theo001 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 coś czuję że trudno IN MINUS będzie znaleźć gorszą pakę niż moja! 1Hank Beenders 2Dennis Bell 3Earl Boykins 4Tom Callahan 5Paul Huston 6Mile Ilic 7Dontae' Jones 8Eric Riley 9Bobby Simmons 10Bill Tosheff 11Al Wood poproszę nie tylko szukać potęg ale i wystawić lepsze łachudrostwo niz moje ignazz przynajmniej będziesz miał ławkę i każdy będzie dawał dużo energii dzięki wielu rotacjom. Ja niestety skazany jestem na grę 6, licząc oczywiście mnie moim 6th manem będzie typek, który rozegrał w lidze 61 minut, więc nas zajedziecie A Bobby S. to jeden sezon miał taki: [TABLE=class: tablehead] [TR=class: evenrow] [TD][/TD] [TD=align: right]37.3[/TD] [TD=align: right]6.3-13.6[/TD] [TD=align: right].466[/TD] [TD=align: right]0.7-1.5[/TD] [TD=align: right].435[/TD] [TD=align: right]3.1-3.6[/TD] [TD=align: right].846[/TD] [TD=align: right]1.7[/TD] [TD=align: right]4.2[/TD] [TD=align: right]5.9[/TD] [TD=align: right]2.7[/TD] [TD=align: right]0.2[/TD] [TD=align: right]1.4[/TD] [TD=align: right]3.0[/TD] [TD=align: right]1.8[/TD] [TD=align: right]16.4 [/TD] [/TR] [/TABLE] więc nie przesadzaj, więcej wiary w swoich teammates Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Moja z 5 maja jest strasznie hujowa za to ciekawa jest z 23 lipca Gary Payton Brandon Roy Gerald Wallace Antoine Carr Elden Campbell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ignazz przynajmniej będziesz miał ławkę i każdy będzie dawał dużo energii dzięki wielu rotacjom. Ja niestety skazany jestem na grę 6, licząc oczywiście mnie moim 6th manem będzie typek, który rozegrał w lidze 61 minut, więc nas zajedziecie A Bobby S. to jeden sezon miał taki: [TABLE=class: tablehead] [TR=class: evenrow] [TD][/TD] [TD=align: right]37.3[/TD] [TD=align: right]6.3-13.6[/TD] [TD=align: right].466[/TD] [TD=align: right]0.7-1.5[/TD] [TD=align: right].435[/TD] [TD=align: right]3.1-3.6[/TD] [TD=align: right].846[/TD] [TD=align: right]1.7[/TD] [TD=align: right]4.2[/TD] [TD=align: right]5.9[/TD] [TD=align: right]2.7[/TD] [TD=align: right]0.2[/TD] [TD=align: right]1.4[/TD] [TD=align: right]3.0[/TD] [TD=align: right]1.8[/TD] [TD=align: right]16.4[/TD] [/TR] [/TABLE] więc nie przesadzaj, więcej wiary w swoich teammates pamiętam yebany contract year Bobbiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Moja z 5 maja jest strasznie hujowa za to ciekawa jest z 23 lipca Gary Payton Brandon Roy Gerald Wallace Antoine Carr Elden Campbell zabawa to zabawa daj swoją ekipę. najlepiej z komentarzem! niezła paka szykuje się w 22 lutego! do pary hoF Dr. Juliusa E i Cheta Walkera dochodzi gorący temat czyli Rondo - zobaczymy ile asyst nabije :-), twardy chris łokieć Dudley. niespełniony Ch. o'Bannon, wysoki adam Kafee, Jayson "wychodzę z pudła' Williams, straszne bliżniak van Arsdale (razem 31/8/5,5), oraz maszynka zbiórek Goo Ligon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 w moje imieniny 21 września tez nie jest najgorzej: Al-Farouq Aminu Artis Gilmore Rick Mahorn Sidney Moncrief do tego kilku gosci robiacych w ciagu kariery 6-8ppg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 z 29 maja 1 Carmelo Anthony 2 Maceo Baston 3 Etdrick Bohannon 4 Bill Curley 5 Alton Ford 6 Alonzo Gee 7 Tate George 8 Richie Guerin 9 Loyd King 10 Raef LaFrentz 11 Bill Ligon 12 Wayne Radford Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 coś czuję że trudno IN MINUS będzie znaleźć gorszą pakę niż moja! 1Hank Beenders 2Dennis Bell 3Earl Boykins 4Tom Callahan 5Paul Huston 6Mile Ilic 7Dontae' Jones 8Eric Riley 9Bobby Simmons 10Bill Tosheff 11Al Wood poproszę nie tylko szukać potęg ale i wystawić lepsze łachudrostwo niz moje 1 Hilton Armstrong 2 LaMark Baker 3 Bill Downey 4 Earl Evans 5 Matt Guokas 6 Kevin Kunnert 7 Rudy LaRusso 8 Perry Moss 9 Ron Riley 10 Barry Sumpter co wygralem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 U mnie całkiem przyzwoicie na obwodzie World B.Free, Birdsong, Hagan z ławki Bledsoe, Gerald Henderson i słabszy z braci Price czyli Brent by trójkami groził. Gorzej ze pod kosz nie mam kogo wsadzic bo jedyny wysoki u mnie Mike Harper ma 6-10 i tylko dwa sezony gral w Portland na PF bym musial dac Owen Wells 6-7 ktory 33 mecze w NBA zagrał. W imieniny za to PG John Paxson SG Hersey Hawkins SF Durant PF tu brak chetnych C Brad Lohaus chyba bym musial obnizyc sklad na PG dac Art'a Williamsa który nawet cos pogrywal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 1 Leo Barnhorst 2 Price Brookfield 3 Bob Christian 4 Ed Gayda 5 Ollie Johnson 6 Ken Mayfield 7 Olumide Oyedeji 8 Jack Twyman I kto jest lepszy (tzn. gorszy? ) Za to moja młodsza córka mogłaby zagraćw zespole z Magikiem Johnsonem, Franckiem Brickowskim i Chucky Atkinsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 1 Leo Barnhorst 2 Price Brookfield 3 Bob Christian 4 Ed Gayda 5 Ollie Johnson 6 Ken Mayfield 7 Olumide Oyedeji 8 Jack Twyman I kto jest lepszy (tzn. gorszy? ) Za to moja młodsza córka mogłaby zagraćw zespole z Magikiem Johnsonem, Franckiem Brickowskim i Chucky Atkinsem rozjebałeś system.....brzmi jak zespół piły nożnej z Bundesligi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 1 Hilton Armstrong 2 LaMark Baker 3 Bill Downey 4 Earl Evans 5 Matt Guokas 6 Kevin Kunnert 7 Rudy LaRusso 8 Perry Moss 9 Ron Riley 10 Barry Sumpter co wygralem? też nie gorzej.. na razie finał ekipa chomika vs rigel'a sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To ja do rzucę coś od siebie : http://www.basketball-reference.com/friv/birthdays.cgi?month=6&day=20#stats::none 1 Hassan Adams 2 Luke Babbitt 3 Josh Childress 4 Winston Crite 5 Jerry Fowler 6 Gordan Giricek 7 Darko Milicic 8 Patrick O'Bryant 9 Rodney Rogers 10 Blackie Towery 11 Elliot Williams Za to z dnia wcześniej dość ładny skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 a Sheed musi się męczyć z innym graczem nad wyraz spokojnym.... 17 września http://www.basketball-reference.com/friv/birthdays.cgi?month=9&day=17 myślę że 100% winner 20 września http://www.basketball-reference.com/friv/birthdays.cgi?month=9&day=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 [TABLE=class: sortable stats_table, width: 1] [TR] [TH=class: tooltip sort_default_asc, bgcolor: #DADCDE, align: center]Player[/TH] [TH=class: tooltip sort_default_asc, bgcolor: #DADCDE, align: center]Born[/TH] [TH=class: tooltip sort_default_asc, bgcolor: #DADCDE, align: center]From[/TH] [TH=class: tooltip sort_default_asc, bgcolor: #DADCDE, align: center]To[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]G[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]MP[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]PTS[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]TRB[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]AST[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]STL[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]BLK[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]FG%[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]3P%[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]FT%[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]MP[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]PTS[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]TRB[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]AST[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]STL[/TH] [TH=class: tooltip, bgcolor: #DADCDE, align: center]BLK[/TH] [/TR] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=class: bold_text, align: left]Jose Calderon[/TD] [TD=align: right]1981[/TD] [TD=align: right]2006[/TD] [TD=align: right]2012[/TD] [TD=align: right]480[/TD] [TD=align: right]13636[/TD] [TD=align: right]4735[/TD] [TD=align: right]1209[/TD] [TD=align: right]3437[/TD] [TD=align: right]441[/TD] [TD=align: right]39[/TD] [TD=align: right].482[/TD] [TD=align: right].381[/TD] [TD=align: right].875[/TD] [TD=align: right]28.4[/TD] [TD=align: right]9.9[/TD] [TD=align: right]2.5[/TD] [TD=align: right]7.2[/TD] [TD=align: right]0.9[/TD] [TD=align: right]0.1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]Johnny Dawkins[/TD] [TD=align: right]1963[/TD] [TD=align: right]1987[/TD] [TD=align: right]1995[/TD] [TD=align: right]541[/TD] [TD=align: right]14859[/TD] [TD=align: right]5984[/TD] [TD=align: right]1336[/TD] [TD=align: right]2997[/TD] [TD=align: right]618[/TD] [TD=align: right]29[/TD] [TD=align: right].456[/TD] [TD=align: right].330[/TD] [TD=align: right].857[/TD] [TD=align: right]27.5[/TD] [TD=align: right]11.1[/TD] [TD=align: right]2.5[/TD] [TD=align: right]5.5[/TD] [TD=align: right]1.1[/TD] [TD=align: right]0.1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]Keith Edmonson[/TD] [TD=align: right]1960[/TD] [TD=align: right]1983[/TD] [TD=align: right]1984[/TD] [TD=align: right]87[/TD] [TD=align: right]931[/TD] [TD=align: right]522[/TD] [TD=align: right]127[/TD] [TD=align: right]56[/TD] [TD=align: right]37[/TD] [TD=align: right]13[/TD] [TD=align: right].448[/TD] [TD=align: right].000[/TD] [TD=align: right].719[/TD] [TD=align: right]10.7[/TD] [TD=align: right]6.0[/TD] [TD=align: right]1.5[/TD] [TD=align: right]0.6[/TD] [TD=align: right]0.4[/TD] [TD=align: right]0.1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]Randolph Mahaffey[/TD] [TD=align: right]1945[/TD] [TD=align: right]1968[/TD] [TD=align: right]1971[/TD] [TD=align: right]321[/TD] [TD=align: right]9589[/TD] [TD=align: right]3815[/TD] [TD=align: right]2554[/TD] [TD=align: right]507[/TD] [TD=align: right][/TD] [TD=align: right][/TD] [TD=align: right].445[/TD] [TD=align: right].000[/TD] [TD=align: right].684[/TD] [TD=align: right]29.9[/TD] [TD=align: right]11.9[/TD] [TD=align: right]8.0[/TD] [TD=align: right]1.6[/TD] [TD=align: right][/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=class: bold_text, align: left]Emeka Okafor[/TD] [TD=align: right]1982[/TD] [TD=align: right]2005[/TD] [TD=align: right]2012[/TD] [TD=align: right]511[/TD] [TD=align: right]16650[/TD] [TD=align: right]6491[/TD] [TD=align: right]5155[/TD] [TD=align: right]419[/TD] [TD=align: right]361[/TD] [TD=align: right]901[/TD] [TD=align: right].517[/TD] [TD=align: right].000[/TD] [TD=align: right].585[/TD] [TD=align: right]32.6[/TD] [TD=align: right]12.7[/TD] [TD=align: right]10.1[/TD] [TD=align: right]0.8[/TD] [TD=align: right]0.7[/TD] [TD=align: right]1.8[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]6[/TD] [TD=class: bold_text, align: left]Anderson Varejao[/TD] [TD=align: right]1982[/TD] [TD=align: right]2005[/TD] [TD=align: right]2012[/TD] [TD=align: right]444[/TD] [TD=align: right]11126[/TD] [TD=align: right]3251[/TD] [TD=align: right]3183[/TD] [TD=align: right]431[/TD] [TD=align: right]393[/TD] [TD=align: right]323[/TD] [TD=align: right].519[/TD] [TD=align: right].037[/TD] [TD=align: right].609[/TD] [TD=align: right]25.1[/TD] [TD=align: right]7.3[/TD] [TD=align: right]7.2[/TD] [TD=align: right]1.0[/TD] [TD=align: right]0.9[/TD] [TD=align: right]0.7[/TD] [/TR] [TR=class: hl, bgcolor: #FFFFAA !important] [TD=align: right]7[/TD] [TD=class: bold_text, align: left]Bonzi Wells[/TD] [TD=align: right]1976[/TD] [TD=align: right]1999[/TD] [TD=align: right]2008[/TD] [TD=align: right]591[/TD] [TD=align: right]15132[/TD] [TD=align: right]7147[/TD] [TD=align: right]2737[/TD] [TD=align: right]1249[/TD] [TD=align: right]769[/TD] [TD=align: right]192[/TD] [TD=align: right].460[/TD] [TD=align: right].327[/TD] [TD=align: right].697[/TD] [TD=align: right]25.6[/TD] [TD=align: right]12.1[/TD] [TD=align: right]4.6[/TD] [TD=align: right]2.1[/TD] [TD=align: right]1.3[/TD] [TD=align: right]0.3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]8[/TD] [TD=align: left]Mitchell Wiggins[/TD] [/TR] [/TABLE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 świetny defence pod koszem, dobry pass first pg i Bonzi jako shooter.. Nieźle nieźle. w tabelce chyba przestawiło się o jeden, bo by wynikało z tego, że właściwie każdy z tych graczy był najlepszym punktującym (prócz Edmonsona), a domyślam się, że to minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 W moje urodziny to same tuzy )) Jeff Adrien Abdul Jeelani Jumaine Jones Andy Kostecka Tom LaGarde Paul Millsap Zaza Pachulia Glynn Saulters Chips Sobek Bruno Sundov Na początku jak kumpel przeczytał, który jest kompletnie zielony w tematyce to myślał, że mam 3 panny w drużynie Za to w imieniny mam całkiem paru grajków, pozycję SG miałbym bardzo dobrze obstawioną Bob Anderegg Evers Burns Will Frazier Wes Matthews Kelly McCarty Reggie Miller Bob Nash Francis O'Hanlon Michael Redd Doug Roth Ansley Truitt Charlie Villanueva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 16 luty. 1.Larry Finch 2.Gary Leonard 3.Forest McKenzie 4.Craig Neal 5.Martin Nessley 6.Richard Rellford 7.Pep Saul 8.Hasheem Thabeet 9.Herb Williams 10.Shawne Williams 11.Qyntel Woods Ogólnie słabo, ale mam swoją perełkę w osobie Kellyego Tripucki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 [TABLE=class: sortable stats_table] [TR] [TD=class: bold_text, align: left]Paul Millsap[/TD] [TD=align: left]Abdul Jeelani [/TD] [TD=align: left]Tom LaGarde[/TD] [TD=align: left]Jumaine Jones[/TD] [TD=class: bold_text, align: left]Zaza Pachulia[/TD] [TD=align: left]Andy Kostecka[/TD] [TD=align: left]Chips Sobek[/TD] [TD=align: left]Glynn Saulters[/TD] [TD=class: bold_text, align: left]Jeff Adrien[/TD] [TD=align: left]Bruno Sundov [/TD] [/TR] [/TABLE] Milasp jedyny co przekraczał 10 pkt w karierze. z Zazy jestem dumny ,Sundova kojarzę , Jumaine Jones grał z Koszarkiem we Włoszech a Andy Kostecka ciekawie brzmi. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Widzę Koelner, że tak jak ja 10 luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 szoszon dobra ekipa moja: http://www.basketball-reference.com/friv/birthdays.cgi?month=1&day=28 Jerome Allen Jim Bostic Michael Cage Jim Caldwell Omar Cook Tony Delk Andre Iguodala Carldell Johnson Mark Madsen Greg Smith Joe Stephens Fred Vinson Vinson to chyba w slasku wroclaw krotko gral, no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi