cieglo Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jak w temacie, będzie coś z tego czy nie bardzo? Ja wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Też chętnie bym pograł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ja też chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Ja też się nie poddaje Zdunia squad Edytowane 16 Września 2013 przez Masud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Chętnie zagram ale organizacji się nie podejmuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Gram dalej i zajmę się ogarnięciem 1 ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 zagram żeby sie odkuc. ale osobiscie uwazam ze 5 gosci na benczu to przesada. no i sznurowadlo promuje ostro tych co wybieraja pierwsi, takze mozna pomyslec nad zmianami w regulaminie IMO. system punktowania tez jest troche dziwny ale to juz wasza decyzja czy zostawiacie jak bylo czy mozna cos zmienic na lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ja też chętnie powalczę i w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Wyniki na koniec sezonu 2012/13 FBL 1 1. MJ-TEAM 2. Chicken Team 3. High Flying Circus 4. Kizia Mizia 5. Chorwackie Skowronki 6. Antek Team 7. HodowcyBebnow 8. KBteam 9. Mar 10. Rigel's Lamers FBL 2 1.Penetrator 2.GAD Team 3.ZielonoBiałoCzerwoni 4.MormonMotherfuckers 5.raY lamers 6.bulls2006fronda 7.Burikson 8.Pitti_8 9.Orwellsuns FBL 3 1. szymcie 2. Brooklyn Nets 3. Dudek TEAM 4. Tottenham Cavaliers 5. Fantastyczna ferajna 6. Florida Gators 7. Tocheck Team 8. Zdunia Squad 2 9. Zielona Furia 10. hesu team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jestem i w tym sezonie, choć poprzedni był ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 gram dalej Kizia Mizia FBL1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 jestem, antonio fbl1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Gram dalej, Brooklyn Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Już pisałem, że gram. Drużyna moja: ZielonoBiałoCzerwoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Ustalmy jakiś deadline zgłaszania drużyn, proponuję do końca przyszłego tygodnia. Będzie wiadomo ile lig potrzeba, kto gdzie gra i wtedy poszukamy komisarzy. Jeżeli termin koniec przyszłego tygodnia jest wg Was ok, niech jakichs mod albo autor tematu wyedytuje pierwszego posta i doda tą infromacją jaką dupną czcionką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Do końca przyszłego tygodnia?! Deadline wcześniej niż w październiku mija się z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miglinieks Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 gram dalej, raY lamers to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi