.KB Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Aktualna lista uczestników po uwzględnieniu awansów i spadków, oraz potencjalna kolejność w drafcie. FBL 1 1. MJ-TEAM 2. Chicken Team 3. High Flying Circus 4. Kizia Mizia 5. Chorwackie Skowronki 6. Antek Team 7. HodowcyBebnow 8.Penetrator 9.GAD Team 10.ZielonoBiałoCzerwoni FBL 2 1.MormonMotherfuckers 2.raY lamers 3.bulls2006fronda 4. KBteam 5. szymcie 6. Mar 7. Brooklyn Nets 8. Rigel's Lamers 9. Dudek TEAM 10. Tottenham Cavaliers FBL 3 1. Fantastyczna ferajna 2. Florida Gators 3. Tocheck Team 4.Burikson 5.Pitti_8 6.Orwellsuns 7. Zdunia Squad 2 8. Zielona Furia 9. hesu team Debiutanci: Kacperro Proszę piszcie nazwy zespołów, bo ciężko jest mi Was zidentyfikować. Edytowane 26 Września 2013 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie podałem wcześniej nazwy zespołu. Mój team to Tottenham Cavaliers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 szymcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 MormonsMotherfuckers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 rownież zgłaszam chęć do gry w nowym sezonie pzd Dudek Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 gram, gram, Pitti_8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 moj team to Tocheck Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Zdunia Squad2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Siema chciałbym pograć ale nie znam sie za bardzo .. tj. czytałem kilka poradników i mniej więcej znam zasady.. pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 spokojnie dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 to jak mogę wziąć udział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 to jak mogę wziąć udział ? Możesz, będziesz grał w 2 lub 3 lidze w zależności od liczby chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 okej to informuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Zamykamy zapisy. Oto ostateczne składy lig i kolejność w drafcie. FBL 1 MJ-TEAM Chicken Team High Flying Circus Kizia Mizia Antek Team Penetrator GAD Team ZielonoBiałoCzerwoni MormonMotherfuckers raY lamers FBL 2 KBteam szymcie Brooklyn Nets Rigel's Lamers Dudek TEAM Tottenham Cavaliers Tocheck Team Pitti_8 Zdunia Squad 2 Kacperro Edytowane 30 Września 2013 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi