Slawekmroz Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 A może pora wyjść z ciepłego k..dołka i rozejrzeć się po okolicy? Właśnie nawiązałem kontakt z estońskim managerem. Oto, co mi napisał: Sometimes year 2003 or so was established Estonian FNBA (Fantasy NBA) league system with three levels: champions, first and second league, 20 teams in each league. Maybe there was two leagues at the beginning and third was added later, but I don't know, because I joined at autumn 2010. I started from 2nd league, immediately was promoted to the first league by 3rd place finish and then I played three seasons in 1st league, now I am in Champions league already 5 seasons, but never finished better than 5th place (2 times). We also pay a little money - 20 EUR. Winner gets 150 EUR, also awarded 2nd and 3rd place and regular season winner. I wrote Estonian first league but it actually means Champions league - I just didn't want to irritate people by this too pretentious name. Some people occasionally quit after season, but always new enthusiasts are found. 3 x 20 places are always filled. It is deep league, we draft 15 players (12 + 3 bench, 2 IR places), it means 300 players drafted, it is maybe too deep, I would like more 14 and 16 teams leagues, 12 is maybe too few. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Może i fajny kierunek, nie miałbym nic przeciwko Estończykom, z tym, czy oni by chcieli grać u nas bez kasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 2 godziny temu, bulek napisał: Może i fajny kierunek, nie miałbym nic przeciwko Estończykom, z tym, czy oni by chcieli grać u nas bez kasy? Nie wiem, pewnie ktoś by się znalazł. Ale generalnie traktuję ten pomysł nie jako rozwiązanie tu i teraz tylko ogólną koncepcję rozwojową. Bo na pewno wymagałby mocnej reorganizacji, choćby językowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Musze przyznac, ze tez nie wiem co mielibysmy zrobic z ta informacja skoro maja swoje rozgrywki. Pogratulowac, ze w Estonii wiecej ludzi gra dlugo w fantasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albercik99 Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Nie wiem, czy ktokolwiek byłby chętny grać u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 W dniu 12.07.2023 o 08:12, Albercik99 napisał(a): Nie wiem, czy ktokolwiek byłby chętny grać u nas Organizacyjnie rozgrywki rusza na przelomie sierpnia i wrzesnia, wiec wtedy wpadnij na forum i sie zapiszesz, miejsca na pewno beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Widzieliście? https://nbafantasy.nba.com/ Za rok 4 poziomy znowu @wiLQ jak za dawnych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Godzinę temu, barcalover napisał(a): Widzieliście? https://nbafantasy.nba.com/ Za rok 4 poziomy znowu @wiLQ jak za dawnych lat jak w to grac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 11 godzin temu, barcalover napisał(a): Widzieliście? https://nbafantasy.nba.com/ Za rok 4 poziomy znowu @wiLQ jak za dawnych lat Nie bardzo rozumiem powiazanie, moze dzieki temu troche wiecej rodakow natrafi na fantasy, ale raczej nia trafi na to forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi