Raf85 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Trochę zamotałem chodzi mi o to, że Bosh jak zostanie FA to w tym roku, a Love w '15. Gdyby CB1 chciał odejść MH wykorzystując opcje w umowie zostając FA czy widzielibyście go w Lakers czy dać sobie spokój zakontraktować na rok jakiś rolesów i zaczekać na Kevina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeżeli Bosh odstąpi od umowy, to Cuban się pewnie nim zainteresuje. Rodzinne strony, mniejsze podatki, dalej mała odpowiedzialność przy Dirku, a 20 mln by na konto wpływało. No chyba że Cuban ma takiego węża w kieszeni, że mu nie da takiej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 IMO Bosh to słaby fit dla Dirka. A do LAL z pary Bosh-Love wolę mimo wszystko tego 2. Szczególnie, że jest sporo mlodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czy ja wiem, Bosh musiałby powrócić do swojej gry z Toronto i jeśli by to zrobił, bardzo fajnie by pasowali z Dirkiem, on nie zawsze uciekał na mid range, potrafił wbijać się pod kosz, a Dirk daje dobry spacing. Anyway za mało, Dirk jest już w tym wieku, że potrzebuje full-time superstara, Jamesa czy innego George. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mam wrażenie, że Bosh nie wróci już do takiej gry. Meczy bez lebrona i wade'a było mało, więc próbka niewiele warta, ale nawet wtedy nie grał tak jak jeszcze w Toronto. Teraz oddaje o 15% mniej rzutów z paint. I pamiętajmy że bosh gra już 11 sezon w lidze. Więc raczej będzie się odsuwał niż podchodził bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nick Young, Kobe Bryant > Całe Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na NBA TV leci teraz G2 NBA Finals - Lakers - Orlando. Gdzie były wtedy te drużyny, gdzie są teraz. A to tylko parę lat minęło, heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Na NBA TV leci teraz G2 NBA Finals - Lakers - Orlando. Gdzie były wtedy te drużyny, gdzie są teraz. A to tylko parę lat minęło, heh. Narzekasz, a o ile teraz bardziej zażarta rywalizacja między tymi drużynami. Ciekawi mnie jedno. Gdyby LAL udało się wyszarpać tę jedynkę albo choćby piątkę, to powinni brać a) najlepszego dostępnego najlepszego komercyjnie c) najlepszego dla Kobiego d) wszystkiego po trochu Choć i tak Stern już wie, że to będzie Embiid Fajne też to, że nawet w takim sezonie ten temat ma 94 strony. Rządzi. Lakers są jak Legia (pozdro Calagan) - kocha się albo kocha nienawidzić. Potęga. Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Iwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Gdy będzie to jedynka to powinni brać Embiida. Gdy będzie to dalszy nr to brać każdego z możliwych najlepszych jak dla mnie w kolejności: Parker, Wiggins, Smart, Randle, Exum. Choć można zamienić Wigginsa z Pakerem jeżeli skupimy się na medialności bardziej. No i nie patrzmy pod Kobe'go bo on już długo nie pociągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja bym zamienił miejscami Exuma ze Smartem. poza tym Parker, Wiggins, Randle - zmienia mi się dziennie, trzeba poczekać do march madness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 1 to zdecydowanie Embiid. Ale z dwójki wiggins parker warto zobaczyć do jakich graczy są porównywani: Pippen v Melo. Chyba oczywiste, który lepszy do Kobiego ... Randla i Gordona to ja bym w loterri nie brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 słabe są te porównania. i nikt nie będzie wybierał w drafcie pod kątem Bryanta Randla i Gordona to ja bym w loterri nie brał. pewnie lepiej McDermotta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nawet nie wiem, czy wyjdę na hajtera czy lovera Kobiego, ale on nawet w wieku 40 lat będzie w TOP 5 najgłośniejszych nazwisk w lidze. I specjalnie to sprawdziłem, ale gdyby grał w tym sezonie to by właśnie mijał Jordana na liście najskuteczniejszych (w rs) Miałby jakieś 32 500 punktów. Malone ma 36 000 z hakiem. Kareem dokładnie 38 387. Brakuje dużo, bo zakładając 2000 punktów na sezon musiałby utrzymać średnią z kariery i ostatnich sezonów (25 pp). Trudne. Niemożliwe? Kontrakt już jest do 2016 roku. Naprawdę może się tak zdarzyć, że pytanie na odpowiedź Kobe ponad Lakers? może być trudna dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak dla mnie wyprzedzi Jordana, ale Malone będzie mu ciężko, organizm odmówi posłuszeństwa w 2016. I tak powinien czuć się spełnionym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 optymista ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 haha to, ze bedzie zarabial 30 baniek nie oznacza to, ze bedzie pierwsza opcja w ofensywie bede szczesliwy jesli wroci do 20 ppg raczej widzialbym go w roli reggiego millera. lakers beda wybierac nie pod mambe, tylko wybiora najlepszego dostepnego, czyli takiego, ktory moze stac sie franczajs playerem. i niewazne czy bedzie to sg, sf czy c. nie zaryzykuja na tyle by wybrac pod 38 letniego kobego i nie zaryzykuja by wybrac pod kogos, kto moze do nich przejsc latem 2014, 15 czy 16 bo nei moga miec pewnosci, ze jakis kevin love czy westbrook dojda do lakers na 100%. swoja droga do duetu westbrook-love pasuje mi kazdy: wiggins, embid czy parker:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Exum i Randle nie pasują ;] no i Westbrook jest FA dopiero w 2017 btw. mecz w national tv a D'Antoni wystawia na Melo Ryana Kelly. no sam się chłopina prosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 btw. mecz w national tv a D'Antoni wystawia na Melo Ryana Kelly. no sam się chłopina prosi ja powtórzę po raz kolejny gdyby nam nie były na rękę konsekwencje płynące z takich decyzji to by mnie krew zalewała... W takich momentach naprawdę chciałbym być w stanie sam się przekonać do tego co niektórzy pisali w temacie o tankowaniu i uwierzyć w to, że taką decyzję trener może podejmować tylko celowo chcąc przegrać mecz, ale nie mogę. Ja niestety wierzę w to, że D'Antoni zrobił będąc przekonanym, że robi co może by ten mecz wygrać. W meczu rozgrywanym w Madison Square Garden, transmitowanym w national tv, facet wystawił wybranego w drugiej rundzie draftu, powolnego, nie atletycznego, słabego w obronie debiutanta do bronienia drugiego strzelca ligi, który w ostatnim meczu sypnął 62 punkty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 co jest najzabawniejsze - jedynym gościem, który jako tako nadawałby się do tej roboty, byłby Shawne Williams. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bez przesady, Melo sypnął 35 na 52% ts, jakiejś tragedii nie było. Melo to Melo, swoje zawsze jebnie, a obrona LAL jest beznadziejna overall. Tę decyzję da się obronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi