shevcu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Hibbert ostatnio to miał za dużo do powiedzenia, a za mało pokazuje na parkiecie. W obronie cienizna, a w ataku o bił na głowę dziś nawet Perka. Dla jednych i drugich istotne zwycięstwo Pacers. Dla Indiany prawie pewny HCA, dla OKC być może tym samym lepszy, łatwiejszy w ewentualnym finale. Tylko... https://www.youtube.com/watch?v=uXXoPnzXns8 ...gdyby on miał mózg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Tylko... ...gdyby on miał mózg... każdy ma jakiegoś bzika, każdy swoje hobby ma Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A ja indy zycze finalow. Juz tyle pomyj na nich wylano. Do kompletu ze spurs niech sie tam pojawia bo ci drudzy to najslabiej oceniana ekipa z seedem #1 w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Czy to prawda ,że Hibbert przed wczorajszym spotkaniem w dwóch meczach zdobył zaledwie 5 pkt ? Oglądałem tylko pierwszą kwartę i była to najnudniejsza kwarta jaką w życiu widziałem. Wyglądało to tak jakby dzieciaki w szkole kochający nożną musieli za karę grać w kosza. Hibbert dno totalne..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 już nie mogę się doczekać jak Al będzie robił te swoje moves przeciw Hibbertowi i mam nadzieję, że odprawią pacers z kwitkiem. w ogóle fajne matchupy będą, tylko Kemba na Hillu wygląda tak sobie. czy kiedykolwiek tak mocna drużyna załamała się w takim stopniu w drugiej połowie sezonu? Pamiętasz Bucks 2002, gdzie na asg jechali chyba jako jedynka a skończyli w loterii? nie myślałem ze CJa jeszcze stac na tak produktywne minuty. Mecz w sumie nie pokazał wcale ze Pacers maja kryzys za sobą bo zaliczyli zajebiste przestoje w grze, nie maja wciąż pomysłu na grę w ataku a ich defensywa wynikała bardziej z niemocy Thunder niż umiejętności. Wystarczył zryw OKC w końcówce i w sumie tylko ten blok Westa na KD uratował im wygraną... Gdyby nie to rozpędzone Nets to chyba wolałbym żeby Bulls skończyli na czwartej pozycji i ewentualnie bili się z Pacers w drugiej rundzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Pacers zawsze byli high competitive teamem, więc nic dziwnego, że wreszcie zagrali na nieznanym dla siebie poziomie od paru tygodni (chociaż przynajmniej 1st half z Heat też była dobra), ale prawdziwym problemem jest to, że gdyby sezon trwał jeszcze z 14 dni - to Vogel musiałby poważnie zastanowić się nad Mahinmi > Hibbert w rotacji. Na Heat, Hibbert pewnie będzie wymiatał - ale po drodze jest seria z Bulls/Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncan_24 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Gdy dziad się topi to należy go pchnąć. A Heat mieli to głęboko gdzieś i nie jeden razy wyciągnęli pomocną dłoń. No i w końcu zostali przez koszykarskich bogów przykładnie ukarani. Czy Miami Heat posiada coś takiego jak duma i serce mistrza ??? Zaraz pewnie ktoś powie, że mamy kwiecień. Ale oni przez cały caluteńki sezon ani przez moment nie wysłali konkurencji czytelnego przekazu: jesteśmy najlepsi w tej lidze. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zdąrzyłem napisać, że IND przegrała HCA a teraz przyjdzie mi wejść pod stół i odszczekać.... no jeszcze jedno spotkanie więc może się wstrzymam W zasadzie to sam już nie wiem co mam o nich myśleć... Co do MIA to może poprostu teraz chcą trenować ECF bez HCA Ale nie wiem czy nie spieprzy im tego po drodze IND.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Indiana miała 2 dobre mecze ( z Miami i Oklą) jeden taki sobie z ( Miami) i reszta beznadziejnych nie martwmy się na zapas Hill West i George na PO zepna poślady jak zawsze a Hibbcio nie może być taki beznamietnie beznadziejny jak patrzę jak łapie faule to nawet nie mam jak nawiązać do jakiegokolwiek poprzednika bo paru bardziej durnych centrów w stylu Perdue Wellington Williams czy drwale z Jazz robili to specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 http://watch.nba.com/nba/video/teams/pacers/2014/06/02/140602seasonwrapbirdf4v-3290077?tab=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 http://watch.nba.com/nba/video/teams/pacers/2014/06/02/140602seasonwrapbirdf4v-3290077?tab=3 bardzo lubię Larrego B ale on wygląda coraz brzydziej... już mógłby spokojnie bez charakteryzacji grać harkoneńskiego Barona z Diuny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 a za parę lat Palpatina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Poważnie George dostal 7 [słownie : siedem] milionów dolarów za dostanie się do trzeciej piątki tego sezonu ?! To nie jest jakiś rekord? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Podobno całe OKC dostało po 7baniek za MVP. Via MVP Speech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Poważnie George dostal 7 [słownie : siedem] milionów dolarów za dostanie się do trzeciej piątki tego sezonu ?! To nie jest jakiś rekord? tylko że to nie jest jednorazowy bonus wypłacony od razu, ta kwota zostanie mu rozłożona na całą długość kontraktu(5 lat) który zacznie obowiązywać od przyszłego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 a jak w przyszłym roku wskoczy do jakiejś piątki? albo zdobędzie wyróżnienie w ostatnim roku kontraktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 o ile pamiętam to była jedyna taka klauzula, zmienia ona wartość całego kontraktu z 90 na 97 milionów i przy okazji komplikuje nieco sprawę przedłużenie Stephensona w lato... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 to jest zwiazane z Derrick Rose rule, ktore dzieki załapaniu sie do All-NBA jeszcze przed rozpoczeciem nowej umowy zwiekszylo mu z tego 25% salary do 30%. Harden tez taka podpisal, tylko ze nie spelnil warunkow i zostalo mu na 25%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Z tym, że George podpisał umowę na 27%, ale moze wyoptować po czwartym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi