lorak Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 jak w temacie - czas na burzę mózgów i trochę rozreklamowania naszej ligi. rzucajcie propozycje gdzie możemy to zrobić, sami nawet od razu róbcie ;] na razie Bulek i Wilq dali znać na sznurówce. Sławek ściagnął fbbest. po weekendzie pewnie pojawi się ogłoszenie na 6graczu. na forum basketa dałem wpis, na supergigancie również. jakieś inne pomysły? ps widziałem że QAS dał ogłoszenie tutaj w innych działach fantasty - może zrób to samo w głównym NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nie jestem pewien czy byl potrzebny oddzielny temat, ale ja bym jeszcze proponowal gorilla marketing na wszystkich wiekszych stronach o NBA w formie krotkich komentarzy z ogloszeniem. Moze tez pododawac info do stopek? Ale to jak ktos sie udziela w wiekszych grupach, chocby na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 dobra dałem w każdym dziale, najwyżej jakiś mod mnie zbanuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 W FBX mogles sie podczepic pod wlasnie wrzucone ogloszenie Mara ;-) Sam mialem to zrobic, ale w ostatniej chwili zauwazylem Twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 wrzucilem info na Twitterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 może na fejsie jakiś większych stron koszykarskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ustalmy może, jak ma wyglądać takie ogłoszenie (czy ma być z linkiem bezpośrednim do działu?) i można umieszczać na fb. Tylko żeby były takie same najlepiej. Mogę wtedy wrzucić na fb lakersland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Lorak zalatwil wzmianke na 6tym graczu i z tej okazji juz zredagowalismy wspolnie takie ogloszenie. Jesli uznajecie je za sensowne i pasujace do sytuacji danej strony/forum w sumie mozna je kopiowac w inne miejsca. A poleci mniej wiecej w takiej tresci: Fantasy Basketball to darmowa internetowa gra, która pozwala fanom koszykówki wcielić się w rolę menadżera drużyny NBA i rywalizować o mistrzostwo z innymi fanami koszykówki NBA. Także jeśli kiedykolwiek pomyślałeś, że mógłbyś stworzyć lepszą drużynę niż prawdziwi GMowie, to zdecydowanie powinieneś spróbować swoich sił w fantasy! Tym bardziej, że to przy okazji doskonałe miejsce na wykorzystanie i poszerzanie swojej wiedzy o koszykówce oraz na poznanie wielu ludzi o podobnych zainteresowaniach. Żeby zacząć wystarczy tylko zorientowanie się w podstawowych zasadach gry, wola rywalizacji i deklaracja zaangażowania przez cały sezon. Ryzykujesz tylko i aż tyle, że prawdopodobnie połkniesz haczyk i zostaniesz z nami na dłużej. W zeszłym roku na forum e-nba spontanicznie powstały 3 ligi, które w sumie liczyły 53 graczy - zarówno nowicjuszy, weteranów jak i kilku GMów z jednej z najstarszych lig fantasy w kraju [fbbest, która działa od 1999]. W tym sezonie jesteśmy już lepiej zorganizowani i mamy apetyt na większe oraz ciekawsze rozgrywki. Czy chciałbyś do nich dołączyć? Więcej informacji o lidze i darmowych zapisach można znaleźć na forum e-nba, a zgłosić się można bezpośrednio w tym wątku: http://www.e-nba.pl/showthread.php?8773 . Na forum rozwiejemy również wszelkie ewentualne wątpliwości i pytania na temat zasad. AFAIK prawa nie sa zastrzezone takze jak macie chec modyfikacji pod konkretne miejsce to tez prosze bardzo ;-) Edytowane 12 Września 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 AFAIK prawa nie sa zastrzezone takze jak macie chec modyfikacji pod konkretne miejsce to tez prosze bardzo ;-) To czas się dokształcić, bo zawsze są zastrzeżone ;] Można co najwyżej udzielić licencji na wykorzystanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 mysle ze najlpiej by bylo na gwiazdach basketu cos dac, tylko to by musial byc jakis wiekszy tekst ogolnie o fantasy, gwiazdy basketu czyta chyba najwiecej osob to taki koszykarski ,,pudelek" wiec mysle ze by sie znalazlo sporo nowych chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Auc, serio? Tzn jak to powinno wygladac? Mialem zadeklarowac ze zrzekam sie rozszczen czy jak? Ba, idac tym tropem to cytujac Twoja wypowiedz na forum lamie prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Auc, serio? Tzn jak to powinno wygladac? Mialem zadeklarowac ze zrzekam sie rozszczen czy jak? Ba, idac tym tropem to cytujac Twoja wypowiedz na forum lamie prawo? 1. Jest problematyczne, czy można się zrzec tego typu roszczeń ;] 2. teoretycznie nie jest to wykluczone, ale podstawowy warunek jest taki, że wypowiedź była utworem. Moja nie była, więc nie ma tematu, ale to ogłoszenie już uznałbym za takowe. Ale to chyba nie miejsce na takie dyskusje, więc najwyżej przenieśmy się na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Z "koszykarskiego pudelka" się być może jakieś kobiety zgłoszą - fanki najnowszych outfitów milionerów z NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (....) więc najwyżej przenieśmy się na priv. To mnie tez wrzuccie w konferencje :-) są już dwie mailowe, to co mi tam, może być kolejna ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Slawek, konferencja ruszyla. A po ogarnieciu przepisow nagle watek "gdzie możemy szukać chętnych do gry?" staje sie priotytetem, wiec podrzuce jeszcze jeden pomysl, ktory powinien pasc od razu: dajcie znac wszystkim znajomym, ktorzy grali w FB lub chcieliby pograc. Jak na razie taka kampania jest chyba najskuteczniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Slawek, konferencja ruszyla. A po ogarnieciu przepisow nagle watek "gdzie możemy szukać chętnych do gry?" staje sie priotytetem, wiec podrzuce jeszcze jeden pomysl, ktory powinien pasc od razu: dajcie znac wszystkim znajomym, ktorzy grali w FB lub chcieliby pograc. Jak na razie taka kampania jest chyba najskuteczniejsza. Aż się na fejsie ogłoszę =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Wlasnie zrobilem cos podobnego, tzn znalazlem na fejsie pare grup dotyczacych NBA i wrzucilem ogloszenie... nie wiem czy to przejdzie czy zostanie wywalone i czy w ogole cos da... ale sprobowac mozna. BTW, ma ktos konto na http://www.forum.bukmacherskie.com ? Bo z tego co widze maja kilka lig h2h, ale roto nie... Edytowane 14 Września 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 no ja mam konto i gram tam w h2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) MKA, to prosba bys dal im jakos delikatnie znac ;-) Edytowane 15 Września 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 no jak bedzie zalozony temat na nowy sezon to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi