Piotrek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tak go uruchamiał, że dostawał więcej piłek w lepszych pozycjach. I zmuszał do grania większej ilości post-upów. Wszystko to przełożyło się na lepszą efektywność Gasola. I np. wzrost FTA. Ale najważniejsze jest, że nieefektywnie rzucającemu z półdystansu wysokiemu zabrało się 2 FGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Piotrek ma racje i jeśli wam statystyki tego nie mówią, to zwyczajnie nie ma sensu na nie patrzeć w tym momencie. Gasol przy Bryancie dawno (w tym sezonie) nie miał tyle touches na low post. Przez to zabrakło imo jego rozgrywania ale może mu właśnie było to potrzebne, kto wie. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To Kobe w końcu gral czy nie grał przeciwko Wolves? Bo jak tak czytam posty tutaj to jasnym jest, iż Kobe uruchomił gasola Z ławki byloby cięzko chyba, że ma jakieś zdalne sterowanie. Kobe out = lakers win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Przed krytyką i potwarzą, nie znalazł się tam niestety nikt, kto by się tego podjął :/ krytyka musi najpierw prezentować jakiś poziom, żebym na nią odpowiadał. Np. powyższe posty Lukiego oleję, bo nie ma zielonego pojęcia o czym pisze i jest takim samym ignorantem, co wcześniej. Przem Gasol jest zupełnie innym zawodnikiem od dwóch meczów. W jednym Kobe grał, w drugim nie, więc trudno o wnioski w którąkolwiek ze stron, choć fakt faktem, że Bryant mocno się w tych kilku meczach na uruchomieniu Gasola skupiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Znaczy... tak go uruchamiał, że aż Gasol zaczął rzucać mniej niż wcześniej?Oglądałeś w ogóle jakiś mecz Lakers z Bryantem w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 chcialem odpisac ale to nie ma sensu. niektorzy i tak wiedza, ze cokolwiek by mamba nie zrobil jest be. to, ze gasol gral przy kobem jak ciota, nie lapal pilek i dawal amirowi robic zyciowki to tez wina mamby. cholernie mi sie podoba to jak zagrali dzis lakers z wolves. ale z mamba czy bez w tej chwili to wciaz zespol na wypad w 1 rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 chcialem odpisac ale to nie ma sensu. niektorzy i tak wiedza, ze cokolwiek by mamba nie zrobil jest be. to, ze gasol gral przy kobem jak ciota, nie lapal pilek i dawal amirowi robic zyciowki to tez wina mamby. cholernie mi sie podoba to jak zagrali dzis lakers z wolves. ale z mamba czy bez w tej chwili to wciaz zespol na wypad w 1 rundzie. Nie wiem czemu więc ty nie podjąłeś rękawicy w temacie zakłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 cholernie mi sie podoba to jak zagrali dzis lakers z wolves. ale z mamba czy bez w tej chwili to wciaz zespol na wypad w 1 rundzie. ja bym powiedział, że na loterię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Z GSW wszyscy poza Hillem zagrali fatalnie. Ogólem patrząc na sklad Lakers z tego meczu to wygląda on na skład zespołu walczącego o pierwszy pick. Nasze nowe 'wzmocnienie' w 6 minut cztery straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jendras, czemu nie wklejasz już Wes Johnson watch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jeśli ktoś chce zobaczyć historyczny moment, czyli najgorsze pięć minut rozegrane przez koszykarza w historii koszykówki to polecam showtime w wykonaniu Kendalla Marshalla w meczu z GSW. Epic. Tylko trafiona trójka (techniką Rajona Rondo) psuje efekt. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wes Johnson watch: trzy ostatnie mecze - 13 asyst. kilka podań pierwsza klasa + dobry difens przeciw pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wes pierwszy mecz o dawna bez bloku, i bez trafionego rzutu z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 czyli w nastepnym meczu wes powinien sieknac z 15-20 punktow:) czlowiek nie moze sie juz nawet jarac tymi lakers, bo to tez jest zle. najlepiej zeby przegrywali i zeby nikt z jeziorowcow nie gral fajnie wtedy wszyscy (haterzy i reszta nielakers fanow) beda szczesliwi. nie daj boze sie odrzadza. a juz w ogole tragedia bedzie jesli sie odbuduja w klasyczny sposob o picki. wtedy i to bedzie zle:) @rappar na szczescie mam inne rzeczy do robienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja wiem, że prędzej zaciągniesz się do legii cudzoziemskiej, niż przyznasz do błędu, ale czy naprawdę masz zamiar wpadać tu po każdym słabszym meczu Johnsona i wklejać takie gówna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 najlepiej zeby przegrywali i zeby nikt z jeziorowcow nie gral fajnie Nie zgodzę się. Wtedy też jest źle i zaczyna się shitstorm. Nie dogodzisz w przypadku Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja wiem, że prędzej zaciągniesz się do legii cudzoziemskiej, niż przyznasz do błędu, ale czy naprawdę masz zamiar wpadać tu po każdym słabszym meczu Johnsona i wklejać takie gówna? Ja tutaj przyszedłem tylko raz "po słabszym meczu Johnsona" kłamczuszku. A właściwie po dwutygodniowej serii słabszych meczów. Nie wiedziałem, że można przychodzić tylko z tekstami w typie "dziś kolejny ładny blok Wesa", albo "Wes 3 mecze z rzędu z trójką". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wes nie ma dwutygodniowej serii słabszych meczów, kłamczuszku. Jedynie słabych strzelecko - od kiedy wypadli rozgrywający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dziękuje wam. Nie spodziewałem się, że jeszcze kiedykolwiek ujrzę Wesa Johnsona w NBA, a że będę o nim czytał codziennie na forum to nie przyśniło mi się w największych koszmarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi