SlaKB Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wes atletycznie jest bardzo dobry i naprawdę nieźle broni wbrew niektórym opinią. Trójka nie jest najważniejsza w jego grze. Szkoda przegranej, ale Portland od początku sezonu grają bardzo dobrze i przed meczem nastawiałem się na porażkę. Najbardziej szkoda kontuzji Farmara, mam nadzieję że to nic poważnego. Gasol jest naprawdę fatalny. Zastanawia mnie bardzo Henry.. Miał 4-5 świetnych meczów gdzie zdobywał ponad 20p na dobrej skuteczności, a w reszcie był totalnie niewidoczny i nieprzydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 A jaką ma wartość ocenianie obrońcy po statach w boxscorze? Amare to był regularny top blokujący ligi, zdarzyło mu się być nawet 6. Niewapliwie jest lepszym obrońcą od Garnetta, który w XXI wieku nie był nawet raz w top10! Kolejny ekspert akademicki. zrozumienie kontekstu na poziomie Hollingera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Hollinger to teraz w Memphis kariere robi btw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 chytruz, ogladales moze otwarcie sezonu z clippers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ąwszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 co powiesz nt defensywy wesleya na griffinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Już o tym pisałem, chyba nawet w tym temacie - wybronienie dwóch akcji przy natychmiastowym podwojeniu nie jest dla mnie powodem do jarania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 ja tu nie zamierzam sie jarac i robic z wesa dpoty chcialem tylko zobaczyc, jak ty postrzegasz to co sie dzialo, odpowiedz juz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Hollinger to teraz w Memphis kariere robi btw? i póki co Grizzlies świetnie na tym wychodzą. btw. mecz z Clippers to już stare dzieje. Wes teraz wychodzi w s5 i gra na swojej pozycji, poza tym przez te wszystkie mecze dostarczył wystarczająco materiału, by nie trzeba było powoływać się na pojedynek z Griffinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 i póki co Grizzlies świetnie na tym wychodzą. W czym Hollinger im pomaga? Co do Wesa, to Chytruz trochę nad wyrost go hejtujesz, bo ogólnie odbił się od dna na którym był przez 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie wiem czy "pomaga" to jest dobre określenie. No ale dajmy im jeszcze trochę czasu, może doczłapią się do play-off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Grizzlies byli by lockiem na PO gdyby Marc nie wypadł, a tak to na Zachodzie takie straty, nawet 10-15 meczowe bez czołowego gracza mogą być kluczowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Steve Blake has been bothered by hyper-extended right elbow. Injury Update: @JrFarmar had an ultrasound today that showed a tear of his left hamstring. He is expected to be out approximately 4 weeks. Zaczyna się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Darius Morris? Czy inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Grizzlies byli by lockiem na PO gdyby Marc nie wypadł, a tak to na Zachodzie takie straty, nawet 10-15 meczowe bez czołowego gracza mogą być kluczowe. oni i z Gasolem wyglądali kiepsko. przy takiej konkurencji zdecydowanie nie nazwałbym ich pewniakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Kobe wraca 8 grudnia na mecz z Tornto, LA LAkers wrzuciło taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=TTSxg3SaYWs Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Mam urodziny w czerwcu, ale też ósmego. Miły prezent. Jeśli Kobe, albo wróci z ubiegłoroczną formą, albo dopasuje rolę zespołu do swoich mniejszych możliwości - LAkers grają w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ktoś oglądał wczoraj mecz? Kurde Sacre taki kloc, Cousins miał problemy się z nim przepychać - w 4 kwarcie w ważnym momencie zablokował DeMarcusa. Jak ktoś nie oglądał to polecam przynajmniej 4 kwartę -warta zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ciekawe jaki to będzie Kobe. Czy zabawi się znowu w Magic Johnsona i będzie rozdawał piłeczki, czy też forsował rzuty. I kolejne pytanie - ile zagra? 20 minut, czy od razu z grubej rury - i jakieś 35? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nie oglądałem trzech ostatnich spotkań, więc jest pytanie... Czy Sacre jest ostatnio taki zajebisty, że aż wygryzł Hilla z piątki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi