ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 NO Pelicans wygrani tegodraftu EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 El wyjmuj chusteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jazz chyba dobrze raczej, czaili na pg i mają bodaj najlepszego z teg odraftu za dwa picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dobry draft. Czekam na 20 pick... mam nadzieję, że ktoś z trójki Dieng, Hardaway, Ledo do Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja tam MCW LArkina stawiałem, plus dwa picki, chociaż znowu o Burku nawet nie mówili że jest dostępny czyli to jakiś przejebany sukces, ogólnie mam mentlik w łowie, o sixers wyszłi na swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 76ers będą tankować ten sezon i zostanie im pick w top3 coś czuję Oby Bynuma zostawili, mają duet z jednym kolanem pod kosz na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kto będzie teraz zdobywał pkty w 76ers? Noel, MCW, Turner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Oby Adams spadł do 16 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wolves to stado debili mogli mieć McCollum. Polecieli w dół w słabym drafcie 14, 21 i 26. BLLEEEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 LeCrab napisał(a): Kto będzie teraz zdobywał pkty w 76ers? Noel, MCW, Turner? Bynum! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Maciek kogo chcesz? Przerwy w 2 rundzie też po 5 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ciekawe co ludzie z Oklahomy zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie płaczę jeszcze, Burk to jak Cp cholera teraz nie poszli po Williamsa, Burk musi się cholera cieszyć, niech zabiera matce tą czapeczke nie płaczcie już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 to co center? leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja chcę Dienga, ale raczej go nie wezmą. Adams mi śmierdzi gównem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 havlicek napisał(a): Oby Adams spadł do 16 !Boston weźmie czarnego Niemca, albo Shabazza cos tak czuje. OKC podobno Adamsa weźmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Adams według mnie spadnie spokojnie... nie podoba mi się gra tego gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 no tak... Shabazzowi powiedzą aby zapuszczał brodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właśnie Woj napisał, że OKC weźmie Adamsa, ale ja mu nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No i niestety Adamsa OKC bierze...nie podoba mi się to, wolałbym pewnego wyrobnika Dienga niż takie **** wie co w postaci nowozelandczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi