Maciek9020 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wes się odbudowuje jak Earl Clark, Lakers to ostatnimi czasy dobry team dla takich ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Mimo porażki, niezły mecz do oglądania, choć oczywiście fragmentami chciało się już wyłączyć tv – gdyby to był weekend i nie musiałbym zaraz lecieć do roboty to z pewnością bym poszedł spać. Ale emocje w czwartej kwarcie rekompensują tę hujowiznę jaką prezentowali wcześniej. Blok Wesleya – coś pięknego. Szkoda porażki, ale i tak brawa za walkę – lepiej przegrać tak niż dwudziestakiem na co się zapowiadało.Niestety Farmar kontuzja uda. Nie wyglądało mi to na day-to-day. Jeżeli sobie zwyczajnie biegniesz i coś ci nagle strzela to nie może być dobrze. Podejżewam minimum 2-3 tygodnie odpoczynku choć chciałbym się mylić. Po zwolnieniu Eliasa Harrisa jest wolne miejsce w składzie więc powinni ściągnąć kogoś na 10-dniowy kontrakt. Darius Morris jest wolny, a na tymczasowy backup chyba nikogo lepszego nie znajdziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wes nie jest taki słaby jak sądzi Chytruz. Wątpię żeby do końca sezonu trafiał 44% za 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 czyli jednak Nash czy D'Antoni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 a moze to klimat i bliskosc beverly hills tak dziala na niektorych grajkow? wczesniej myslalem, ze to phil i craig hodges, teraz juz sam nie wiem. goscie, ktorzy nie potrafili rzucac z poldystansu nagle okazuja sie solidnymi trojkowiczami. shannon brown, ariza, earl clark, teraz wes, williams czy xavier... a moze to magia contract year....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wątpię żeby do końca sezonu trafiał 44% za 3. bronić też przestanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Steve Blake gra życiówkę w wieku 33 lat Ciekawe co się stanie z chemią Lakers jak wróci Kobe, jak myślisz Jendras? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 czort jeden wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 bronić też przestanie? A co, już zaczął? Dobrze się maskuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Steve Blake gra życiówkę w wieku 33 lat Ciekawe co się stanie z chemią Lakers jak wróci Kobe, jak myślisz Jendras? kobe postawil chlopakom kolacje dziekczynna wiec, pewnie zle z chemia nie bedzie:p a tak serio, wszyscy podkreslali, ze przychodza do lakers bo marza, by grac z kobe'm. mamba przebywa z nimi od poczatku sezonu. nie rozumiem, jak jego powrot ma wplynac na zmiane chemii, jej pogorszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja obawiam się, że atak może stracić płynność i znowu może zacząć się oglądanie Kobe ball przez resztę. Obym się mylił. Sporo zależy od tego, jak Bryant będzie wyglądał i na ile fizycznie będzie mógł sobie pozwolić. Czuję, że wróci w następny weekend. I zaczniemy ocenę. Za to cieszę się jak dziecko z gry Wesa i Younga przed offseason chciałem chociaż jednego z nich, po tym jak dostałem obu nie kryłem radości, dobrze wiecie. Hill, Johnson, Young - cieszy trafność mojego scoutingu Każdy się sprawdził, mimo że spadło na moją głowę sporo krytyki za wiarę w te ruchy. Liczę, że Johnson może wzorem ostatniej umowy Hilla zechce zostać w Lakers nawet za troszkę mniejsze pieniądze.Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że żaden z nich nie będzie grał kolejnego sezonu za grosze, żeby tylko zostać w Lakers. Kobe też nie pokazał odpowiedniej ścieżki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 A co, już zaczął? Dobrze się maskuje. no to nieźle mu to maskowanie wychodzi najlepszy blokujący (2,3 per36, 1,6 ogółem) i przechwytujący w drużynie, broni trzy pozycje. a jego atak wygląda akurat z meczu na mecz coraz lepiej. btw. czytałem gdzieś, że Lakers poprawili jego formę rzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) no to nieźle mu to maskowanie wychodzi najlepszy blokujący (2,3 per36, 1,6 ogółem) i przechwytujący w drużynie, broni trzy pozycje. A, to o fantasy rozmawiamy. To się zgadzam. Gdybyśmy rozmawiali o rzeczywistym graniu, to napisałbym na przykład, że Lakers bez swojego najlepiej blokującego i przechwytującego bronią lepiej niż z nim. Z-11-na-29-miejsce-w-DRTG-lepiej. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 to jest dopiero fantasy. prawie jak na wykładzie z ekonomii, gdzie pokazuje się zależności dwóch zmiennych ignorując wpływ wszystkich innych. taka sama wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) to jest dopiero fantasy. prawie jak na wykładzie z ekonomii, gdzie pokazuje się zależności dwóch zmiennych ignorując wpływ wszystkich innych. taka sama wartość. A jaką ma wartość ocenianie obrońcy po statach w boxscorze? Amare to był regularny top blokujący ligi, zdarzyło mu się być nawet 6. Niewapliwie jest lepszym obrońcą od Garnetta, który w XXI wieku nie był nawet raz w top10! Edytowane 2 Grudnia 2013 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jendrasowi chodziło o to, że statystyki potwierdzają jego grę. Chcecie się przekonać, to odpalcie mecze zamiast marudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jendrasowi chodziło o to, że statystyki potwierdzają jego grę. Chcecie się przekonać, to odpalcie mecze zamiast marudzić. Poradnik dla nowicjuszy na e-nba: punkt 2. jak nie wiesz co odpowiedź, zarzuć nieoglądanie meczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Poradnik dla nowicjuszy na e-nba: punkt 2. jak nie wiesz co odpowiedź, zarzuć nieoglądanie meczy. może zamiast wypisywania bzdur powinieneś wziąć sobie to do serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 wesley ma warunki aby być dobrym obrońcą ale lakers mają 19 obronę. ale jak na zawodnika za niecałe 1mln to i tak steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 wesley ma warunki aby być dobrym obrońcą ale lakers mają 19 obronę. ale jak na zawodnika za niecałe 1mln to i tak steal bo lakers albo graja w obronie albo nie. jeszcze wczoraj mieli 14 obronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi