MVPrzemek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 czemu Geroge ma 24 na plecach? To dlatego ze kobe jest jego fanem czy co innego? W jednej gazecie chyba brawo sport nie jestem pewien bylo ze on przez 24 na h chce sie doskonalic i byc najlepszy. Ale to z kobe tez mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 weźcie dyscyplinarnie usuńcie tego trola. po powyższym poście mam już pewność że jest to działanie świadome i celowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 weźcie dyscyplinarnie usuńcie tego trola. po powyższym poście mam już pewność że jest to działanie świadome i celowe. Weź zluzuj. To jest real Polish Hammer prosto z DC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 the one and only polski młotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 weźcie dyscyplinarnie usuńcie tego trola. po powyższym poście mam już pewność że jest to działanie świadome i celowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 W zeszłym roku powstał mit, jakby Pacers mieli bardzo słabą ławkę. Tymczasem Augustin gra bardzo dobrą koszykówkę u Thibo. Green i Plumlee właśnie rozwalają swój poprzedni klub i są cżłonkami s5 dobrego zespołu. Wydaje mi się więc, że to nie tyle ławka była słaba, co trener nie potrafił odpowiednio wykorzystać tych graczy. Podobna sytuacja jest trochę w obecnych Portland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 wiesz, z perspektywy czasu to tak wygląda ale to jak grali rok temu w Pacers określiłbym że grali słabo i dawali minimalny wkład z ławki - jak dla mnie to to samo co słaba ławka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wiesz, jak się obejmuje schedę po MARQUISIE TEAGUE to nawet Koszarek by wyglądał na Hall-of-Famer'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Suns dzisiaj ofensywnie byli na takim poziomie, że jakby postawić im piątkę Payton-MJ-Pippen-KG-Hakeem w obronie to i tak rzuciliby tyle samo punktów. ale my point is, David West po cichu stał się jednym z najlepszych wysokich podających w lidze - nieoceniona umiejętność mając na uwadze przyszłe ECF z Heat. Taki mały drobiazg, a może być x-factorem w maju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FaJnPj4lewA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Pacers vs Suns z dzisiaj jest dla die-hard fanów NBA tym czym dla mainstreamu był Lebron vs Durant. Statement game dla Indiany bez wątpliwości. Ostre baty na wyjeździe całkiem niedawno i świetne mecze od dwóch "obciętych" latem graczy. Paul George i Lance Stephenson on fire w obronie since minute 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 chcieli to maja...mecz dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 George trochę mógłby się ogarnąć, ASW, Kimmel, wszystko fajnie, prawdziwe Hollywood, ale jego 3 ostatnie mecze to: 15/56 z gry (26,7%), 1/16 za 3 (6,25%)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 George trochę mógłby się ogarnąć, ASW, Kimmel, wszystko fajnie, prawdziwe Hollywood, ale jego 3 ostatnie mecze to: 15/56 z gry (26,7%), 1/16 za 3 (6,25%)... Nie każdy jest Lebronem i Durantem, którzy nigdy nie przynoszą zwolnień na mecze. George ma typowy mid-season slump, który trzeba przetrwać a przy okazji zgrało się to z trochę gorszą formą Pacers, którzy jak co roku nie potrafią wytrzymać z intensywnością swojej gry przez dłuższe miesiące. Lance Stephenson: najlepszy zbierający guard w lidze, top5 finisher z guardów i czołowy defensor i playmaker na swojej pozycji. Zapomniałem tylko, że Joe Johnson dożywotnio ma dostęp do ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ostatnio coś pisałeś, że Lance jest przeceniany w D strasznie, coś mnie ominęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ostatnio coś pisałeś, że Lance jest przeceniany w D strasznie, coś mnie ominęło? nie jest defensorem na poziomie all-D, ale obecnie tylko Sefolosha i Butler prezentują lepszy poziom, bo reszta albo jest kontuzjowana (TAllen, Bledsoe, Danny, Wade) albo broni na podobnym poziomie (Henderson, Wes, Klay, CLee, Afflalo, Shump) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nie jest defensorem na poziomie all-D, ale obecnie tylko Sefolosha i Butler prezentują lepszy poziom, bo reszta albo jest kontuzjowana (TAllen, Bledsoe, Danny, Wade) albo broni na podobnym poziomie (Henderson, Wes, Klay, CLee, Afflalo, Shump) Afflalo nie broni na żadnym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nie jest defensorem na poziomie all-D, ale obecnie tylko Sefolosha i Butler prezentują lepszy poziom, bo reszta albo jest kontuzjowana (TAllen, Bledsoe, Danny, Wade) albo broni na podobnym poziomie (Henderson, Wes, Klay, CLee, Afflalo, Shump) Czyli jest w okolicach końca top10 na 30 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 http://sports.yahoo.com/news/sources--pacers-to-sign-center-andrew-bynum-141508053-nba.html ,,Pies ogrodnika" czy Bosh już może mieć koszmary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Wlasnie mialem to wrzucic. Mam nadzieje ze Larry wie co robi i Bynum nie rozpierdoli mu organizacji. Juz sobie wyobrazam jak zabiera George`a do fryzjera a Stephensona na kregle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi