Cisza Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Co do Kobiego, jak wiemy to po nim wszystkiego możemy się spodziewać. Myślę, że będzie grał tak jak w ostatnim sezonie - forsować nie będzie ale dostanie piłkę pod koniec akcji, jak teraz Pau czy Young(go to guy teraz im tego brakuje). Co do Sacre, nie wiem czy wygryzł Hilla bo on też dobrze zagrał, pod koniec wszedł i zdobył od razu 3 zbiórki na atakowanej tablicy. Sacre nie wymusza nie odpala, jak dostanie piłke pod koszem rzuca i tyle a w obronie stoi mega twardo na nogach, nie odpuszcza kawałka parkietu - wiadomo błędy robi ale stara się mocno. I teraz pytanie czy będą grali rotacja podkoszową Pau Hill Sacre Williams a nasze MLE w postaci Kamana będzie siedziało do końca sezonu? Podoba mi się to w ustawianiu rotacji MDA, że daje szanse komuś i jak zawodnik się pokarze to dostaje następną, a jak kolokwialnie pisząc "zdupi coś" to w następnym meczu też gra ale dostaje trochę mniej minut - tak zauważyłem w przypadku Hilla ale nie wiem czy jego mniejsze minuty nie są spowodowane tym podkręceniem kostki.Wracając do Bryanta, myślę, że Kobe wpasuje się w ten zespół lub zespół do Kobiego, chłopaki chcą wygrywać walczą, walczą i jeszcze raz walczą. Komentatorzy ciągle to powtarzają "they still keep battling" i takie granie przyjemnie się ogląda. Myślę, że Kobiemu pasuje ten zespół - kilku młodych, którzy widzą w nim mentora - stary kumpel z czasów back2back mistrzostwa.. on jest samcem alfa i tyle.. hm zobaczymy. Edytowane 7 Grudnia 2013 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nie oglądałem trzech ostatnich spotkań, więc jest pytanie... Czy Sacre jest ostatnio taki zajebisty, że aż wygryzł Hilla z piątki? Bardziej chodzi o to, że Hill grał z mniejszą energią w ostatnich 4 spotkaniach i w sumie nie przypominał tego samego gościa, co grał z Pelicans czy Nuggets, a Sacre podobno dobrze wypada na treningach + zaliczył udany występ przeciwko Blazers. No i dzisiaj zmiana wyszła na plus, bo Hill znów bardziej się starał, grając krócej i wchodząc ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Nie oglądałem trzech ostatnich spotkań, więc jest pytanie... Czy Sacre jest ostatnio taki zajebisty, że aż wygryzł Hilla z piątki? zgodnie z obawami MDA, długie minuty trochę wypaliły Hilla + doszła kontuzja kostki a Sacre pokazuje, że jest naszym najlepszym obrońcą wśród wysokich. Wes Johnson watch: 5 przechwytów, 1 świetny blok, 3/5 z dystansu. plus Darius Soriano @forumbluegoldWes Johnson's last 5 games: 12.4 points, 3.8 rebounds, 1.8 assists, 1.8 steals, 1.6 blocks, 60.5% FG, 54.2% 3P FG on nearly 5 attempts per. Edytowane 7 Grudnia 2013 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 panowie wy tu sobie recapujecie kazdy mecz kazdego zawodnika jakbyscie mieli isc do komunii podziwiam a zarazem wspolczuje do tego jestem w sporym szoku jaki rekord zrobiliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Szkoda ze wszystkie Wesy po tym sezonie beda chcialy wieksza kase i ich potracimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Tak prawdopodobnie będzie, ale Young zawsze marzył o graniu w LAL, Farmar powiedział, że powrót do NBA to tylko LAL, Wes przy D'Antonim gra swoje nigdzie nie miał takiej okazji i nie był tak wykorzystywany a jego marzeniem też było granie w LAL kto wie może zostaną za jakąś niedużą kasę na 2 sezony, by pograć z Kobe - albo Mitch już tam ma plan w głowie - o tym po sezonie możemy dywagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nikt nie broni Lakersom im zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 A gdzie miejsce na reszte supportu i drugiego maksa i Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Na ten moment to ja wolę mieć Wesa niż Gasola. Gość miał robić pod nieobecność Kobasa jako pierwsza opcja 20/10, a on jest fatalny i jeszcze w dodatku nie broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 A gdzie miejsce na reszte supportu i drugiego maksa i Gasola? na Gasola i maxa i tak nie starczy. zresztą, na ten moment nie zanosi się na pozostanie tego pierwszego, no i kto jest wart maxa z FA class 2014? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja mialem na mysli Carmelo, Gasol jest wart zostania, ale nie w takiej roli jak teraz i nie za taka kase jak teraz, tylko jest jeden problem Gasol wydaje mi sie ze mysli, ze nadal na 10,12+mln kontrakt zasluguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Tylko że maks dla Melo to jakieś 25 milionów, z Bryantem i Nashem na nic więcej nie zostaje. Także miejmy nadzieję, że Anthony zostanie w NY. Edytowane 7 Grudnia 2013 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja mam jeszcze nadzieję, że ten kontakt Nasha albo nie bedzię się liczył w ogóle, albo będzie chociaż jakos rozłożony. Wtedy nawet przy podpisaniu Melo (czego oczywiście nie chce) zostanie jeszcze na jakieś wzmocnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Musi być rozłożony - poprzez stretch provision. Inaczej nawet na Melo nie starczy kasy. Kobe + Melo + pick + Sacre = około 51 milionów. Nash w tym przypadku - ok 3-3,5 Capholdy - ok. 4 Daje w sumie w granicach 58 milinów. Przy założeniu, że cap wyniesie mniej więcej 63 miliony, zostaje całe 5 baniek + room exception, czyli jakieś 2,7 Just say no to Melo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Olać Melo wziąć Denga czy kogoś tego typu, i przegrać ten sezon i w następnym coś łapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 ja bym pomyslal nad grangerem! gosc ma pecha ale gdyby udalo mu sie powrocic do formy to wciaz jeden z topowych sf'ow w lidze. pacers jest zbedny, nie wiadomo czy ktos zaoferuje mu duze pieniadze przy takiej przerwie od grania, wiec moze byc do zdobycia, tylko pytanie czy poprzez transfer czy jako fa. pacers raczej nie beda chcieli oddac go za free, brakuje im na lawce fajnych grajkow wiec moze akurat udaloby sie sklepac jakis ciekawy transfer. niewykluczone tez, ze lakers postanowia zostawic sobie takiego wesleya johnsona, ktory moze jeszcze poprawic swoja gre. zobczymy jak to sie rozwinie. a poki co dzis powrot mamby, wypadaloby wstac w nocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Może tutaj znajdę odzew - 100 zł, że Lakers z Kobim będa mieli gorszy bilans niż bez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 bb2 - tylko kiedy Granger rozegrał ostatnio dobry mecz? kto by grał na pg? kto pod koszem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave24 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tak się zastanawiałem nad Grangerem, biorąc pod uwagę, że będzie wolnych agentem (chyba) może się w koło niego zakręcić. Lepiej właśnie takich graczy ściągnąć niż mieć dwie gwiazdy i wokół nich niech biegają jacyś leszcze. Na PG mogą Lowriego wziąć.Gorzej sytuacja wyglądała by pod koszem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Granger będzie FA. Myślicie, że Lakers mogą uderzać po Bosha jeśli zdecyduje się na opt-out czy raczej zaklepią Gasola na 2/3 lata ? Może powrót Arizy do LA ? Wracając do Grangera to lepiej uderzyć po Denga niż Danny'ego z którego nie wiadomo co będzie po tych kontuzjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi