Skocz do zawartości

najlepszy ziomek na dzielni award

josephnba

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli co, ilość przybitych piątek razy ilość podanych ręczników= nagroda dla best teammate'a? Wg mnie niepotrzebne takie coś, zwłaszcza że teammate dotyczy jednej drużyny, a nie całej ligi. Dziennikarze raczej nie będą głosować bo nie siedzą w szatni, a sami zawodnicy jeśli już to wskażą na kogoś od siebie. Bezsensowny pomysł, chyba że coś innego, czego nie brałem pod uwagę będzie się liczyło.

Wg mnie niepotrzebne takie coś, zwłaszcza że teammate dotyczy jednej drużyny, a nie całej ligi. Dziennikarze raczej nie będą głosować bo nie siedzą w szatni, a sami zawodnicy jeśli już to wskażą na kogoś od siebie. Bezsensowny pomysł, chyba że coś innego, czego nie brałem pod uwagę będzie się liczyło.

To może wprowadzić zasadę, że nie można głosować na gracza z własnej drużyny. Na pierwszy rzut oka trąci lekkim paradoksem - trzeba wybrać ulubionego teammmate'a, który nie jest twoim teammmate'm. ;] Ale chodziło by po prostu o to, że gracze by wskazali kogoś z innej ekipy, z kim najbardziej chcieliby grać, kogo najchętniej widzieliby u siebie w zespole.

ale właśnie bezsensem jest głosowanie na nietimejta.....wypacza to filozofię nagrody bo to tak jakby głosować na najlepszego scorera w grupie zawodników bez rzutu......rozumiem ograniczenia typu nie na swoich w innych kategoriach ale w tej kategorii się nie da bo skąd inne ekipy mają wiedzieć, że najlepszą laskę w szatni robi Bonner lub Cole a Asik ma tak wielki plecak że nosi w nim zapasową bieliznę we wszystkich rozmiarach...i dla Lina i dla Howarda....oczywiście i białą i czarną w zależności od potrzeb i nastroju....

ciekawe który lejkers byłby nominowany za 2013...Bynum? :grin: