Kubbas Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ja chcę oglądać zorganizowany atak. ty za to grę dwóch gości, z czego jeden nie wie co zrobić z piłką. hmm... Najlepiej miec druzyne zlozona z Johnsonow i Meeksow i ruszac do po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Najlepiej miec druzyne zlozona z Johnsonow i Meeksow i ruszac do po widzę, że lubisz obracać kota ogonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 kaman sie kontuzjowal, minuty dostal sacre i tak sie spodobal d'antoniemu, ze postanowil zostawic go w rotacji. a ze mike rotuje 3 wysokich (?) to na minuty dla krzyska nie ma miejsca. ten sie troche wkurza i powiedzial nawet ostatnio mediom, ze gdyby wiedzial, ze dojdzie do takiej sytuacji, podpisalby gdzie indziej. niewykluczone, ze lakers beda nim handlowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jak nie gra to niech handlują Krzysztofem - z tego co zagrał to nie zagrał źle może ktoś się skusi ale Antonio musiałby go wystawić parę razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kobe wypada z gry na 6 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dajcie już spokój z tymi kontuzjami w LAL... ileż można, w zeszłym sezonie był szpital, a teraz na lepiej nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) To życzenie, przewidywanie czy potwierdzone info?;> ...z Kobe'em oczywiście. edit: No ja pi****le!! dopiero co mi wrocił w Fantasy. Ostatni raz biore kogoś z Lakersów. Tfuu Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Ice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kobe wypada z gry na 6 tygodni Wygrają tyle samo co z nim, czyli z tymi co tankują i może z drużynami ze Wschodu. Także ani na plus ani na minus ten jego uraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Teraz będzie bekowo jak Lakers zaczną wygrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 No to chyba nie pozostaje nic innego jak tankować.Może zaczęli by wygrywać gdyby mieli kogoś na obwodzie. A tak to ja nie wiem kto im piłkę rozegra. Niech blake i farmar wrócą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jest szansa że przynajmniej nie zajmie miejsca na ASG, komuś kto bardziej zasługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Akurat on na ASG się nadaje, to nie jest Yao, Nash albo k**** LIN.. - szkoda no mieli się ogrywać. Młodzi z Kobasem, by zobaczyć kogo warto zostawić na przyszły sezon. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jest szansa że przynajmniej nie zajmie miejsca na ASG, komuś kto bardziej zasługuje. Niestety ale i tak się wpierdzieli głosami psychofanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie wiem czy też tak macie... ...ale jak Lakers są mocni to mam hejt i życzę im porażek z Raptors i Bobcats, ale jak Lakers są c***owi, tułają się w okolicach PO i niżej to jest jakiś niedosyt i ogólnie jest smutno bez nich. Poza tym zaczyna do mnie dochodzić, że Kobe powoli będzie szedł na emeryturę i ogólnie nie lubie tego. Odkad ogladam lige Kobe to Lakers, Lakers to Kobe, nawet Spurs tak bardzo nie kojarzą mi się z Duncanem, jak Lakersi z Bryantem. Krzywa faza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kobe sam sobie winny! Powinien zagrać w zeszłorocznym playoff aby porozruszac kości i nie kontuzjowac się znowu! ma nauczkę na przyszłość ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Szok... Kobe gra przecież z kontuzją reszte meczu z MEM i tu taka niespodzianka... Informacja z dupy po prostu, nikt nie czekał na jakieś prześwietlenie, nie interesował się tym tematem bo wszystko wydawało się być w porządku. Nie wiem co powiedzieć... Teraz bez PG, to chyba czeka nas loooooosing streak. Ze zdrowym Blake'iem i Farmarem to dalej jesteśmy drużyną na 50%, pod warunkiem że skuteczność za 3 by wróciła. Koniec końców jednak Bryant w końcu wróci i znów będzie trzeba się przystosować do gry z nim etc... Czy zdążą się wszyscy ogarnąć do marca? Szczerze wątpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kobe sam sobie winny! Powinien zagrać w zeszłorocznym playoff aby porozruszac kości i nie kontuzjowac się znowu! ma nauczkę na przyszłość ! Jesteś debilem Rose powinien grać, im dłużej nie grasz po ACL tym gorzej. Tymbardziej, że był "cleared" do gry przez lekarzy tylko się obesrał psychicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie wiem czy też tak macie... ...ale jak Lakers są mocni to mam hejt i życzę im porażek z Raptors i Bobcats, ale jak Lakers są c***owi, tułają się w okolicach PO i niżej to jest jakiś niedosyt i ogólnie jest smutno bez nich. Poza tym zaczyna do mnie dochodzić, że Kobe powoli będzie szedł na emeryturę i ogólnie nie lubie tego. Odkad ogladam lige Kobe to Lakers, Lakers to Kobe, nawet Spurs tak bardzo nie kojarzą mi się z Duncanem, jak Lakersi z Bryantem. Krzywa faza Hejtowanie Lakers bez Kobasa to żaden fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Szok... Kobe gra przecież z kontuzją reszte meczu z MEM i tu taka niespodzianka... Informacja z dupy po prostu, nikt nie czekał na jakieś prześwietlenie, nie interesował się tym tematem bo wszystko wydawało się być w porządku. Nie wiem co powiedzieć... Teraz bez PG, to chyba czeka nas loooooosing streak. Ze zdrowym Blake'iem i Farmarem to dalej jesteśmy drużyną na 50%, pod warunkiem że skuteczność za 3 by wróciła. Koniec końców jednak Bryant w końcu wróci i znów będzie trzeba się przystosować do gry z nim etc... Czy zdążą się wszyscy ogarnąć do marca? Szczerze wątpie. Czemu losing streak? Przecież mowiles ze Henry rozgrywa lepiej niz KB to raz, poza tym mowiles rowniez ze ofensywa lepiej bez niego wygrywa, biorac pod uwage to ze Kobe jeszcze jest po kontuzji i slabiutko bronil to chyba powinno byc lepiej? Dac cytaty czy nie trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi