elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 jaki k mać Davis Noel idzie do sixer i to ma sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Correction: New Orleans sends a 2014 1st round pick to Philadelphia in the deal. już nic nie wiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ale nie za jrue pojebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ***** niszczy ten draft, Caldwell Pope'a biorą mając 3 PG do wyboru Jak dla mnie wojanrowski robil korekcję odnosnie picku, bo wcześniej nie napisal która runda, a nie w sensie ze noel idzie za sam pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ***** KCP z 9? hahaha Sixersssss o do ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Oho, teraz pick Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Holiday i 1 runda 2014 za Noela...czy 76ers pojebało?? Teraz pewnie MCW, McCollum do 76ers podbijam miliard razzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 wow, czemu Pistons nie wybrali Burka ... a wiem bo mają debila gm, pope jest ok ale no k mać bez przesady tam pg potrzebny a oni jego biorą, matko wszedzie ludzie dostają robotę i **** się na niej znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wojnarowski na twitterze spoileruje, każdy wybór. Skąd on ma takie zajebiste źródła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 @el Evans raczej odejdzie, dobry wybór Kings Noel za Holidaya i pick z mega draftu 2014? Spadli z krzesła w Philly... serio spodziewałem się że za Turnera Pistons też dziwny pick, Burke na stole Ogólnie myślę że tam dobrą wódeczkę mają i robią sobie z ludzi jaja tym draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Noel-Bynum? Czy oni kiedyś rozpoczną mecz razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Noel-Bynum? Czy oni kiedyś rozpoczną mecz razem? Razem to najwyżej w kręgle pograją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie no ***** biora Burke'a mając Rubio, Kahna tam już nie ma a widze wybory dalej pojebane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Philly dobrze kombinuje, oddali Holiday'a bo teraz ani Minny ani Portland Burke nie wezmą. Więc oni się skuszą i mają całkiem udany draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Noel-Bynum? Czy oni kiedyś rozpoczną mecz razem? buehehe... dobre pytanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Burke może kończyć karierę, zniszczą go jak Flynna. Mam nadzieje, że będzie trade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 NA CH... im Burke ? ;] na ławkę chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toraach Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Phila w ogóle może pick oddać do Pelikanów? Chyba pick z przyszłego roku wytransferowała już rok temu do Miami w jakieś dziwnej wymianie picków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Philly dobrze kombinuje, oddali Holiday'a bo teraz ani Minny ani Portland Burke nie wezmą. Więc oni się skuszą i mają całkiem udany drafti **** się sprawdziło, cholera myślałem że Jazz będa mieli z czego wybierać na pg Burk i rubio to dopiero będzie, te picki są totalnie porabane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja pierdolę co za draft, szkoda mi Burke'a, musi pójść trade. A już widziałem chłopaka w 76ers, oni sami raczej też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi