napisał(a): No ja też chciałem grać dalej. Gram od trzech sezonów - 2 awanse i jeden spadek. 2,5 sezonu aktywny, ostatnie pół nieaktywny, chociaż po próbach robienia wymian, jednak w większości bez odpowiedź. Overall byłem jednym z bardziej udzielających się na blokach, w tradeach, w propozycjach, na które zresztą prawie zawsze odpowiadałem, co wcale nie jest normą. Przyczyn nie dołaczenia mnie nigdzie, mimo PMow nie do końca rozumiem [...] Za kazdym razem z przykroscia to notuje w watku z wynikami po sezonie. Z regulaminu: Cytat 27. Kto zostaje uznany za olewającego gracza? Jakie są tego konsekwencje? Sposób liczenia punktów roto opiera się na założeniu, że wszystkie drużyny rozgrywają identyczną lub podobną ilość gier. W związku z tym jak ktoś odpuszcza na dłużej i kończy z np 750 meczami to sztucznie zaburza układ tabeli co uznaliśmy za psucie zabawy innym. Dlatego został przyjęty automatyczny system kar mający zniechęcać do takiego działania graczy planujących kontynuowanie rozgrywek. Opiera się on na tabeli po zakończeniu sezonu oraz opcji "Last League Activity" z Yahoo, która jest datą dokonania ostatniej zmiany w składzie [tzn pobranie zawodnika albo przeniesienie kogoś z ławki do aktywnego składu]. W praktyce wygląda to następująco: - jak ktoś nie dogra 35 gier [lub więcej] ORAZ nie dokona żadnej zmiany w składzie przez minimum 30 dni [lub więcej, liczone jest to od godziny pierwszego meczu ostatniego dnia sezonu regularnego w NBA] to jest automatycznie uznawany za olewającego gracza i wykluczany z rozgrywek w następnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): No ja też chciałem grać dalej. Gram od trzech sezonów - 2 awanse i jeden spadek. 2,5 sezonu aktywny, ostatnie pół nieaktywny, chociaż po próbach robienia wymian, jednak w większości bez odpowiedź. Overall byłem jednym z bardziej udzielających się na blokach, w tradeach, w propozycjach, na które zresztą prawie zawsze odpowiadałem, co wcale nie jest normą. Przyczyn nie dołaczenia mnie nigdzie, mimo PMow nie do końca rozumiem, ale jak nie to. Niemniej dzięki za tę 3 lata organizacji. Grałem z tobą w zeszłym sezonie i totalnie olałeś grę chyba w grudniu albo styczniu już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 (edytowane) 40 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Grałem z tobą w zeszłym sezonie i totalnie olałeś grę chyba w grudniu albo styczniu już No to napisalem, że w połowie sezonu Lol 1 godzinę temu, wiLQ napisał(a): Za kazdym razem z przykroscia to notuje w watku z wynikami po sezonie. Z regulaminu: Jeżeli każdy, kto podpada pod ten punkt nie gra dalej, to ok. Jeżeli nie, to jest to słabe. Edytowane 4 Października 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Ja jestem za przyjmowaniem chętnych, którzy mimo wszystko nie są totalnymi niewiadomymi. Za mało nas jest w sumie, żeby jeszcze odrzucać ludzi - zwłaszcza z 3 poziomu. Ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Jeżeli każdy, kto podpada pod ten punkt nie gra dalej, to ok. Wlasnie tak jest. Po prostu zazwyczaj w takich przypadkach osoby calkiem znikaja z forum, wiec tego tak nie widac. Nic to, wydarzylo sie i ewentualnie wrocisz za rok. W tym sezonie bylo pare takich powrotow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 13 godzin temu, Pablo81 napisał(a): No ja też chciałem grać dalej. Gram od trzech sezonów - 2 awanse i jeden spadek. 2,5 sezonu aktywny, ostatnie pół nieaktywny, chociaż po próbach robienia wymian, jednak w większości bez odpowiedź. Overall byłem jednym z bardziej udzielających się na blokach, w tradeach, w propozycjach, na które zresztą prawie zawsze odpowiadałem, co wcale nie jest normą. Przyczyn nie dołaczenia mnie nigdzie, mimo PMow nie do końca rozumiem, ale jak nie to. Niemniej dzięki za tę 3 lata organizacji. Zapraszam do keepera #1 jest miejsce, tylko zaznaczam, że olewanie traktujemy podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 FYI: "We wanted to let you know that we’ve added a much-requested feature into private leagues for this season- custom position eligibility! Commissioners now have the ability to add position eligibility to any players (i.e. Center, Left Wing, Forward) through the web Commish Tools. Please note commissioners can add positions but cannot edit or remove. Learn more in our Help content." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 nie ma w tym roku ligi mistrzow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 W dniu 14.10.2023 o 16:40, jordan20 napisał(a): nie ma w tym roku ligi mistrzow ? Jest, ot polaczylismy sie z mistrzami w postprime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Witam posiadam dwa abonamenty na fb ninja (jeden kupilem a drugi dostalem jako nagroda z ligi na postprime). Z chęcią sprzedam jeden po okazyjnej cenie. Zainteresowanych zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Kto najwiecej zyskal na td? Stracic to chyba Lively i Gaford Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, mac napisał(a): Kto najwiecej zyskal na td? Zakladajac, ze masz na mysli w fantasy to chyba Hield, Schroder? Plus to co sie urodzi ze zgliszczy w Hornets, Wizards i Pistons. Teraz, mac napisał(a): Stracic to chyba Lively i Gaford Rolesi Knicks tez dostali po uszach bo glebi mocno przybylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Yahoo otwarło nowy sezon, jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Ktos tu sie moze doczekac Jakby co z organizacja drzewka rusze w ostatnim tygodniu sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi