Xamel Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 A to owszem . Blazers 115 ppg Wolves 117 3 zespoly powyzrj 59rb gsw hawks ptb I ptb 12.4 stl (rekord jest z 2008) Obawiam sie ze rzeczywustosc nie bedzie taka piekna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Assist Per Game jest chyba nie do zrobienia - piękne czasy jak Maslon grał inside/very slow z Goodenem na sf jak dobrze pamiętam i kimś tam jeszcze znanym pod koszem, a po obwodzie biegali Livingston (?) i Josh Howard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Oponent ppg tez jest niezly. Musialbym ustawic very slow zeby sie zblizyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ty się lepiej zajmij swoją skrzynką. Xamel wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni. btw. czemu pisza o Tobie w liczbie mnogiej? to chodzi o to, że jesteś GM'em w dwóch klubach? Nie powinno być Xamelowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Xamelowie przepraszaja. Xamelowie wyczyscili skrzynke. Xamelowie maja za duzo zapisanych wiadomosci I moga miec tylko 7 nowych wiadomosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Sonics: Należy ustawić 3 podstawowe opcje w ataku. Pistons: Tylko 12 graczy może być w składzie, jednego musisz posłać na IL (ustaw to na stronie) Celtics: brak SG3, C1 i 3. opcji w ataku oraz IL (jak rozumiem, wiaze sie to z brakiem aktualnego csv do składów na stronie) Sezon startuje jutro!, więc: Bulls, Pacers, Bucks, Spurs, Clippers, Kings - ustawiamy składy! Ogłoszenie parafialne: Qba dołącza do grona komiszów, także nie zdziwcie się, kiedy w najbliższym czasie pojawi się simka dni w jego wykonaniu. Od dziś pm'y do komiszów (głównie chodzi o trade'y) proszę słać do mnie i do Qby, starajcię się omijać Geddo, który niestety nieco musi zmniejszyć swoją aktywność simkowa, choć ciągle będzie z nami simował dni i rozwiązywał ligowe problemy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Aktualny CSV: link No i na koniec chyba ostatnia przedsezonowa simka bez ustawionych: Bulls, Pacers, Bucks, Spurs, Clippers, Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Geddo juz dziala. Lada chwila sue zacznie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dzień 1 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 87 - Hornets 99 play-by-play Nuggets 102 - Magic 113 play-by-play Bulls 91 - Sonics 103 play-by-play Warriors 96 - Grizzlies 76 play-by-play Heat 92 - Jazz 98 play-by-play Knicks 89 - Kings 99 play-by-play Clippers 112 - Suns 107 play-by-play Spurs 101 - Mavericks 115 play-by-play Celtics 124 - Pacers 125 play-by-play Lakers 92 - Raptors 119 play-by-play Hawks 75 - Nets 100 play-by-play Rockets 96 - Timberwolves 142 play-by-play Trailblazers 118 - Cavaliers 116 play-by-play Bucks 88 - Wizards 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Fran Vasquez (Jazz) – 47 dni (Hernia) Serge Ibaka (Cavaliers) – 3 dni (Jammed Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Aż musiałem luknąć co Ci Bux grają żeby zrozumieć jakim cudem mogli mnie tak wygwizdać u siebie. No i grają inside, wiec to trochę zrozumiałe. McHale w tym ograniczonym czasie i tak przyzwoite spotkanie (11p, 7rb, 6as, 5bl). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Hello Deron, gdyby nie te straty to był byś kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Turnera mi ktoś nie wstawił do gry,pomimo że jest w pierwszym składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Nie pomógłby Dziś będzie wstawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Przed wami moja dziewicza simka Mam nadzieję, że wszystko zrobiłem jak należy. No może oprócz kontuzji, sorry Cichy Dzień 2 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 82 - Hornets 110 play-by-play Bucks 97 - Magic 98 play-by-play Nuggets 86 - Timberwolves 125 play-by-play Mavericks 76 - Knicks 105 play-by-play Jazz 92 - Kings 105 play-by-play Lakers 95 - Suns 126 play-by-play Pistons 92 - Pacers 106 play-by-play Cavaliers 93 - Heat 105 play-by-play Spurs 76 - Clippers 108 play-by-play Celtics 131 - Rockets 90 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Mike Gminski (suns) - 8 days due to a sprained knee ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Zapomniales posimowac mecze hawks I blazers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jutro Blazers vs Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Divac pozamiata:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 nawet tankowanie mi nie idzie w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Blazers ledwo uciekli cavsom (nie potrafili zdobyc punktu przez 3min, cavsi byli tuz tuz) Cavsom sie poszczescilo z ta pierwsza kontuzja, bo wlasciwy czlowiek zagral 40min na pf. Serio Ibace trzeba bylo zmienic pozycje nie na pf tylko na backup. A ofensywne ustawienie Hawks zdobylo75 pkt. BRAVO.!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja chyba znalazłem optymalne ustawienie do tankowania -40 z Wolves :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi