Links Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 OLADIPO!!! yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No to Noel siedzi dalej! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oladipo#2 i Porter#3 pewnie. w sumie myslalem,ze Magic będa brali inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Magic nie chcieli się pakować w kolejnego centra który im ucieknie po kilku latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Magic jakby jeszcze Bledsoe wzięli za Afflalo to fajna, młoda paczka by była. Bledsoe-Oladipo-Moe-Tobias-Vuc, obrona obwodu kozak, pomalowanego zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 to kurde Bobcatz tak mocno chcieli Lena cikawe czy go teraz wezmą, były dla nich niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wiem, zapomniałem o nim Ssą czy nie to się okaże po sezonie, może się okazać że Bennett będzie dobrym wyborem. A Noel nadal siedzi, ciekawe czy Jordan się skusi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 zdrowie over hype ja tam się cieszę..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 zdrowie over hype ja tam się cieszę..... Dobrze powiedziane ;] Może Suns się skuszą na jakiegoś centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Cavs według mnie bardzo dobre wybory, zarówno Waiters jak i Thompson. Bennett? Okaże się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 CODY ZELLER z czwórką HAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kolejny niespodziewany wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Mówiłem, że będzie w **** WTF moments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ale jazda na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No to mamy w top 4 dwóch gości z Indiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Suns mają wybór jakby mieli 1 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jordan lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 no teraz zwariowałem ze zdziwienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No to Kings z #7 biorą Noel'a i duet podkoszowy Cousins-Noel za 19lat dominuje lige! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi