badboys2 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Badboys a to nie była MECCA w temacie histroyczności hali Bucks a co? "M" nawiazuje do MECCA Arena, hali, w ktorej grali kiedys bucks @january o ile mi wiadomo, liga nie chce rozrostu ligi do 32 zespolow. zreszta w chwili obecnej i tak sa problemy bo przy kilku druzynach stoi wciaz znak zapytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 W sensie że napisałeś mekka a to mi się raczej z muzułmanami kojarzy - a mi też się ta hala akurat podoba właśnie ze względu na odniesienie historyczne A z Bucks to jest tak że na pewno NBA nie pozwoli im grać w tej hali a na nową nie ma kasy. Z kolei Seattle ma halę i tradycję i tylko zależy czy Kohl przeniesie klub czy go sprzeda - jak przeniesie to nie sądze aby była zmieniona nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) A z Bucks to jest tak że na pewno NBA nie pozwoli im grać w tej hali a na nową nie ma kasy. Co kilka ładnych sezonów rozgrywa się ta sama historia. W jakimś mieście nie ma kasy na wybudowanie, zmodernizowanie hali. Po jakimś czasie pada decyzja o przenosinach lub sprzedaży klubu. A po kilku sezonach władze tegoż miasta zaczynają tęsknić za drużyną i chcą powrotu. Taka drużyna to nie tylko środowisko kibiców, ale i niesamowita reklama miasta na świecie. Edytowane 25 Grudnia 2013 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ktoś oglądający Charlotte może mi wyjaśnić jakim cudem drużyna mająca bodaj najgorszego w D w lidze centra ma 2 drt w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 ach te usg rpg i inne staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 czy z MKG bedzie cos jeszcze fantasy wise? Bo narazie wyglada na straszna wtope z 2 pickiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi