Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) a co jak te picki też okazałyby się bustami? albo wymiany nieudane? bez sensu takie gdybanie Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 top 7 jest jak najbardziej realne, top 5 przy pomyślnych wiatrach, top 3 przy farcie. Będąc w dolnej piątce pick w top 3 moim zdaniem bardzo realny. Ja nawet nie wiem w kogo Lakers mogliby celować w lato... np. ja lubię Monroe, ale wiem że to nie to i wiem, że nie da tego, czego wielu by oczekiwało. W Lowry'ego też nie wiem czy się pakować, ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Wszystko zależy jaki to będzie pick i kogo z nim wybiorą. A potem - czy będą szykować kasę na 2015. Nie wiadomo jeszcze też do końca, co z Nashem. Także na razie trochę za wcześnie. Choć Denga Lakers zawsze lubili, chcieli go w wymianie za Bryanta, w tym sezonie też byli nim zainteresowani, więc bardzo możliwe, że uderzą po niego latem. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) wystarczy pick 2014 i cap space Nie wystarczy na najbliższe 5 lat ponieważ: 1. Nikt z gwiazd nie przyjdzie do Kobiego grac za mniejsze pieniądze wiedząc ze on sam nie zrezygnował nawet z 1go dolara dla dobra celów sportowych (ciekawe jak się Dirk w Dallas zachowa!?). 2. Wiedzą że Koby będzie się teraz przez następne 3 lata koncentrował tylko na nabijaniu punktów i bicie rekordów Malona i Jabbara (ma już mistrzostwa) to tym bardziej niżej niż max nie zaakceptują. 3. Jak Lekersi dostaną w 2014 pick 1-3 to być może będą coś znaczyć ale już w erze bez Kobego za 5 lat . 4. Ogólnie po podpisaniu Kobego za ten hajs nastawiają się chyba tylko na sprzedaż koszulek jak Koby zmieni nazwisko lub ksywke na Mr EGO lub coś w ta mańkę. 5. Jak się ma płacic przyszlemu rezerwowemu 20 baniek za sezon to jak za 45 skompletowac 1sza piątkę plus 3 dodatkowych role players?! Edytowane 7 Stycznia 2014 przez marceli73x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Zwolniono S.Williamsa, a oddałem Hilla w ROTO - co teraz Kaman i Kelly będą biegać? Za ciasno w rosterze - możliwe że spodobał im się Marshall, albo problemy wychowawcze, Williams lubi zamieszać. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wątpię, D'Antoni go uwielbia A jednak go zwolnili. http://www.nba.com/lakers/releases/140107shawnewilliams_waived Nie przeczę, że go uwielbia, ale wychodzi w takim razie, że D'Antoni nie ma wiele do gadania w kwestiach kadrowych. A może robią miejsce w składzie, żeby móc przyjąć więcej rolasów w jakimś transferze? We'll see... Miałem wobec niego bardzo sprzeczne uczucia. Najpierw w ogóle nie rozumiałem czemu dostaje minuty, później jednak zapracował sobie na szacun twardą grą i niezłą defensywą. Ostatnio strasznie spuścił z tonu jeżeli chodzi o trójki. Lakers chyba wolą inwestować w rozwój Kelly'ego po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Też tak myślę, Kelly wiadomo gubi się jako świeży, ale gra mądrze ma rzut podaje też nieźle - typowy wysoki biały zawodnik na skrzydło. Myślicie, że może być z niego Ryan Anderson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A jednak go zwolnili. http://www.nba.com/lakers/releases/140107shawnewilliams_waived Nie przeczę, że go uwielbia, ale wychodzi w takim razie, że D'Antoni nie ma wiele do gadania w kwestiach kadrowych. A może robią miejsce w składzie, żeby móc przyjąć więcej rolasów w jakimś transferze? We'll see... Miałem wobec niego bardzo sprzeczne uczucia. Najpierw w ogóle nie rozumiałem czemu dostaje minuty, później jednak zapracował sobie na szacun twardą grą i niezłą defensywą. Ostatnio strasznie spuścił z tonu jeżeli chodzi o trójki. Lakers chyba wolą inwestować w rozwój Kelly'ego po prostu. rzeczywiście, trochę zaskoczenie dla mnie. no ale dziś mijał termin, a przy niezłej grze Kelly'ego, może faktycznie nie było sensu. charakterek raczej nie, Williams ponoć w szatni był bardzo pozytywną postacią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Też tak myślę, Kelly wiadomo gubi się jako świeży, ale gra mądrze ma rzut podaje też nieźle - typowy wysoki biały zawodnik na skrzydło. Myślicie, że może być z niego Ryan Anderson? Kelly musi przytyrać o ile jego naturalne predyspozycje fizyczne w ogóle na to pozwalają bo wydaje się strasznie wąski w barach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Anderson bardzo szybko składa się do rzutu, i nie pochyla się przy tym tak jak Kelly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na pochylenie akurat nie zwróciłem uwagi, ale to, że powoli się składa to można zauważyć. Chodzi mi o ogół czy będzie takim graczem co da z 3/4 tróje na mecz rozciągając defensywie i kilka dobrych podań(bo kilka już zaserwował BB IQ na dobrym poziomie moim zdaniem) Jak na taki późny pick to LAL dobrze wybrało nie biorąc jakiegoś sztywnego wielkoluda lub tylko atletycznego niskiego. Trzymam kciuki za gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No chyba sie jakis deal szykuje bo nie widze sensu czemu wyjebalismy Shawnea Williamsa czlowieka D Antoniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nie szukalbym tu drugiego dna. tzn drugie dno jest ale to niezwiazane z zadnym planowanym transferem w chwili obecnej, bardziej chodzi o to, zeby zachowac elastycznosc w przypadku, gdyby trafil sie jakis ciekawy deal, w ktorym trzeba byloby cos przyjac. to rozsadne rozwiazanie stosowane juz we wczesniejszych latach przez lakers. gramy o pietruszke, wiec bardziej oplaca nam sie ogrywac mlodych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ale najlepsze jest to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na jakiej planecie Boston wezmą Gasola za Rondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na planecie na której żyje LAF, on ma swój świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gasola stradować za Rondo było by w miarę sensownie.Ewentualnie za Lowrego i picki i dorzucić jeszcze Nasha. Albo Blake'a mozna z Korvera ale w 2k13? czy 2k14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 http://lakerholicz.com/lakers-news-pau-gasol-says-itll-be-tough-for-the-lakers-to-make-the-playoffs/2014/01/10 Dobrze, że to powiedział, bo nikt by się nie domyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wszyscy gadu gadu o tankowaniu, a nie jest przypadkiem tak, że 1rd pick 2015 należy do Phx za transfer Nasha i jest jedynie TOP 5 protected ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tzn? Zabunkrowany jak? Jest "swój" pick poza tym, który trzeba oddać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi