Skocz do zawartości

Wizards - udany bój od playoffs?

jaggy007

Wejdą do Playoffs?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wejdą do Playoffs?

• Tak
      4
    • Nie
      1
    • Nie wiem/ co mnie to obchodzi?!? :P
      2
    • Co to za idiotyczna ankieta :D
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłem z misją odświeżenia starych wątków, które moim zdaniem wymagają uwagi jak również tworzeniu nowych, mam nadzieję, że równie ciekawych. Ten temat należy do tych pierwszych, biorąc pod uwagę to co działo się w zeszłorocznym wątku, na wstępie chciałem tylko zaznaczyć, że offtopy związane z lakers itp. nie będą tu mile widziane.
A teraz do rzeczy: lato moim zdaniem całkiem udane, zwłaszcza gdy będziemy pamiętać o tym, że salary już wcześniej było zapchane prawie do granic możliwości. Mamy więc przepłaconych średniaków typu okafor i ariza, paru młodego gniewnego (beal) borderline allstara (wall) no i cała masę znaków zapytania (właściwie cała reszta składu) Pytania te głównie dotyczą zdrowia (wall, webster, nene) i realnych umiejętności (porter, seraphin, vesely) A no i na dokładkę mamy harringtona po kontuzji i cały skład:
wall-maynor-temple
beal-webster-rice
porter-ariza-vesely-singleton
nene-harrington--booker
okafor-seraphin
Bardzo trudne do oceny ale wydaje się, że to wszystko może skończyć się na najgorszym 9. miejscu. Pamiętam jaki i bilans mieli w zeszłym sezonie po powrocie Walla aczkolwiek chciałem zauważyć, że wszyscy konkurenci znacząco się wzmocnili i na pewno łatwo nie będzie. Uważam też, że do awansu oprócz stabilnej formy graczy oraz braku kontuzji w składzie będą potrzebne kontuzje także w innych drużynach (cavs) czy też niesnaski i kiepskie zgranie (detroit czy też w mniejszym stopniu atlanta).

No i mamy naszego jedynaka w wizards, może w końcu ktoś zainteresuje się tematem wizz? ;)