d-fence Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 wiem że to dopiero 2 mecze ale widać improvement georga\a w jego ofensywie. a od tego zależy jak daleko zajdzie indy w tym sesonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 George na razie ostro naparza. Mówił że rok temu nie był przygotowany do zostania gtg Indiany ale póki co konkretnie mnie zaskakuje. Indiana ma wyjebaną pakę. Jeżeli Spurs nie stać na ostatni wysiłek i nie powalczą w finałach to chce Mistrza dla Indiany. W sumie to chce finał Pacers- Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 George na razie ostro naparza. Mówił że rok temu nie był przygotowany do zostania gtg Indiany ale póki co konkretnie mnie zaskakuje. Indiana ma wyjebaną pakę. Jeżeli Spurs nie stać na ostatni wysiłek i nie powalczą w finałach to chce Mistrza dla Indiany. W sumie to chce finał Pacers- Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Pacers nalezy sie mis, jeszcze za te czasy kiedy biegali w skladzie miller-artest-oneal i byla bitwa w the palace. Mają bardzo mocną piątkę, która sie swietnie uzupełnia, do tego wzmocnili lawke Scola, i Watsonem no i przede wszystkim wystrzelił im Lance Stephenson. W tej chwili robią gładkie 4-0, a jeszcze wciąż nie grają jeszcze Hille i Granger. O ile na powrót Danny'ego jakos bardzo nie czekam, bo nie jestem pewien jak wpasuje sie miedzy Stephensona i George'a, to Hill na pewno im sie mocno przyda. Wydaje mi sie ze Paul George moze w tym roku ostro powalczyć o MVP z Jamesem. No i Vogel na COTY bedzie pewnie lecial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Indiana to GSW wschodu tylko z tą różnica, że broni tak jak Wojownicy atakują... pary Finałowe Indiana Heat i Spurs GSW z finałem Pacers vs San Antonio byłoby dla mnie zamknięciem i rozpoczęciem pewnych rozdziałów w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Należeć to się może miejsce na powązkach. Spokojnie, za nami 4 mecze, a tu już kisiel Fajna sprawa z Pacers, trzymam kciuki za detronizacje Heat, no ale... spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Należeć to się może miejsce na powązkach. Spokojnie, za nami 4 mecze, a tu już kisiel Fajna sprawa z Pacers, trzymam kciuki za detronizacje Heat, no ale... spokojnie. napisałem BYŁY BY DLA MNIE ZWIEŃCZENIEM a nie ze się należy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 napisałem BYŁY BY DLA MNIE ZWIEŃCZENIEM a nie ze się należy..... Kore'owi chodziło myślę o stwierdzenie, że PG należy się maksymalny kontrakt. George zaczyna być na tym forum trochę przeceniany. Należy mu się max, idzie po MVP itd. to jakbym czytał o Durancie czy Lebronie, a do nich Georgowi jednak trochę brakuje. Maksymalny kontrakt - ok, przy założeniu że zrobi postępy, bo za to, co pokazał dotychczas to na maxa na pewno nie zasługuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A czego on nie pokazal zeby nie dostac tego maxa? Zasluzyl sobie na niego, koles jest juz w lidze super starem i blyszczy w PO w przeciwienstwie do Krzyska Pawla ktory robi zajebiste staty co roku a w maju juz lowi rybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 George jest zajebistym obronca, najlepszym na obwodzie w lidze, juz za to mu sie nalezy suty komtrakt, a ze cos tam umie w ataku, to ma maxa. A ze sie rozwija, to ma szanse na wejscie do top3 ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 a że na razie jest zdrowy to tym bardziej...zza łuku może być jeszcze lepszy bo miał kosmiczny sezon na uniwerku właśnie za 3. taki on jest taki George jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No fakt jakby pociągnął to co gra na starcie rs to nic innego dostać by nie mógł, choć oczywiście idea że maksymalna umowa jest zarezerwowana dla top 2/3 grajków jest bardzo słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 przecież przyjęte jest że przeważnie najlepszy w zespole grajek szuka maxa.... daje to 25-30 osób do koryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 no i w idealnym świecie/lidze tak by nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Pacers na razie grają bdb dobrze w tym George, a co do jego maxa to może nieco za dużo, ale trzeba sobie przypomnieć jakie pieniądze zarabiali / ją Amare, Lewis, JJ nawet Griffin dostał 90/5 jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No fakt jak Griff tyle dostał to czemu PG miałby się zadowolić czymś mniejszym, przy czym to jest jeszcze jako taki normalny kontrakt, mówię o Grifie, bo reszta przytoczonych przez ciebie to po prostu tragiczne umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) ignazz, Mameluk - mówiłem do człowieka, który stwierdził że "Pacers należy się mistrzostwo za czasy Millera" A PG dałbym maxa jeśli do końca sezonu będzie grał choćby 75% tego, co obecnie Edytowane 6 Listopada 2013 przez kore99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 ***** o czym wy tu w ogole rozmawiacie. Komu dalibyscie maxa, jak nie PG ? LBJ, Durant, CP3, zdrowy Curry, czy jest jeszcze ktos, kto ma papiery, zeby wskoczyc do topu topów ? Love ? James Harden jest spoko, ale defensywnie PG jest kilka półek wyżej, Irving poki co nie jest nawet blisko, Drummond to melodia przyszlosci. Pacers spada w tym roku kontrakt Grangera, mieli hajs do wydania i co mieli z nim zrobic? polowac na Melo, Bosha? dac jakiemus wysokiemu kolkowi kontrakt w stylu Perka? DeRozan dostaje 11-12 baniek rocznie, a to nawet nie jest dobra 3 opcja w walczącym o cos teamami. George to obecnie jedno z 5 najgorętszych nazwisk NBA, gra po obu stronach, zagrał dobre PO, idealnie pasuje do zespołu - w takich chwilach nie kalkulujesz, tylko robisz wszystko, zeby core utrzymac zespolu razem i tyle. Hibbert-George to dwójka która robi mega robote po obu stronach parkietu (mimo ze Hibbo nie jest kozakiem w ataku to inside presence robi) - nic tylko koptowac im roznych rolesow - bardziej lub mniej utalentowanych i patrzyc co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ogólnie to zawsze świetna defensywa indywidualna jest bardzo efektowna i mocno przeceniana .George to przede wszystkim p-r-z-e-j-e-b-a-n-y help defender, nie wiem czy od czasów Pippena był lepszy deflector w lidze. Atak to tylko luksusowy dodatek, choć rola George'a jest sztucznie zawyżona przez brak kreatora gry w Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dlaczego kilka ostatnich postów zostało wykasowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi