tomeczeg20 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 3 techniki w 1 kwarcie. Podoba mi się ta seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 mi średnio bo skonczy się pewnie że poleci Noah ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 I WANT SOME NASTY! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 się Heat naładowali ;] się pedofil makarona czepił jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 uff będą jaja jak Heat pojadą do Chicago z bagażem 2-0 a wcale nie jest przesądzone że tak nie będzie Andersen serio jest pedo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ogólnie to Lebron kapnął że jest czołg i wali z metra 6/6 a chicago jakoś mocno nie ucierpiało z wynikiem. jakby był Kirk i Deng to można by pobawić się fizyczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Lebrona nie da się zatrzymać. Trzeba mieć tylko nadzieję, że support się nie stawi ;] Czy tylko ja dostaję pierdolca jak widzę mordę Allena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Lebrona nie da się zatrzymać. Trzeba mieć tylko nadzieję, że support się nie stawi ;] Czy tylko ja dostaję pierdolca jak widzę mordę Allena? ja wade'a może to nie pi****lec, ale lubię sobie czasem walnąc serię jak Heat mistrzostwa bronili raz pierwszy co Butler kończy .... Edytowane 9 Maja 2013 przez Wirakocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No i 11 punktów straty... Wade to taki trochę celebryta. Wyjdzie na parkiet, pomacha do fanów, pokaże dwa pierścionki, w międzyczasie zrobi kilka fajnych dunków, a po meczu udzieli kilku wywiadów ubrany w outfit zaprojektowany specjalnie dla niego. Tak, Wade jest irytujący - - - Updated - - - Ehh będzie blowout :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wade gra jak gra bo jest po kontuzji, może niezbyt groźnej, ale niektórzy gracze nie lubią przerw w grze i źle znoszą jakiekolwiek kontuzje (np acl... ok żartowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Wade wiecznie ma kontuzję emocje się skończyły wraz z połową Edytowane 9 Maja 2013 przez Wirakocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Noah chyba chce koniecznie wyleciec ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 O *****... 2 ejections, a Heat pokazują co oznacza gwałt zbiorowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Każde spojrzenie na zawodnika Heat to faul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jaki jest rekord różnicy punktów w PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpiegzkrainydeszczowców Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Eee tam, akurat te faule prawidłowo gwizdnięte. Za dużo testosteronu kipiało w Noahu już od pierwszej połowy, i te wyjście z ławki na parkiet oraz ejection było kwestią czasu. Trochę głupio zrobili, bo być może jedna z tych sytuacji może zakończyć się karą odsunięcia od następnego meczu. Niepotrzebnie (wiem, wiem - team mentality), dawno było już po ptokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Każde spojrzenie na zawodnika Heat to faul.tak to wygląda jak da się wciągnąć w nibyfizyczną gierkę. jebać to jest 1-1 jedziemy do Chicago i oby Denga i Hinricha wypuścili z łóżej gajerków to bedzie chociaż komu poniewierać po parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Largest margin of victory, game 58 - Minneapolis vs. St. Louis, March 19, 1956 (133-75) Ehh niemożliwe do pobicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpiegzkrainydeszczowców Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Warto było pozostać z LP na tę czwartą kwartę- Vlad Palownik na boisku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Largest margin of victory, game 58 - Minneapolis vs. St. Louis, March 19, 1956 (133-75) Ehh niemożliwe do pobicia Było blisko http://www.basketball-reference.com/boxscores/201101110LAL.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi