Skocz do zawartości

Nowy sezon w NCAA. Kentucky vs Kansas?

ignazz

KTO MISTRZEM NCAA  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. KTO MISTRZEM NCAA

• Kansas z Wigginsem
      20
    • Kentucky z Randle'em
      9
    • Inna ekipa
      14

Rekomendowane odpowiedzi

teraz już wiem na co czekam w NBA...niemożliwe

przecież koleś przy tym wzroście w tym wieku nie powinien się umieć ruszać w ogóle, nie mówiąc tutaj o jakimkolwiek ballhandlingu, niesamowite, nie mogę się otrząsnąć

Edytowane przez metlik

Smart zawieszony na 3 mecze. Trochę bez sensu, ale najwyraźniej nie mieli innego wyjścia. Trener mówi o "serious mistake", a pod nosem się uśmiecha. Odnoszę wrażenie, że nie bardzo trener przejmuje się tym incydentem.

edit: No i wszystko jasne, bo on został zawieszony przez Big 12, a nie przez uniwersytet.

Przed chwila widzialem oswiadczenie wydane przez tego kibica i według niego nazwał Smarta "a piece of crap" i oczywiscie stwierdzil, ze nie użył żadnego rasistowskiego sloganu.

Edytowane przez SkoczekS1

teraz już wiem na co czekam w NBA...niemożliwe

przecież koleś przy tym wzroście w tym wieku nie powinien się umieć ruszać w ogóle, nie mówiąc tutaj o jakimkolwiek ballhandlingu, niesamowite, nie mogę się otrząsnąć

był juz taki typ, Jonathan Bender się nazywał bodajże

Jak tak dalej będzie grał to pewnie masz rację.

A jak tam Hairston sobie radzi w D-league?

btw. Widzieliscie 2 game winnery z wczoraj? Akurat obydwa mecze oglądałem. Za to uwielbiam NCAA. (Do tego 2xOT oczywiście)

https://www.youtube.com/watch?v=XOO0g4SxygI

https://www.youtube.com/watch?v=qkUyoq9asaI

Paige skubaniec w drugiej połowie (i dogrywce) był w mega strefie.

Ja bym chciał, żeby z jednym z picków do Bulls trafił Willie Cauley-Stein. Nie wiem dlaczego, ale po prostu chciałbym żeby chłopak tam grał. 

Grant ma świetne warunki z tego co widzę, ale rzut cienki. Nie wiem czy będzie dobry do grania na 3 w lidze. Bardziej powinien się szykować na 4. 

Cuda na kiju w ACC. Cuse i Duke przegrywają z ogórkami. O ile ostatnie porażki Orange można usprawiedliwić nieobecnością wspomnianego Granta, o tyle Duke dało totalną plamę. Niewytłumaczalna porażka.

Louisville za to podoba mi się coraz bardziej. Russ Smith jak jest na parkiecie to rzuca do kosza, a jak schodzi to do kosza rzyga. ;) Na szczęście nie tego samego... Tak to przynajmniej wczoraj wyglądało. Pochorował się chłopak, a mimo to rzucił 26 punktów, miał 6 zbiórek i 5 asyst. Był po prostu niesamowity. Trójka siedziała mu w drugiej połowie jak złoto.

Cuda na kiju w ACC. Cuse i Duke przegrywają z ogórkami. O ile ostatnie porażki Orange można usprawiedliwić nieobecnością wspomnianego Granta, o tyle Duke dało totalną plamę. Niewytłumaczalna porażka.

Louisville za to podoba mi się coraz bardziej. Russ Smith jak jest na parkiecie to rzuca do kosza, a jak schodzi to do kosza rzyga. ;) Na szczęście nie tego samego... Tak to przynajmniej wczoraj wyglądało. Pochorował się chłopak, a mimo to rzucił 26 punktów, miał 6 zbiórek i 5 asyst. Był po prostu niesamowity. Trójka siedziała mu w drugiej połowie jak złoto.

gdzieś czytałem, że Krzyzewski był w szpitalu, wiecie coś więcej?

jak wygląda Harrell?

a no i kiedy startuje March Madness? ;]

Edytowane przez Jendras