Skocz do zawartości

Sezon 2013/14 Liga I

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

ja zgłosiłem się pierwszy więc zabierz januaremu i wrzuć mi do składu za Clarka ; )

To juz sie musisz z nim dogadac na wymiane kogo masz mu wrzucic za Koufosa ;-)

wiLQ a wiesz że na FA leżą jeszcze dwa Greeny ? ; )

Moja druzyna gra straszny piach, ale w ilosci Greenow w skladzie to dominuje lige!!! ;-)

każdy może się zgłaszać, ale ja zgłosiłem się pierwszy więc zabierz januaremu i wrzuć mi do składu za Clarka ; )

Jak tak bardzo chciałeś Kostę to trzeba było wywalić Harklessa, on akurat nie grał więc to w sumie Twój błąd, że go nie złapałeś.

Swoją drogą to szkoda że Rose ma aż takie problemy z kolanami. Szkoda bo może mu to totalnie zniszczyć karierę. Liczyć pozostaje by jednak ta kontuzja poważną nie była.

Edytowane przez Zodd

Proszę proszę, Big Baby wrócił i to wrócił ładnie całkiem. Gogalq szybko go złapał ;) W końcu to jakieś pocieszenie dla niego po stracie Marca.

Natomiast ja dalej bawię się w przebudowę zespołu ;) Już niemal połowę składu zmieniłem ^^ Tym razem oddaję głównie rebsy (uznałem że mam ich w sumie wystarczająco obecnie - okaże się czy niezbyt przedwcześnie to uczyniłem), a w zamian podciągam steale. Taki przynajmniej był mój główny zamysł jak MALBEST do mnie z pytaniem o rebsy wpadł.

ps. niekwestionowanym królem strat raczej jestem już bankowo ;) tracą moi na potęgę ^^ Wiedziałem że będę dużo tracił ale dziś moi przeszli moje najśmielsze oczekiwania ^^ Dziś wyszło że 3 straty u gostka to u mnie mało ;)

Kolejna 6-druzynowa wojna na waiverach!

Choc jestem zaskoczony, ze toczyla sie ona o Hinricha ;-)

Wiadomo, ze bez Rose'a bedzie gral duzo, ale kiedy on ostatnio byl dobry w fantasy?

Swoja droga, extension dla Kobo rzedu 25 baniek rocznie? Porabalo tych Lakers?? ;-)

To tak jakby ktos wydal na niego w naszych rozgrywkach ~80$ w przyszlych 2 draftach!

Czyste szalenstwo... i to jeszcze zanim wrocil do gry po powaznej kontuzji??? Whaat?

Kolejna 6-druzynowa wojna na waiverach!

Choc jestem zaskoczony, ze toczyla sie ona o Hinricha ;-)

Wiadomo, ze bez Rose'a bedzie gral duzo, ale kiedy on ostatnio byl dobry w fantasy?

Swoja droga, extension dla Kobo rzedu 25 baniek rocznie? Porabalo tych Lakers?? ;-)

To tak jakby ktos wydal na niego w naszych rozgrywkach ~80$ w przyszlych 2 draftach!

Czyste szalenstwo... i to jeszcze zanim wrocil do gry po powaznej kontuzji??? Whaat?

Wartość marketingowa czyni cuda :) Powinien jeszcze teraz zmienić numer na koszulce, żeby wskazywał na nową, pokontuzyjną, erę gry Kobasa i kaska zwróci się w miesiąc ;]

Musiałem jakoś zrekompensować sobie wywalenie Bassa na FA, że sie akurat Olynyk musiał teraz połamać.

Zresztą zrobiło się bardzo niewesoło i trzeba jakoś reagować. Bass i tak wiele mi już nie był w stanie pomóc, na blokach ograniczenia, zbieracz dość przeciętny.

Swoją drogą jak widzę zgarnianie speightsa i KCP to utwierdzam się w przekonaniu, że nic wielkiego na tą chwilę na FA bym nie złowił. Może jedynie mogłem trochę sobie $ zostawić, ale nie sądziłem, że niewiele ponad 20 wystarczy.

Edytowane przez bulek

Mnie jak dotąd FAsy się udają - Hickson zwłaszcza, Meeks też nieźle.

Ariza wraca - po moim "słynnym" trejdzie, do Waszyngtonu przyjeżdża Gasol:)

Rondo też już tuż tuż - mimo że Jennings wziął się za podawanie w końcu, Rajona asysty tez chętnie przytulę.

A McGee siedzi pewnie gdzieś w kącie i szlocha...

A pierwszy mecz Kirka u mnie masakryczny, no mi akurat FA-sy nie wychodzą kompletnie, gdybym od czasu draftu nic nie robił zupełnie, byłbym w zupełnie innym miejscu...

Oczywiście Kirk nie będzie grał tak źle, ale z wyrąbaniem Bassa sie pospieszyłem, bo koleś nagle zaczął grac na dobrym procencie, u mnie ceglił aż do bólu.

Znając moje szczeście, to jak wywalę Garnetta, przypomni sobie najlepsze czasy z Bostonu.

Edytowane przez bulek

Mamy kolejny deal, oddaję Gortata za R.Gaya.

Gratki za dogadanie sie... Dla mnie najlepsze w tym trejdzie bylo to...

"Pending trade between Deron Zacznij Grac and zabrali gasola" bo sie usmialem ;-)

Nie tylko sa zyczenia by cos zmienic... ;-)

mysle ze gej ma duzo wiekszy potencjal ale nie moge czekac

NBA tez nie moze bo czekaja na to od draftu ;-)

Szkoda gogalq, że już dziś "miernego" Gortata nie miałeś  u siebie - 11/12 FG%, 25 pkt., 8zb. 2bl.

A Wilq będzie zapewne zadowolony z postawy swoich grajcarów - jako lider FG% : Monta 2/16, RW 2/16 (dla odmiany) i skromne 3/14 G.Greena i 2/7 D.Greena, oraz na dokładkę Vince 3/10.

Edytowane przez Masud

A Wilq będzie zapewne zadowolony z postawy swoich grajcarów - jako lider FG% : Monta 2/16, RW 2/16 (dla odmiany) i skromne 3/14 G.Greena i 2/7 D.Greena, oraz na dokładkę Vince 3/10.

Po takiej nocy rzutowej to niestety byly lider FG% ;-)

Halloween nie bylo wczoraj Panowie, wiec dlaczego taki horror??

A odnosnie Westbrooka to chyba mocno wtopilem ta wymiane, opuscil mecz i gra totalne bagno. Oooops!

Po takiej nocy rzutowej to niestety byly lider FG% ;-)

Halloween nie bylo wczoraj Panowie, wiec dlaczego taki horror??

Zdarza sie najlepszym! Ale jednym ruchem pociągnęli Cię o chyba blisko 1% w dół. Popatrz na to tak - gorzej już nie zagrają. Chyba. Więc teraz juz tylko plaża, palmy, pinacolada i tancerki Hula ;-)

A odnosnie Westbrooka to chyba mocno wtopilem ta wymiane, opuscil mecz i gra totalne bagno. Oooops!

Teraz to już kokietujesz. Kupowałeś WB nie przez jego cudowna produkcję w tej chwili, tylko za jakiś czas. Moze bedziesz musiał poczekać jeszcze miesiąc, ale w końcu się doczekasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.