tomeczeg20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 O *****, grek z krwi i kości wkracza do NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Czasem i to drzewo się poruszało jak wiatr odpowiednio zawiał To już było po 2-3 latach w NBA i pracy z coachami nad atletyzmem Na początku to on był dramatyczny pod tym względem. Dallas chyba rekord jakiś jebną w ilości trejdów, Cuban będzie przesuwał się co raz niżej w drafcie, aż będzie miał pick w 2 rundzie czyli niegwarantowany kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 a to nie Nigeryjczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie wiem po **** Celtics zrobili trade up do 13. I tak to coś co wzieli z 13 by dotrwało do 16. Szkoda 2 picków z drugiej rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 a to nie Nigeryjczyk? Może z dziada pradziada, tóż to Grek! Europo co się z tobą dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ten Franklin to dno, już z 2x lepszy jest Hardaway Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 3 picki z rzędu dla Hawks szykują się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Trey Burke a ja go cąły czas jechałem w mm bom suport mcw gdybym wiedział ze tak się to potoczy to bym inaczej pisał Sporo fajnych i gotowych do gry grajków zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Może z dziada pradziada, tóż to Grek! Europo co się z tobą dzieje z niego taki Grek jak zorba ;] w Bux ponoć podobał się ten Franklin, ja go tam nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jak 3 z rzędu niby? Przecież 18 oddają do Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 hahah nie no dobrze ta czapka fittowała na afro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Po **** dali mu tę czapkę ja się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ok mój błąd Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ale napierają z tymi pickami, Mavs cały czas w dół hehe, nie m,oga pchnac picku za hajsy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ten Franklin to dno, już z 2x lepszy jest Hardaway Jr.d duży błąd.....gość jest super - - - Updated - - - Ten Franklin to dno, już z 2x lepszy jest Hardaway Jr.d duży błąd.....gość jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Teraz czarny grek. A Ty Elwariato powinieneś teraz ze szczęścia obalić butlę, Burke'a dostaliście za psi pieniądz, a Ty jeszcze masz jakieś wątpliwości ; obalę spokojnie, nieważne ze szczęścia czy nie, pewnie masz rację ale czy jest taka duża różnica pomiędzy Burkiem i LArkinem plus cholera ja już kompletnie nie wiem kto dla kogo wybiera - - - Updated - - - d duży błąd.....gość jest super - - - Updated - - - d duży błąd.....gość jest super nie wiem czy super ale bankowo nie dno, bedzie z niego klawy rols w odpowiedniej ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Hitler w grobie przewraca się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dennis Schroeder, spodziewałem się białego, niebieskookiego blondyna, jak zobaczyłem jak on naprawdę wygląda to szczena mi opadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 im jest az tak potrzbny ten szreder? ***** w zółwiach ninja chyba był taki ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 dobry pick HAwks, niewiem czy dla Schreodera super ale oni dobrze wybrali, mówię że niewiem bo chłopak potrzebuje dobrej stabilnej organizacji a oni to chyba teraz nawet trenera nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi