RappaR Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Olynyk gra po 18 min, Kelly po 20, to jest ten mega difference w minutach, jakie dostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ejże, narzekanie na brak w meczu debiutantów, pierwsza piątka All - Rookie - proszę Was, w większości innych drużyn Kelly nie łapałby się do rotacji, gra ostatnio niezłe minuty przez braki kadrowe, co czasem coś rzuci. Pokaż mi chociaż trzy posty kibiców Lakers, w których ktoś wpada w euforię z powodu gry Kelly'ego. Coś ci się chyba pomieszało... po prostu została zauważona poprawa w jego grze w stosunku do początku sezonu, a Ty próbujesz ludziom wmówić coś, czego nikt nie napisał. Danny zwrócił uwagę na progres, ale zaraz został zaatakowany, że się podnieca. Alergia jakaś... Prędzej powiedziałbym, że w pewnym momencie w Olynyku niektórzy już widzieli zbawiciela pod koszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja odniosłem się tylko do stwierdzenia, że Kelly zasługuje na Rising Star i All-Rookie 1st Team, wg mnie nie zasługuje. Pisałem już, że z tak dalekim numerem to dobry wybór. To wszystko, może źle dobrałem słowa, nie widzę euforii nad jego grą, a jedynie przecenienie jego dotychczasowych dokonań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Według mnie gra wystarczająco dobrze, żeby w tej 9 debiutantów nominowanych do Rising Stars się znaleźć. Gdyby to było 7 graczy, wtedy bym się nie upierał.Natomiast nigdzie nie napisałem, że zasługuje na 1st team. Oczywiście fan Lakers przeczyta tamtego posta i się uśmiechnie, wiedząc, że to pobożne życzenia. Ale serio, jeśli będzie grał tak jak w ostatnich tygodniach, podkreślam to JEŚLI, to nie widzę powodu, żeby nie miał dostać paru punktów w głosowaniu.Mniej spinania pośladów. Ileż można pisać o tankowaniu i kto to nas nie zwabi za rok? Ja czekam na każdy kolejny mecz licząc na zwycięstwo i skoro na duże rzeczy trzeba będzie poczekać to cieszę się z tych małych rzeczy, takich jak ta, że Kelly jest pierwszym rookie Lakers od czasów Eddiego Jonesa, który zdobył 26 punktów w meczu (rekord Kobego to 24). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A kto tu spina poślady? A widzisz, tej ironii o 1st team, oczywistej dla fanów LAL, nie wyłapałem. My bad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Giannis, Hardaway Jr, Antic, Adams, KCP, McLemore, Olynyk, Snell, Plumlee. ??? btw. ale ten wschód jest straszny. jak ci Sixers wygrali 15 spotkań? swoją drogą, zmiennicy trwonią całą przewagę, pokazując totalną indolencję, a trener trzyma starterów na ławce przez prawie pół czwartej kwarty. to się nazywa tanking. Edytowane 8 Lutego 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Steve Nash już nie zagra do końca meczu z Bulls (zszedł z parkietu w 3Q). Nie iwem tylko czy plecy czy noga jest problemem ale ogólnie powiem tylko, że długo to nie trwało Niech znów próbuje wrócić. Poczekamy kolejne 2 miesiące. Edytowane 9 Lutego 2014 przez Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 dostał w nogę, tam gdzie miał złamanie. nerve irritation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nash rozegrał 10 mecz, a więc o zejściu jego kontraktu po sezonie możemy zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nash rozegrał 10 mecz, a więc o zejściu jego kontraktu po sezonie możemy zapomnieć. Jedyny minus tego kontaktu, że nie zawiera przedłużenia na 4 sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Sa chyba lepsze sposoby na czolganie sie niz 25 pkt comeona, raczej koledzy z druzyny wybili mu z glowy pomysl wygrania tego meczu. Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Mam pytanie, bo nie wiem, jak to się odbywa: A co w przypadku, gdy Nash zakończy karierę po tym sezonie? Kasa spada z salary czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Chyba tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Mam pytanie, bo nie wiem, jak to się odbywa: A co w przypadku, gdy Nash zakończy karierę po tym sezonie? Kasa spada z salary czy nie? Nash rozegrał 10 mecz, a więc o zejściu jego kontraktu po sezonie możemy zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ale tamten post Jendrasa był odnośnie kontuzji i 10 spotkań a mi chodzi o fakt, jak zawodnik stwierdza, że kończy karierę a ma kontrakt na kolejny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wtedy nie wlicza się. http://redsarmy.com/2010/06/29/what-rasheeds-retirement-means-to-bostons-salary-cap-figure/ Ale Nash tego nie zrobi bo musiałby się zrzec swoich 9,7 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Już widzę jak ktoś się zrzeka prawie 10 baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) A propos Nasha... https://www.youtube.com/watch?v=baR57TLvxhc#t=442 Edytowane 13 Lutego 2014 przez Doniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi