air_mj Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Siema, Złożyłem ligę na yahoo i wysłałem zaproszenia, gdyby ktoś nie dostał proszę o info. Skład ligi: FBL 1 1. MJ-TEAM 2. Chicken Team 3. High Flying Circus 4. Kizia Mizia 5. Antek Team 6.Penetrator 7.GAD Team 8.ZielonoBiałoCzerwoni 9.MormonMotherfuckers 10.raY lamers Draft w niedzielę 20 października o 19.30 Edytowane 5 Października 2013 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Nie dostałem zaproszenia, moja drużyna to ZielonoBiałoCzerwoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Nie dam rady draftować 16.10 także prosiłbym o zmianę tego terminu Pasuje mi wszystko oprócz 10-12 października a w poniedziałki i czwartki dałbym radę najwcześniej o 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zmieniłem termin draftu na wtorek 15 października o 20.30. Wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dla mnie moze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 na tygodniu,pasuje mi tylko po polnocy, po pracuje do 00.15 ....może jakas niedzile popołudniu/wiczorm, wtedy większość ludzi jest w domu, ewentualniemoze sobie zaplaniowac wolne godzine/półtorej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Na jakiego maila mi wysłałes Air? Ja nic nie widzę. No po północy w tygodniu to zupełnie odpada. Chyba że w piątek, ale ogólnie to jest jakaś hardcorowa godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Wysłałem na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja standardowo proponuję po 21:00. Propozycja draftu w niedzielę - bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Draft w niedzielę 20 października o 21.00 wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Draft w niedzielę 20 października o 21.00 wszystkim pasuje?Dla mnie bomba, mam nadzieje ze nie zapomne jak rok temu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Szukamy jeszcze doświadczonego gracza do bliźniaczej ligi na sznurowadlo.pl . Gdyby ktoś z Was miał ochotę to zapraszam http://sznurowadlo.pl/viewtopic.php?f=18&t=153&st=0&sk=t&sd=a&start=10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Do kompletu na yahoo brakuje tylko raY lamers. Wysłałem mu zaproszenie. Jak macie z nim kontakt to dajcie mu znać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 a gdzie ja jestem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Sytuacja się o tyle komplikuje, gdyż ja wtedy mam draft w roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Hmmmm, termin wisi od 10 dni. Nie mogłeś tego zgłosić kiedy w tamtej lidze? Czy ustalili wcześniej i dopiero nam tutaj piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 a gdzie ja jestem ?Też się nad tym zastanawiałem. Temat organizacyjny wisi od 10 września, a Ty się teraz obudziłeś. Potwierdzenie udziału było do końca września, teraz jesteś na liście rezerwowej. Chyba, że koledzy z 2 ligi zgodzą się Ciebie przyjąć. Jak chcesz pograć w tym formacie to mamy 1 wolne miejsce w lidze na sznurowadle: http://sznurowadlo.pl/viewtopic.php?f=18&t=153&start=10 - - - Updated - - - Sytuacja się o tyle komplikuje, gdyż ja wtedy mam draft w roto. Pogadaj jeszcze z chłopakami z roto, może oni zmienią termin. Ja mam już 8 ustawionych draftów i obawiam się, że ciężko będzie uzgodnić jakiś sensowny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi