Jendras Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) A propos Nasha... http://www.youtube.com/watch?v=baR57TLvxhc właśnie chciałem wrzucać. good stuff (poprawiłem link) Edytowane 13 Lutego 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 nooo filmik jest konkret. takie behind the scenes - jako kibice mowimy - jest stary, połamał sie i znika z parkietu, zapominamy o nim i tyle. A przeciez, czy to Nash, czy każdy zawodnik musi swoje odpracować po urazie rehabilitacja, zastrzyki masaże, biegi na bieżni itd - coś, o czym człowiek na codzien nie mysli. No, a same słowa Nasha - smutna historia o przemijaniu krótko mowiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 dokladnie, gosc zasluzyl na to by dostac szanse w czerwcu. nawet jako drugi backup na PG szkoda, ze kontuzje go tak niszcza, bo widac, ze ma ogromna wole walki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wspaniały, depresyjny mini-dokument. Szacunek dla Steve'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 leeewy prosze cie zmien swoj avatar:) dzis bylo bardzo blisko, niestety w 4q thunder sie ogarneli i doszla kolejna eLka. nie ma tego zlego, zrownalismy sie bilansami z 4. najgorsz adruzyna w lidze niemniej fajnie sie ogladalo ja kw 3q utrzymywali to prowadzenie grajac goscmi, ktorzy nie mieli badz nie maja miejsca w te jlidze. czy ten sezon regularny moglby sie juz skonczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Chyba idealny mecz dla fanów lakres, przez 3 kwarty wygrana z najbardziej hot drużyną w lidze, a potem przegrana przydatna do tankowania. Dodatkowo Kendall Marshall zaprezentował się po raz kolejny wyśmienicie, a za rok LAL mają opcję dla klubu bardzo tanią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Chyba za wcześnie pochwaiłem R-Kelly'ego bo gra padakę teraz (ostatnie 3 mecze). Good game, trochę świeżych nóg zabrakło w czwartej kwarcie, chwila słabości i nas mieli na widelcu. Kelly, Sacre i Shawne na ławce. Już pomijając ich talenty, to nie było ani jednego zmiennika na pozycje 1-2. Gdyby grał Westbrook to byłby łomot od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wesley Johnson fajnie siedział na Durancie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 nooo filmik jest konkret. takie behind the scenes - jako kibice mowimy - jest stary, połamał sie i znika z parkietu, zapominamy o nim i tyle. A przeciez, czy to Nash, czy każdy zawodnik musi swoje odpracować po urazie rehabilitacja, zastrzyki masaże, biegi na bieżni itd - coś, o czym człowiek na codzien nie mysli. No, a same słowa Nasha - smutna historia o przemijaniu krótko mowiac Pamiętam wypowiedź Jalena o tym, ile wysiłku potrzebuje trzydziestokilkuletni gracz by przygotować się do meczu. Takie szczegóły, czy właśnie rehabilitacja, często nam umykają. Tym większy jest mój szacunek do Steve;a. Nie dziwię mu się, że nie chce odchodzić w ten sposób, tym bardziej że będąc zdrowym, nawet mając 40 lat, może dać zespołowi kilka(naście) dobrych minut z ławki. Myślę, że jego ciało zwyczajnie rzuciło już ręcznik i czeka, aż głowa to zaakceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mike Bresnahan @Mike_Bresnahan 2m Will Steve Nash return this season? "I doubt it," D'Antoni said. Wants minutes to go to younger guards, plus Nash still not feeling right. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 równo 10 meczów zagrał. wonderful ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 równo 10 meczów zagrał. wonderful ;] Mike go skrzywdzić nie da, ktoś mu CoTY musiał wypracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 mam na myśli medical retirement 10 meczów to granica btw. Steve też wisi Mike'owi za podwójne mvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Steve sabotażysta. A i niedawno powiedział, że jak Lakers go zwolnią, to przechodzi na emeryturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 fewer than 10 to <10 czy <= 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wydaje mi się, że rozegrane 10 zamyka sprawę. Tak o tym pisali na początku sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 yup, jest po frytkach. Nash ciągle chce grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugf22 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A to nie jest tak, że jego ostatni rok nie jest w pełni gwarantowany?? bo gdzies słyszałem takie plotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie oglądam meczy, ale po boxscorach widać, że Meeks się rozbrykał. Chyba godnie zastępuje Younga zastępującego Bryanta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Może ktoś mi racjonalnie wytłumaczyć, co Lakers taką grą chcą osiągnąć? Po co d'Antoni (mając kontrakt na kolejny rok i nie będąc choćby w 1% uzależniony od wyników tegorocznych) ciśnie winy? Po co Kupchackowi byli Bazemore i Brooks? Po co było zatrzymywanie Gasola? Po co trzymanie Hilla, Kamana? Nie czaje tego. Generalnie cała idea celowego przegrywania jest oczywiście karygodna i chu**a, no ale "gra się tak jak przeciwnik pozwala". Sorry, taki mam klimat. I jeśli już mamy walczyć o ten pick, to... po co taka spina, nagle ambicja itd? Jak trzeba było z takim zacięciem grać, to było gówno, a teraz... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi