mac Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wiem co pisalem i wydaje mi sie, ze to dotyczylo jednorazowych opuszczen, a nie wieloletnich, ktore sa szara strefa. Nie wspominajac o tym, ze to moze byc blad w regulaminie, ktorego nikt nie wylapal [pamietaj, ze probowalem opisac jak jest i nie bralem udzialu w tworzeniu wiekszosci przepisow]. Wg Ciebie Oden powinien miec identyczna pensje przez 3 lata? Chociaz w kazdym z nich byl do pobrania? Uważam, że powinien mieć 15, więc wprowadziłbym drobną zmianę w regulaminie: Pensja gracza nie może być wyliczona na podstawie sezonu, w którym rozegrał mniej niż 31 gier. W takim przypadku jego pensja jest FPPG z ostatniego sezonu, w którym rozegrał więcej niż 30 gier obniżone o 10% (jeśli w poprzednim sezonie rozegrał od 21 do 30 gier) lub 15% (11-20) lub 20% (mniej niż 11 gier). zmieniłbym na: "Pensja gracza nie może być wyliczona na podstawie sezonu, w którym rozegrał mniej niż 31 gier. W takim przypadku jego pensja jest FPPG z poprzedniego sezonu, obniżone o 10% (jeśli w poprzednim sezonie rozegrał od 21 do 30 gier) lub 15% (11-20) lub 20% (mniej niż 11 gier)." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ano wlasnie, tylko o takie przestawienie slow moglo chodzic, wiec to poprawie jak bede mogl wrzucic pozostale przeglosowane zmiany [choc te ankiety jakos sie wleka...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Widząc dyskusję o Billupsie w temacie FBX1 nasuwa mi się pytanie. Ile on w końcu jest wart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Wydaje mi się, że jego nazwisko widnieje na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ok, coś za drogi mi się wydawał, więc myślałem, że nie odjęto mu fp za zbyt mało meczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi