Skocz do zawartości

E-nba forum awards

GOAT_Kobe

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że sezon ogórkowy w pełni a emocje po finałach powoli opadły można by zrobić coś na kształt przyznania nagród forumowiczom. Charakter tematu raczej luźny, liczenie głosów opcjonalne. Cel tematu? Docenić użytkowników i rozrywka niskich lotów.

Proponowane kategorie (dopisujcie jakie wam przyjdą na myśl)

MVP

MIP

ROTY

all e-nba 1st team

all e-nba 2nd team

itp

no i bardziej "zwałowe"

buc of the year

troll of the year

spamer of the year

itd itp

ja na razie wpiszę all e-nba teamy:

1st

Lorak, Chytry, ai3, xamel, ignazz

kryteria? widzimisie, fun z czytania, fachura, zależnie

edycja później

zapraszam do typowania

no tak, bo w powyższej grupie masz samych nastolatków.

Czasami faktycznie na to wyglada ;) i niech nikt nie czuje sie tym stwierdzeniem poruszony

a moj post dotyczył legent xcomu/e-nba, którzy albo nie piszą wcale albo bardzo rzadko. MuM, Max, Zółw, spabloo, Pietrek, Van, a bankowo zapomniałem o wielu jeszcze

przy nich e-b wyglada jak dzieci we mgle

krótko mówiąc e-nba już przestało chodzić do szkoły/studiować i nie ma czasu

jak logowałem się na te forum to akurat kończyłem studia.

a moj post dotyczył legent xcomu/e-nba, którzy albo nie piszą wcale albo bardzo rzadko. MuM, Max, Zółw, spabloo, Pietrek, Van, a bankowo zapomniałem o wielu jeszcze

Jacek Gmoch wygrywał.

- - - Updated - - -

krótko mówiąc e-nba już przestało chodzić do szkoły/studiować i nie ma czasu

jak logowałem się na te forum to akurat kończyłem studia.

Jacek Gmoch wygrywał.

MVP - Chytruz

ROTY - ely3

all e-nba 1st team

Chyrtuz, Koelner, Ignazz, Przem, Biała Czekolada

all e-nba 2nd team

Ely3, joseph, Richie, Karpik, rw30

buc of the year - Alonzo (zmiażdżył konkurentów)

troll of the year - pln2003rok (jeszcze większa miazga niż w BOFY)

JaVale McGee Trophy - pln2003rok

Pozdrawiam

Swoją drogą, czy owe nagrody mają jakąś x-letnia tradycję? Pamiętam, że kiedyś nawet wypisałem raz jakąś listę osób, jednak później uznałem to za zbędne towarzystwo wzajemnej adoracji.

Ps W bucach, ani trollach żadnego fana Lakers!? Nie do pomyślenia jeszcze 2 lata temu.

Joseph, naprawdę masz wrażenie, że lista nieaktywnych userów e-basketu jest mniej imponująca ? Masz czelność żeby wyjeżdżać z tymi dziećmi we mgle ;]

1st team:

Lorak

Chytry

Biała Czekolada (dobry ruch z tym przebrandowieniem, chociaż dopiero Buła mnie uświadomił, że to Ty -

"jest nowy dobry user !" "to DH12" ":(")

Koelner

Wowo

honorable mention: Pangloss ;]

pisz częściej of the year- mój mały przyjaciel Buła, mój wirtualny przyjaciel Maxec, mój były przyjaciel Mythos ;]

ROTY - what ?(podpatrzyłem u innych, jeżeli ely to faktycznie rookie, to zdecydowanie dla niego)

From hater to not-a-hater of the year - BB2, Findek

Skrajnie prawicowy of the year - Elwariato

Muszę przeczytać kilka razy zanim zrozumiem 75% treści of the year - ai3

Co Ty tutaj robisz of the year - GOAT_Kobe

Odpisuje w każdym temacie bo mi się nudzi za kierownicą of the year - Ignazzzzzzz

MVP nie daje z przekory, bo Chytry ma robić masę, a nie dokonywać aktów samogwałtu (które ponoć z robieniem masy nie mają za wiele wspólnego... oooops ?)

Edytowane przez Findek

Najlepiej się czyta niezmiennie Loraka i Chytruza, ale nie o tym chciałem pisać.

Chciałem zauważyć, że ostatnio przybyło bardzo dużo użytkowników, którzy się wypowiadają (i to ciekawie!!!) przez co forum lepiej prosperuje. Szczególnie mam na myśli takie nicki jak Tizz/House/Toraach i inni których nicków nie pamiętam. Oby tak dalej. ;]

Czasami faktycznie na to wyglada ;) i niech nikt nie czuje sie tym stwierdzeniem poruszony

jak się nazywał gość z Paytonem na awatarze? jego kłótnie i dyskusje paiętam jeszcze do dziś

bo Chytry ma robić masę, a nie dokonywać aktów samogwałtu (które ponoć z robieniem masy nie mają za wiele wspólnego... oooops ?)

Miejska legenda głosi, że wraz z wytryskiem tracisz jakieś 50% spożytego białka :o ahaha

ale miejska legenda to też Czarna Wołga, przeświadczenie że końcówki bananów są zatrute (do dzisiaj ich nie jem) i la Czupakabra.

"Pokaż mi swoje statsy a powiem ci jak grasz (tylko wcześniej je zinterpretuje by wyszło na moje)" award - Bastillon

"Pokaż mi swoje heart of champion i k*rwiki w oczach a powiem ci kim jesteś" award - vasquez

"Pokaż mi swój tatuaż na pośladkach, a powiem ci kim jesteś" award - Van & Jendras

"Pokaż mi swój pomnik w ogrodzie a powiem ci kim jesteś" award - RappaR

"Powiedz na której planecie chcesz grać a powiem ci kim jesteś" award - findek

"Pokaż mi cokolwiek, a powiem ci, że wszystko się może zdarzyć" award - pln2003rok

"Powiedz mi ile twój idol na pierścionków, a zgaszę cię argumentem ile ma mój" award - fani Roberta Horry'ego

MVP: kibice Lakersów w tym Bastilion za świetne analizy zarówno podczas sezonu jak i przed nim. Umierałem ze śmiechu czytając(w kolejności chronologicznej) o zagrożeniu bilansu Bulls 72-10, kto powinien prowadzić ofensywę(Kobe czy Nash) o ******** starcie sezonu czyli wyrzućmy Browna, ale jak w końcu wygrali po bilansie 12-1 wraz z offseason to oczywiście zostawiamy. Później dywagacje kto będzie kołczem i ostatecznie został nim nasz stary dobry znajomy (a Lalki najlepiej grały pod wodzą asystenta Browna tak naprawdę) i tu się zaczyna dopiero zabawa! Kontuzje, karuzela transferowa, oddać Gasola czy nie oddać, Dwight pod ostrzałem i fani LAL już go wymieniali do innych drużyn(swoją drogą szkoda że tego nie zrobili bo teraz zostaną z niczym) przypisywanie roli Nashowi(od kreatora do spot-up shootera) a później zastanawianie się czy wchodzić do PO czy nie wchodzić, a jak już wchodzić to z którego seeda(jeszcze pół roku temu dyskutowano o rekordzie 71-9 !!) bo ze Spurs mogą nawet wygrać serię, z OKC już niekoniecznie i tu TRACH, Kobe kontuzjowany. Jeszcze ostatnie dywagacje przed początkiem PO i Lakers kończą sezon z przerażającym S5: Goudelock, Morris, Clark, Gasol, Howard.

Bezdyskusyjne MVP!

Vanished MVP: heyLBJ(czy jakoś tak?) zaczęło mi go tutaj brakować :D