Xamel Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 QBA lepiej wyrzucic 10 pomyslow zeby zrobic dobrze nawet jesli najlepszy byl pierwszy . Skoro i tak ma startowac za sezon to przygotujmy to i potestujmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 po prostu mi smutno, że się narobiliśmy lol dobra to zostańmy przy tym, że wymyślimy 3 kategorie paczek o różnej sile. low x 5 paczek medium x 5 paczek high x 5 paczek i teraz zasady przydzielania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 to może po jednej takiej paczce dla każdego. jeśli będą podziały to zawsze będzie jakieś ale: -więcej dla lepszych: będzie się zwiększał dystans między drużynami, powstawanie dynastii "nie do ruszenia" -więcej dla gorszych: kolejna motywacja do tankowania, które samo w sobie jest ch***** trochę to komuną zalatuje, ale taka prawda :> i dobrze by było, żeby te paczki nie były przesadzone (high: 3x5 puntkow, medium: 3x3 punkty, low: 3x1 punkt coś takiego) i żeby jeden gracz mógł dostać tylko jedną, żeby nie tworzyć potworów. a co do przubudzania się do rozmowy - skoro wejść to ma po sezonie, to mamy jeszcze dobre pare miechów na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 dodawanie 3x1 punktu do cyferek nie ma sensu. żadna poprawa, tylko jebania się będzie z tym, żeby to pozmieniać. w wolnej chwili postaram się zrobić takie paczki dla high na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ooooo mam pomysł może te 5 rodzajów paczek to po prostu paczki dla: C, PF, SF, SG, PG? przykładowa paczka high for C: +5 inside, +5 dreb, +5 oreb, +8 strength Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 znów dyskusja padła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ? Czekamy na paczki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 na początek ustalmy ich rodzaje, bo potem znów zrobie i będzie na darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 przykładowa paczka high for C: +5 inside, +5 dreb, +5 oreb, +8 strength Aż takie bonusy proponujecie ? IMO za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 przykładowa paczka high for C: +5 inside, +5 dreb, +5 oreb, +8 strength Aż takie bonusy proponujecie ? IMO za dużo. A to czemu? Chcialoby Ci sie robic tyle rabanu zeby dodac komus 1 do orb/drb/blk? 8 do sily to faktycznie przesada. Ale po 5 do zbiorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Paczka 'zaczynam czaic o co tu biega' aka "nagle gra zwolnila" Dostepna dla graczy po 1 i 2 sezonie +5 quickness +10 handling +8 passing +5 jump shot -2 jumping -2 ins scoring - - - Updated - - - Paczka "starsi panowie dwaj" aka " zgryzliwi tetrycy" aka "druga swiezosc kurczaka" aka "odwiedzilem laboratorium w Duseldorffie i dali mi te nowe witaminki " Dostepna dla graczy powyzej 34 roku zycia +5 sila +5 jumping +5 quickness +5 do jednego z powyzszych do wyboru +4 jump sht +2 ins +6 drb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 po namysle jednak jestem przeciwnikiem tej idei (a napewno na tak duza skale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Te moje pakiety do zgrywa. Wydaje mi sie ze gdyby byly ostroznie dobrane nieduze pakiety kilku rodzajow i kazdy gm moglby wykorzystac jeden pakiet rocznie (ale ten sam pakiet tylko raz na 3 lata i na jednego zawodnika dwa razy na 5 lat to bylby dodatkowy wymiar gry bez jakiejs specjalnej grozby rozwalenia gry. Albo tam bez dodawania punktow mi wszystko jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 no jakby to byla raczej kosmetyka (rocznie tylko 1 pakiet dla wybranego gracza, ktorego suma punktow bylaby w okolicach 15 np) niz odwracanie wszystkiego do gory nogami to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi