ely3 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Akurat jak były jakieś wrzucane staty odnośnei Gortata, to wyszło, że Al Jefferson najgorzej broni pod obręczą i tak z dwa razy wyższym procentem od Brooka Lopza. Do tego nie nazywałbym go zbawcą, bo był kontuzjowany w 11 meczach, gdzie bobki zrobiły 5-6, a z nim 3-7. A jak Ty Rappar odczytujesz słowo żartobliwie ????? Bo muszę przyznać że z szeroko otwartymi oczami czytam Twoją ripostę i nie mogę pojąć do kogo ty strzelasz???? Od dziś przez jakiś czas w każdym moim poście będę pisał specjalnie dla Ciebie osobne uwagi bo mam wrażenie że Twoje zrozumienie postów biegnie jakimś innym torem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Gdybym spotkal Jordana to zadalbym mu jedno zajebiste ale to zajebiscie wazne pytanie: "Nigga what the fuck is wrong with you?!" Nadal sie otrzasam z nowego loga Hornetsow, wyglada to jak jakies pierdolone transformersy. Tylko Jordan mogl zaakceptowac cos tak brzydkiego, nawet jego garnitury w rozmiarze xxxxl nie sa takie zle porownujac do takiej profanacji. A tak bardzo chcialem byc pierwszy na bandwagonie 90s plis back Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Gdybym spotkal Jordana to zadalbym mu jedno zajebiste ale to zajebiscie wazne pytanie: "Nigga what the fuck is wrong with you?!" Nadal sie otrzasam z nowego loga Hornetsow, wyglada to jak jakies pierdolone transformersy. Tylko Jordan mogl zaakceptowac cos tak brzydkiego, nawet jego garnitury w rozmiarze xxxxl nie sa takie zle porownujac do takiej profanacji. A tak bardzo chcialem byc pierwszy na bandwagonie 90s plis back Kwestia gustu - wg mnie nowe logo akurat jest bardzo dobrze zrobione i nawet lepsze niż to stare jak teraz patrzę. Te ostre krawędzie i czcionka nadają temu taki bojowy nastrój więc tutaj popieram Jordana (ale tylko w kwestii logo, garnitury są fatalne...) Mam czasem wrażenie, że niektórzy by się najchętniej zatrzymali na 90. i nic już nie zmieniali przez następne 20 lat. Zatem skoro zwalniasz miejsce to wskakuję pierwszy Edytowane 22 Grudnia 2013 przez liv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mi się nawet podoba. Lubię stare logo ale klasyczny szerszeń wyglądał trochę jak z reklamy płatków śniadaniowych dla dzieci. Takie czasy że loga zamieniają się z "miękkich" na "twarde" a koszykarze czy tam styl gry w NBA na odwrót.Grizzlies wciąż mają najfajniejsze logo w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mi się podoba. To stare było fajne, ale obecnie odchodzi się od takich kreskówkowych logo. W erze koszulek i logo takich jak poniżej pasowało, obecnie średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 A pro pos starego loga to przecież Jordan nie mógł go wybrać bo przecież nie jest kontynuatorem tamtym Charlotte i z tego co mi wiadomo to liga NBA zgodziła się nieodpłatnie na powrót do starej nazwy pod warunkiem że logo będzie na 100% nowe. Nie było wyboru stare czy nowe. Musiało być nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 może być nawet to logo, a co do Cats to stracili Jeffa Taylora na cały sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) w kwestii logo nie kojarze by byl jakis nakaz od ligi by logo bylo nowe zreszta jedno z alternatywnych logo z piramidy, jest blizniaczo podobne do tego starego calosc moim zdaniem jak najbardziej na plus. na 1 rzut oka wydawalo mi sie fatalne ale jak juz poczytalem i zapoznalem sie z piramida, stwierdzilem, ze wszystko jest zrobione z glowa, ma sens i prezentuje sie swietnie. choc szerszen wyglada jakby polknal pilke i mial ja zaraz wydalic:) z nieciepliwoscia czekam na parkiet i stroje. fajnie, ze wracaja hornets. a co do bobcats, bedzie mi ich troche brakowalo. szkoda okresu sjaxa,chandlera i gforce'a kiedy to mieli lineup, ktory mogl sporo namieszac.no i tamte stroje byly siwetne. nie mialbym nic przeciwko gdyby tamte stroje powrocily z nowym wordmarkiem na koszulce i w nowych kolorach:) i zeby nie bylo. jestem wielkim fanem lat 90tych:) Edytowane 22 Grudnia 2013 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://espn.go.com/nba/story/_/id/10176724/charlotte-bobcats-unveil-new-hornets-logo Tu jest info że takie były warunki decyzji lipcowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pewnie teraz mnóstwo osób wskoczy na bandwagon nowych Hornets, a ja z Bobcats jestem od 2004 roku : D Jeśli nie wydraftują Parkera, Embiida albo Wigginsa w następnym drafcie, naprawdę nie musisz sie obawiac o swoją pozycję jedynego fana Bobcats w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pewnie teraz mnóstwo osób wskoczy na bandwagon nowych Hornets, a ja z Bobcats jestem od 2004 roku : D Przecież Hornets nie wracają po 1410 latach. Jeszcze do niedawna drużyna z Nowego Orleanu grała pod tą nazwą i nie mieli w Polsce jakiejś ogromnej liczby fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dziś jak wrócę to napiszę dlaczego Bobcats nie muszą tankować, aby zbudować porządny team. Atlanta od lat ma porządny team i nikogo to nie obchodzi. Ale logo mi się podoba, choć to tylko połowa sukcesu, bo ostatnio panuje moda na nijakie stroje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nic nie przebije hali Bucks. Ostatnio myślałem, że to jakaś nowa odmiana gry Sudoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Przecież Hornets nie wracają po 1410 latach. Jeszcze do niedawna drużyna z Nowego Orleanu grała pod tą nazwą i nie mieli w Polsce jakiejś ogromnej liczby fanów. Tak, ale tu chyba chodzi o to co było z Nets. Po przenosinach na Brooklyn nagle stało się cool mieć fullcapa z napisem BROOKLYN NETS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pewnie teraz mnóstwo osób wskoczy na bandwagon nowych Hornets Jak do Seattle wróci SuperSonics to ja jako pierwszy wskakuje do bandwagonika. Mam czasem wrażenie, że niektórzy by się najchętniej zatrzymali na 90. i nic już nie zmieniali przez następne 20 lat. @liv. Wyobraź sobie, że wtedy mieliśmy po te naście lat. To takie dla Nas wspaniałe czasy, gdy byliśmy młodzi i m. in. dlatego patrzymy na nie z nostalgią. To była twarda czasem brutalną gra facetów, której dodawało to dodatkowego smak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Na tak c***owym wschodzie to będą mieli HCA w przyszłym roku. Wtedy to dopiero będzie bandwagon, większy niż u Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Dobra to tak. Na początek jeśli chodzi o to, że Hornets nie wracają po 231321 latach. Ludzie którzy kibicowali NOH pozostali przy Nowym Orleanie tak jak ja pozostaje przy Charlotte. Wraca oryginalne Hornets, czyli to z Charlotte. To podobna akcja tak jakby była z Sonics. Kupa fanów z lat 90 wskoczy na bandwagon i populacja fanów zwiększy się. Akurat nie wszyscy. Kojarzę osoby z Twittera co porzucili NO i czekają na sezon 2014-2015, aby kibicować Charlotte Hornets bo im zamiana na Pelicans nie pasuje. Ja NOH polubiłem od zeszłego sezonu i nadal im kibicuje (nom może #1 to AD, a potem reszta) choć z początku zmiana nazwy mi się nie podobała. Co do składu nie jest zły. Oczywiście trzeba parę korekt zwłaszcza na pozycji 2-3, ale jakiś dobry PF by się przydał skoro Jefferson ma dalej grać na C. McRoberts to tylko roles, a Zeller wybitnym zawodnikiem raczej nie będzie. Edytowane 23 Grudnia 2013 przez skejcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nic nie przebije hali Bucks. Ostatnio myślałem, że to jakaś nowa odmiana gry Sudoku. poczytaj najpierw o tym parkiecie, spojrz na niego z innejperspektywy i wtedy sie wypowiedz:) slowo klucz #mekka imo parkiet jest swietny, za to stroje bucks do bani czy jesli mialem koszulke morrisona a obecnie jestem na etapie personalizacji 2 koszulek bobkow do tego gralem nimi w nba 2k za czasow sjaxa, gforce'a i chandlera to czy przysluguje mi wieksze prawo niz reszcie do wskoczenia na bandwagon hornets? mam tez 2 koszulki larry'ego babki johnsona, i kurtke startera sonics moge sobie juz dzis zaklepac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 poczytaj najpierw o tym parkiecie, spojrz na niego z innejperspektywy i wtedy sie wypowiedz:) slowo klucz #mekka sonics moge sobie juz dzis zaklepac? Badboys a to nie była MECCA w temacie histroyczności hali Bucks A propos Sonics to wszystko wskazuje że Bucks chyba sie jednak przeniosą do Seattle ale na początku nie sądzę aby nazwyali sie Sonics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Badboys a to nie była MECCA w temacie histroyczności hali Bucks A propos Sonics to wszystko wskazuje że Bucks chyba sie jednak przeniosą do Seattle ale na początku nie sądzę aby nazwyali sie Sonics? Czemu by nie mogli się nazywać ? Benett raczej problemów by nie sprawiał jeśli Sonics mieliby wrócić bo on chyba nadal jakieś prawa do nazwy nadal ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi