Skocz do zawartości

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

No i znów rozbraja mnie przechodzenie ze skrajności w skrajność.

Po podpisaniu z Heat było wielkie oburzenie że dali połamańcowi szansę, nic z niego nie będzie bla bla bla

Teraz wszedł na 2 minuty w preseason, zapakował nad Aminu(?) i już podnoszą się głosy jaki to on zajebisty nie jest :D

Oczywiście życzę mu jak najlepiej bo szkoda że gość z takim potencjałem nigdy nie zrobił kariery w NBA przez te cholerne kolana.

Chyba coś ci się coś pomieszało z Beasleyem.

Miło będzie obalić Twoja kolejną herezję :-)

Beasley załapał się do składu, co było dość łatwe do przewidzenia. Jego - podobnie jak i Masona kontrakt będzie gwarantowany dopiero 10 stycznia. Obaczymy jak odnajdzie się w składzie Heat. Zadaniem Michaela będzie ciągnięcie ofensywy w chwilach, gdy na boisku nie będzie LBJa i DWadea. UD powiedział ostatnio, że Beas stal się bardziej coachable i słuch tego co się do niego mówi. Ciekawie będzie obserwować jego chęć odnalezienia sie w mistrzowskich Heat. Motywację ma (przynajmniej na razie)  co doskonale widać. Beasley jest najwyższym pickiem jaki Heat mieli w całej swojej historii w drafcie. W organizacji jest spora grupa ludzi, którzy chcą mu pomóc - Wade, UD, Fizdale, Spo..

Mason mógł trafić do Heat już parę lat temu, ale wtedy wybrał Spurs (kiedyś już o tym pisałem oba kluby często ściągają tych samych lub podobnych graczy). Spo powiedział o nim, że pewnie kiedyś Mason zostanie coachem. w systemie Heat odnalazł się jak ryba w wodzie. Heat brakowało trzeciego pg , a Mason może grać i na pg i na sg. Do tego solidnie rzuca za 3, co tylko powinno mu pomóc w odnalezieniu się w Heat.

Heat zwolnili Griffina i Hamiltona. znów sezon rozpoczynamy z trzema nowymi graczami - Oden, Beasley i Mason. (rok temu Allen, Lewis i Harrellson). Do tego Birdman jest w Heat od początku sezonu, Wade po treningach u Glovera może znów zagrać świetny sezon, a do tego weterani walczą nie tylko o nowe kontrakty, ale tez o 3peat. Allen, Battier i Lewis moga rozgrywać swoje ostatnie sezony w tej lidze.

Nie wiem, czy już o tym pisałem ale jako kibic Garnetta jakim jestem od początku jego kariery mogę spokojnie wyśmiać jego text - Krwawię na zielono - a propos odejścia Raya Allena. Suger Ray podjął właściwa decyzję podpisując rok temu z Heat, a jego słynny rzut w g6 ze Spurs przejdzie na zawsze do historii. Amen. (kazda krytyka tej oczywistości zalatuje mi macierewiczyzmem).

Heat planują wejść mocno w sezon. Mam nadzieję, że szykuje nam się kolejny wielki sezon Heat.

Go Heat!

Nie wiem, czy już o tym pisałem ale jako kibic Garnetta jakim jestem od początku jego kariery mogę spokojnie wyśmiać jego text - Krwawię na zielono - a propos odejścia Raya Allena. Suger Ray podjął właściwa decyzję podpisując rok temu z Heat, a jego słynny rzut w g6 ze Spurs przejdzie na zawsze do historii. Amen. (kazda krytyka tej oczywistości zalatuje mi macierewiczyzmem).

Facet poszedł za pierścionkiem olewając kolegów z Celtics, przechodząc do największych wrogów i przekreślił ich szansę na jeszcze jeden run i naprawdę dziwne by było gdyby nikt go za to nie krytykował ;]

Ale ile można wałkować ten temat. Odszedł to odszedł i na zawsze przyczepił sobie łatkę zdrajcy

Ely3 oczywiście masz rację, ale tylko po części. Rywalizacja Celtics-Lakers, jest największą w całej lidze, stąd Stern zacierał ręce na ostatnie pojedynki finałowe obu drużyn. Jeśli jednak chodzi o najbardziej znienawidzony team przez Bostończyków, wcale nie doszukiwałbym się tam LAL, fani Celtów wrogów widzą dużo bliżej, można powiedzieć za miedzą - mianowicie ich znajomi z Atlantic - NY Knicks. 

Co do komentarza tomeczeg20, po przejściu Jamesa do Miami między tymi zespołami narosła ogromna liczba antagonizmów. Bezwątpienia w sezonie 10/11 i 11/12 Heat byli największym wrogiem bostońskiego ubuntu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.