Cisza Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No to może coś innego niż kontrakt Black Mamby. Dziś mecz z Czarodziejami i naszym Polakiem warto zobaczyć- ja sam będę oglądał.Jak myślicie będzie WIN? dodam, że Ariza wraca do S5, ale prawdopodobnie nie zagra. Ja obstawiam wygraną Jeziorowców po ciężkiej walce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Mecz o 1 w c+? Jeśli się nie mylę, to też raczej obejrzę. Co do wyniku to nie mam żadnych przewidywań, bo po tej drużynie można się wszystkiego spodziewać. Mam nadzięję, że Gasol podtrzyma dobra passę. Obawiam się trochę Walla, bo Blake fajnie gra w ataku, ale w obronie jest strasznie słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave24 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Przykład z Wizardami pokazuje że w tej drużynie brakuje lidera, ciężko traktować za takiego Gasola czy Youna, aczkolwiek ostatnia dobrze punktują. Dobrze że dzisiaj wygrali z Nets, ale te postoje są nie do zniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Kiddowi za pomysł z rozlaniem napoju to powinien przynjamniej Rusek zapłacić zapłacić za niego karę Pierwszy raz coś takiego widziałem, stary wyga! Ale i tak Blake i Henry zniszczyli wbijająć się w temat jako szpiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Zamówiłem u Mikołaja powrót Kobego na Święta - mam nadzieje, że tego nie spierrdoli, bo zawsze dostawałem to czego chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Win z tłokami Panowie? Jak będzie taka predyspozycja rzutowa jak ostatnio to myślę, że dają rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie żebym się czepiał, ale ... "predyspozycja" naprawdę? Początek meczu raczej zwiastuje spotkanie podobne do tego z Wizards, czyli zero obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Mnie chyba najbardziej cieszy, ze w końcu w 4Q spięli poślady w obronie i zaczęli zatrzymywać Pistons w ataku bo wcześniej to była jakaś masakra... spodziewałem się jakoś 8-9 pod koniec miesiąca, a jest 9-8 czyli listopad jak najbardziej na duży plus BTW. ktoś powie mi czemu MDA gra Sacre zamiast Kamanem? Wiem, że mówił że obecna rotacja jest całkiem niezła i goście odnajdują się na parkiecie i rozumieją ze sobą no ale Sacre nigdy nie był jej częścią więc ten fakt mnie bardzo dziwi... A Chris za niedługo będzie marudził tak samo jak Jamison, bo to taki charakter jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Mnie chyba najbardziej cieszy, ze w końcu w 4Q spięli poślady w obronie i zaczęli zatrzymywać Pistons w ataku bo wcześniej to była jakaś masakra... spodziewałem się jakoś 8-9 pod koniec miesiąca, a jest 9-8 czyli listopad jak najbardziej na duży plus BTW. ktoś powie mi czemu MDA gra Sacre zamiast Kamanem? Wiem, że mówił że obecna rotacja jest całkiem niezła i goście odnajdują się na parkiecie i rozumieją ze sobą no ale Sacre nigdy nie był jej częścią więc ten fakt mnie bardzo dziwi... A Chris za niedługo będzie marudził tak samo jak Jamison, bo to taki charakter jest... Wg yahoo ma status kontuzjowany na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Na wschodzie Lakers byliby na 3 miejscu, a na zachodzie nie wiadomo niestety czy wejdą do PO.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wg yahoo ma status kontuzjowany na FA Nie jest kontuzjowany od kilku spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Air jego status na mecz z Pistons był "questionable". Pistons mogli to na luzie wygrać. Czy Cheeks zapomniał o Drummondzie? Wystarczyło dalej pchać się pod kosz, a nie pozwalać na odpalanie Stuckeyowi jumperów, który de facto przegrał Tłokom to spotkanie. Gasol nadal wygląda żałośnie, nie mogę na niego patrzeć, to już nawet Sacre się przyjemniej ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Air jego status na mecz z Pistons był "questionable". Pistons mogli to na luzie wygrać. Czy Cheeks zapomniał o Drummondzie? Wystarczyło dalej pchać się pod kosz, a nie pozwalać na odpalanie Stuckeyowi jumperów, który de facto przegrał Tłokom to spotkanie. Gasol nadal wygląda żałośnie, nie mogę na niego patrzeć, to już nawet Sacre się przyjemniej ogląda. Statusy mają to do siebie, że zazwyczaj są aktualizowane dopiero jak zawodnik zagra lub też nabawi się kontuzji. W przypadku Kamana jest tak, że od kilku spotkań jest dostępny na mecze i on sam o tym mówił. D'Antoni również o tym wie no i dlatego zastanawiam się czemu Sacre, a nie on? Kaman ma dobry mid-range game - coś co Mike lubi więc o co chodzi? Jeżeli w spotkaniu z Kings Kaman nie wystąpi, to IMO może być jakiś konflikt na tej linii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Air jego status na mecz z Pistons był "questionable". Pistons mogli to na luzie wygrać. Czy Cheeks zapomniał o Drummondzie? Wystarczyło dalej pchać się pod kosz, a nie pozwalać na odpalanie Stuckeyowi jumperów, który de facto przegrał Tłokom to spotkanie. Gasol nadal wygląda żałośnie, nie mogę na niego patrzeć, to już nawet Sacre się przyjemniej ogląda. Tak Kaman, miał coś z plecami. No też mnie dziwło, że nie Mo nie wykorzystywał Drumonda. Gasol, no w obronie klapa(jak zawsze), ale ogólnie nie było źle i choć na zbiórkach go zjadali to nie wiem czy można nazwać to żałosną grą. A słowo "predyspozycja" wydaje mi się, że może być tak zastosowane - ja tam Miodek nie jestem. Edytowane 30 Listopada 2013 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Drummond nie grał bo Lakers stosowaliby hack-a-Drummond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Kaman miał problemy z plecami, ponoć był już w stanie grać, ale D'Antoni chciał dać szansę Sacre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Lakersi są cholernie nieprzewidywalni. Dzisiaj najlepiej punktującymi byli Johnson i Williams... no, że do tego dojdzie to bym nie przypuszczał. W ogóle jestem w szoku jak obaj zagrali, po obu stronach parkietu.Szkoda Hilla... mam nadzieję, że to nic poważnego z kostką. To zdecydowanie zawodnik jakiego potrzebujemy i mam nadzieję, że zostanie z nami dłużej. Bez niego to w sumie nie ma kto walczyć o ofensywne zbiórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave24 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo bym chciał żeby Wes został dłużej w LAL. Potencjał w nim jest ogromny, gra dobrze w obronie i efektownie w ataku. Co by nie powiedzieć to "3" siedzą LAL w tym sezonie Jesteśmy na 8 miejscu na Zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 wes? wes johnson? ten wesley johnson ktorego minny oddałaby za czapke gruszek? świat stanął na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jedna porażka i znowu lecimy w dół Lakers w tym sezonie mnie pozytywnie zaskakują. Z małymi wyjątkami bronią nie najgorzej, w ataku też to fajnie wygladą. W każdym meczu może odpalić ktoś inny. Farmar naprawdę się rozwinął od czasu ostatniego pobytu w Lakers. Wes nie jest taki słaby jak sądzi Chytruz. Całkiem fajnie to wygląda biorąc pod uwagę skład i to, że gramy bez Nasha i Kobego, a Gasol na razie słabo wygląda. Mam nadzieję, że powrót KObego nie zaburzy tego flow w ataku i nie pogorszy obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi