Skocz do zawartości

The Howard Drama kończy się w Houston

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Zaryzykuje twierdzenie że Lakers nie znajdą się w PO( zwłaszcza jeśli Kobe wróci dopiero w grudniu-styczniu)

oczywiście, żę się nie znajdą, nie w obecnym składzie. chyba, że wyciągną kolejnego królika z kapelusza.

To jest bolesny policzek wymierzony w twarz

hmmm a można wymierzyć policzek nie w twarz? ;)

The Houston Rockets are prepared to discuss Omer Asik and Jeremy Lin in trade talks, according to sources.

The Rockets are confident of their chances of signing Howard and are making contingency plans on how to build around him.

"They already have him, if you talk to them," one league source said.

The Philadelphia 76ers could be a destination for Asik.

Lin was not invited to the Rockets' meeting with Howard.

Via Ken Berger/CBS Sports

Rockets idą na całość, może jeszcze dadzą mu numer #34, aby lepiej się poczuł. Najgorzej to będzie jeśli ich wydyma i wszystkie starania pójdą w ******.

Nawet jeżeli tak będzie to i tak jest parę ciekawych alternatyw na rynku wolnych agentów. Podkoszowa para Asik-Smith(przy założeniu, że do 10 lipca Smith nie podpisze z nikim kontraktu, a Turek nie zostanie wytransferowany przed ewentualnym podpisaniem Howarda) wygląda mega ciekawie.

A Lin to jest marniak, szkoda nawet o nim wspominać.

no

twój post to faktycznie niezłe łapu-capu

nie wiem jak ograniczonym trzeba być by oceniać szansę na wygranie DPOTY Dwighta w przyszłym sezonie na podstawie tego co robił w ostatnim roku kiedy widać było, że fizycznie, kondycyjnie po operacji to nie było to i dopiero w drugiej jego części zaczął częściej przypominać tego defensora jakim był w Magic, konkurencję jaką do tej nagrody musiałby pokonać pominę...

Tekst o szansach na MVP równie głupi, wchodzi w najlepszy dla koszykarza okres, ma coś do udowodnienia, wystarczy, że wykręci gdzieś jeden z najlepszych bilansów w lidze, robiąc przy tym 23/14, co już mu się nawet w Magic zdarzyło. Dodać do tego, że media mogą być chętne na danie tej nagrody komuś innemu niż Lebron, który również w regular może być mocniej oszczędzany

trzeba być naprawdę loverem LAL i DH żeby takie bzdety pisać

gościu jest wielkim dzieckiem które nikomu nic nie udowodni, miało już nie raz udowadniac swoją wartość czy w Magic czy teraz w LAL

i właśnie tu o psyche chodzi a nie o umiejętności czy warunki fizyczne

i jak byś wypisał 5 kandydatów na MVP to Howard jeśli się w nich załapie to i tak na ostatnim miejscu, jak LeBron nie wygra (jest na poziomie nieosiągalnym dla reszty zawodników) to tylko dlateog ze Durant zagra sezon życia

Podobno, prócz Kupchaka, Bussa, Nasha i Bryanta, na spotkaniu z Howardem mają być przedstawiciele Time Warner, którzy mają zaproponować mu jakiś program.

To może zadziałać :)

Ciekawe jaki ? "trzy kroki by zrobić z siebie idiotę"? może by i pasowało

albo będzie remake hitu "Czarodziej Kazzam" bądz "Stalowy Rycerz 2"

trzeba być naprawdę loverem LAL i DH żeby takie bzdety pisać

gościu jest wielkim dzieckiem które nikomu nic nie udowodni, miało już nie raz udowadniac swoją wartość czy w Magic czy teraz w LAL

i właśnie tu o psyche chodzi a nie o umiejętności czy warunki fizyczne

i jak byś wypisał 5 kandydatów na MVP to Howard jeśli się w nich załapie to i tak na ostatnim miejscu, jak LeBron nie wygra (jest na poziomie nieosiągalnym dla reszty zawodników) to tylko dlateog ze Durant zagra sezon życia

Chiałbym tylko przypomnieć, że Howard był w finale z Magic a potem w 2011 jedyny się stawił w serii z Hawks. Nie mówię, że jest wielkim przekozakiem, ale pisanie o nim jak o scrubie to trochę nadużycie.

House serio?

Wiem wiem.. Rubio był po kontuzji. Jest o klase lepszy 1vs1 od Lina. O 2 klasy inteligentniejszy na boisku.Nie pokazał jeszcze wszystkiego. Jeszcze z 2 sezony i może grac pod względem asyst jak Rondo. Jakby ten skład nie był tak połamany to pewnie walczyli by o miejsce w PO. Ale tak bardzo chciałbym żeby Lin jeszcze grał takie mecze jak w NYK z LAL ,albo jak Spurs w tym roku. Rox pewnie trejdnom go do Detroit albo innego Bobcats(ee tam i tak pewnie by go nie wzieli bo mają Walkera) i tyle bedzie z Linsanity. Smutne to.

Van nie jest mi fajnie pisać w opozycji do Twojego stanowiska, bo jak pamiętasz przez lata podpisywałem się pod Twoimi postami rękami i nogami... Niestety jednak wszyscy, którzy w mniej lub bardziej wybredny sposób Cię negowali, mają wg mnie rację...

Facet miał lata na udowodnienie tego, że ma klasę, charakter, ambicję, zadatki na lidera. Zamiast tego, udowadniał przez te lata że jest dokładnie odwrotnie. On woli pisać głupoty na twitterze, cieszyć japę po blowoutach, wstawiać durne fotki na instagrama i sobie fajnie pożartować w szatni niż myśleć o budowaniu legendy. Howard to zwykły klaun, do tego dwulicowy. Sytuacje z van Gundym, drama z pozostawaniem i odchodzeniem z Magic, optut i opt in to bardziej żenujące obrazki niż The Decision.

Howard nie tylko nie ma charakteru lidera, zwycięzcy, ale nawet nie ma specjalnie woli tego zwyciężania. Dla mnie jego prime - wbrew wiekowi - skończył się na porażce w finałach z Lakers. Wtedy jeszcze wyglądał, jakby się tym naprawdę przejmował. Od tamtej pory to wzorcowy przykład dzieciaka, który najpierw jest obrażony na cały świat za swoje porażki, a potem włącza opcję "mam wyj**ne na wszystko".

Wolałbym team a la' Nuggets niż opierać najbliższe lata na Howardzie. Ale co ja tam mogę ;)

btw. dzisiaj mamy plotkę z s&t z Warriors: Bogut + Barnes/Thompson za DH.