PI3TR45 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No właśnie - o której jest ten mecz? wg moich obliczeń również jest to 4:30, ale wolę się upewnić, co by nie wstać za wcześnie no i jak już zaczniecie oglądać na jakimś kanale to napiszcie na jakim leci już na 100% z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 * Lakers @ Suns Game 2 22:30 EST (= 04:30 GMT+1) on Guangdong 10:30-13:12 GMT+7 on Shanghai TV Gsports 10:30-13:30 GMT+7 on Shandong 10:30-13:19 GMT+7 (I'm not sur might be Grizzlies@Mavericks game) coś takiego znalazłem jeszcze więc możliwe, że na tym Shanghai sport będzie, jest on chyba na wszystkich tych programach dostępny więc problemów z oglądaniem jeśli tylko będzie transmisja nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 chlopaki dajcie znac co i jak z tym meczem bo w tvants nie ma shanghai sports chyba ze jest oznaczony jakimis krzaczkami:) wiec jesli kojarzycie ktore to krzaczki to dajcie znac tu. a ten link ktory jest podany przez emjeya23 i na stronie glownej w opisie g1 u was dziala czy tak jak u mnie buferuje i nic nie widac:)?? bo nie wiem czy cos u mnie nie tak czy poprostu to pojdzie ale podczas meczu dopiero. tak czy siak jesli ktos bedzie ogladal mecz to niech wejdzie na chat w razie gdyby ktos chcial jakies wskazowki co i jak zrobic by mecz byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjey23 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 chlopaki dajcie znac co i jak z tym meczem bo w tvants nie ma shanghai sports chyba ze jest oznaczony jakimis krzaczkami:) wiec jesli kojarzycie ktore to krzaczki to dajcie znac tu. a ten link ktory jest podany przez emjeya23 i na stronie glownej w opisie g1 u was dziala czy tak jak u mnie buferuje i nic nie widac:)?? bo nie wiem czy cos u mnie nie tak czy poprostu to pojdzie ale podczas meczu dopiero. tak czy siak jesli ktos bedzie ogladal mecz to niech wejdzie na chat w razie gdyby ktos chcial jakies wskazowki co i jak zrobic by mecz byl. http://planet.nana.co.il/livetv/index.html tu masz linki do trzech streamów tego kanału, ostatni w TV Ants.Mam ten sam problen(?) co Ty ale zakładam że jak będzie mecz to pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpa Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 * Lakers @ Suns Game 2 22:30 EST (= 04:30 GMT+1) on Guangdong 10:30-13:12 GMT+7 on Shanghai TV Gsports 10:30-13:30 GMT+7 on Shandong 10:30-13:19 GMT+7 (I'm not sur might be Grizzlies@Mavericks game) coś takiego znalazłem jeszcze więc możliwe, że na tym Shanghai sport będzie, jest on chyba na wszystkich tych programach dostępny więc problemów z oglądaniem jeśli tylko będzie transmisja nie powinno być Na Guangdong mieli dzis pokaz mecz Mavericks z Grizzlies o 2:00, ale w programie na stronce stacji pisza z kolei ze bedzie mecz LA. Tak czy inaczej gdzies powinni pokazac. Oprocz http://planet.nana.co.il/livetv Guangdong mozna ogladac tutaj: http://www.mysee.com/live/p_70.html trzeba miec zainstalowane MySee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 oki poszlo:D qpa dzieki za ten ostatni link chodzi!! teraz oby tylko byl na nim mecz... co za noc sie szykuje:) zacyna sie w c+dallas-mem a pozniej lakers:) znow nie pospie. jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shelti Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Widze, ze nikt nie kwapi się by podac pomocna dlon... szkoda...prosze jeszcze raz o pomoc. Bardzo mi zalezy na czasie, poniewaz chcialbym zdarzyc na 3 mecz... Wpadlem na dosc nietypowy pomysl... @Qpa: Czy byl bys tak uprzejmy i zarejstrowal mnie na NuSport? Tzn. zaakceptowalbys link, ktory przyszedlby Ci na maila... Oczywiscie, ktorego bys mi wczesniej podal. Bylbym bardzo zobowiazany... Odp. Pz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*k0be* Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 http://www.p2p-sports.com/nba-tv.htm nie wiem czy to dziala ale wiecie może jak to otworzyć bo troche niekumaty jestem albo najlepiej powiedzcie jak moge obejzec 4 albo 5 mecz ;P jezeli wiecie rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shelti Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 read... :arrow: http://www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?t=2295 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Cześć 10.X LA Lakers - Utah (9:00pm) 12.X LA Lakers - Seattle (9:00pm) 15.X LA Lakers - Phoenix (8:30pm) 17.X LA Lakers - Sacramento (9:00pm) 19.X LA Lakers - LA Clippers (9:00pm) 20.X LA Lakers - NO/OKC lub Golden State 22.X LA Lakers - Phoenix (8:30pm) 26.X LA Lakers - Denver (9:00pm) A wiec tak Gdzie mozna zobaczyc te mecze z Preseason'u ;> ? Bylbym wdzieczny za podanie kanalow i mozliwosci na tvAnts i o przetentegowanie o ktorej godzinie czasu polskeigo grają Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpa Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Dzisiejszy mecz z Timberwoves ma byc pokazywany na NuSports. Tu jest zrodlo, jakby ktos chcial sprawdzic http://www.nusports.cn/200609nba/46271.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 qpa:d dobre:D wierze ci na slowo bo ze zrodla zrozumialem tylko tyle ze jest tam cos o drzewach:) na tvu nie ma nusports? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 dzisiejszy mecz Lakers z Detroit będzie na ESPN(Sopcast, TVU) i CCTV5(we wszystkich możliwych programach), tak zeby wszyscy wiedzieli :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Czy będzie można gdzieś obejrzeć mecz z Raptors? W amerykańskiej "national" nie ma, ale słyszałem, że gdzieś jest dostęopny Raptors TV, a tam jak sama nazwa wskazje powinno być. Może ewentualnie jakies azjatyckie stacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Niech ktoś mi powie (jesli wie) - czy dzisiejsze spotkanie z Jazz przez TVUPlayera albo Sopcasta da rade oglądnąc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Kore tak dzisiaj mozna patrzec na tvuplayerze ;d kanal o numerk 32398 o nazwie pistons at heat (NBA TNT) pisze po tym ze next co leci to lakers - jazz ;d Pozdrowka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ooo to spoko:) nie bylem pewien gdzie ale z reguly mecze z tnt sa pokazywane na ktoryms chinolu. jak nie bedzie na starsporce to na cctv5 moze byc(tvu) w ogole to macie tu rozpiske ktora juz gdzies tu wrzucalem ale nie zaszkodzi jak jescez raz wrzuce. przy niektorych brakuje daty ale to bedzie mozna soobie sprawdzic. On NBA TV Tue, Nov 21 L.A. Clippers @ L.A. Lakers 10:30 pm Sun, Dec 10 San Antonio @ L.A. Lakers 9:30 pm Sun, Dec 17 Washington @ L.A. Lakers 9:30 pm Tue, Dec 19 L.A. Lakers @ Chicago 8:30 pm Sun, Jan 7 Dallas @ L.A. Lakers 9:30 pm Tue, Feb 13 New York @ L.A. Lakers 10:30 pm Fri, Mar 9 L.A. Lakers @ Philadelphia 7:00 pm Sun, Apr 1 Sacramento @ L.A. Lakers 9:30 pm Mon, Apr 9 L.A. Lakers @ Denver 9:00 pm On ESPN TAB Seattle @ L.A. Lakers 10:30 pm TAB Detroit @ L.A. Lakers 10:30 pm Sun, Nov 19 Chicago @ L.A. Lakers 8:00 pm TAB L.A. Lakers @ Dallas 9:30 pm TAB Houston @ L.A. Lakers 10:30 pm Wed, Jan 17 L.A. Lakers @ San Antonio 9:00 pm TAB Sacramento @ L.A. Lakers 10:30 pm Sun, Mar 11 Dallas @ L.A. Lakers 9:00 pm TAB L.A. Lakers @ L.A. Clippers 10:30 pm TAB L.A. Lakers @ Phoenix 10:30 pm On ABC Mon, Dec 25 L.A. Lakers @ Miami 2:30 pm TAB San Antonio @ L.A. Lakers 3:30 pm TAB L.A. Lakers @ Cleveland 3:30 pm Sun, Mar 4 L.A. Lakers @ Phoenix 3:30 pm TAB Phoenix @ L.A. Lakers 3:30 pm On TNT TAB Utah @ L.A. Lakers 10:30 pm TAB L.A. Lakers @ Sacramento 10:30 pm TAB Miami @ L.A. Lakers 10:00 pm TAB L.A. Lakers @ Dallas 9:30 pm Thu, Feb 8 L.A. Lakers @ Detroit 8:00 pm TAB Cleveland @ L.A. Lakers 10:30 pm TAB L.A. Lakers @ Denver 10:30 pm TAB L.A. Clippers @ L.A. Lakers 10:30 pm abc i tnt nie ma na tvu ale zazwyczaj chinczycy pokazuja spotkania z tych stacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Czy ktos wie dlaczego nie ma na league pass dzisiejszego meczu z Jazz, wszedłem bo chciałem sobie obejrzeć a tu lipa. :? Są tylko mecze z 29 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjey23 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Czy ktos wie dlaczego nie ma na league pass dzisiejszego meczu z Jazz, wszedłem bo chciałem sobie obejrzeć a tu lipa. :? Są tylko mecze z 29 listopada. Meczyk był na TNT, a spotkania pokazywane tam nie wchodzą w pakiet.Niedługo pewnie będzie torrent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 torent juz jest na davce. co do league passa to on bedzie dzialal caly sezon za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi