Luki Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mam takie pytanie - czy ma ktoś link do wszystkich odcinków espn 30 for 30 w dobrej jakości?- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mam takie pytanie - czy ma ktoś link do wszystkich odcinków espn 30 for 30 w dobrej jakości?- http://torrentz.eu/6daa72c92867715f4969 ... 97a0fedde3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ponoć do tej pory są szaleńcy którzy do starej amigi wpychaja nowe procki intela, grafikę nvidii i szybki pamięci ...Ato nie do końca - Są oczywiście wariaci i ten sprzęt, z odpowiednim oprzyrządowaniem odpowiada przede wszystkim na potrzebę "bycia on line". Ale też istnieją po prostu nowe modele Amig, czy raczej kompów nią inspirowanych, niszowe, "kilusetsztukowe", działające na ciągle doskonalonych systemach typu Amiga OS 4.0, które zaczęto składać już w poł. lat 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ponoć do tej pory są szaleńcy którzy do starej amigi wpychaja nowe procki intela, grafikę nvidii i szybki pamięci ... rozumiem ze chciales sprowokowac a nastepnie posmiac sie z tych ktorzy chcieliby ewentualnie pociagnac dyskusje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ponoć do tej pory są szaleńcy którzy do starej amigi wpychaja nowe procki intela, grafikę nvidii i szybki pamięci ... rozumiem ze chciales sprowokowac a nastepnie posmiac sie z tych ktorzy chcieliby ewentualnie pociagnac dyskusje ??? Jak widzisz - niekoniecznie :mrgreen: Amiga ONE XE albo Micro A1C - mówi Ci to coś :?: Pewnie nie, ale trudno się dziwić w Twoim przypadku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ponoć do tej pory są szaleńcy którzy do starej amigi wpychaja nowe procki intela, grafikę nvidii i szybki pamięci ... rozumiem ze chciales sprowokowac a nastepnie posmiac sie z tych ktorzy chcieliby ewentualnie pociagnac dyskusje ??? Jak widzisz - niekoniecznie :mrgreen: Amiga ONE XE albo Micro A1C - mówi Ci to coś :?: Pewnie nie, ale trudno się dziwić w Twoim przypadku :mrgreen: oczywiscie, ze mi nic nie mowi, bo sie Amiga nie interesuje, ale juz po minucie lektury artykulu na wikipedii widze, ze jest to zupelnie nowa konstrukcja a nie ze 'jakis szaleniec wpycha do starej amigi nowe procki intela' zapraszam Cie ponownie do tej dyskusji gdy juz opanujesz podstawowe zasady budowy i dzialania komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 rw30 czy tobie sie zapala czerwona lampka I attack mode jak widzisz post z moim nickiem? jakie wysmiac?? ja to z podziwem pisałem. i BTW pamietam sprzed paru lat ze gdzieś czytałem o tych bozych szalencach podrasowywujacych amigi. teraz architektura zmieniła sie na tyle ze pewnie to niemożliwe albo złe zapamiętałem w kazdym razie żadne "wysmal" amigi były doskonałymi maszynami ze świetnym os'em. w zasadzie w tamtych czasach pc były lepsze tylko od zx spectrum... (taki zarcik rw nie bierz dosłownie iMovie za to nie linczuj proszę...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 aaaa chyba czaja o co chodzi dle mnie "szaleniec ktory wpycha nowy proc intela do amigi" to nie jest idiota ktory nie wie co robi, tylko specjalista ktory wie jak to wszystko dograc dopóki proce były jednocorowe w architekturze 32 bitowej było to możliwe. na pewno trzeba by przeprogramowac microkontroler płyty głównej, a grafika chodziła wtedy po PCI. trochę to szalone ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 rozumiem ze chciales sprowokowac a nastepnie posmiac sie z tych ktorzy chcieliby ewentualnie pociagnac dyskusje ??? Jak widzisz - niekoniecznie :mrgreen: Amiga ONE XE albo Micro A1C - mówi Ci to coś :?: Pewnie nie, ale trudno się dziwić w Twoim przypadku :mrgreen: oczywiscie, ze mi nic nie mowi, bo sie Amiga nie interesuje, ale juz po minucie lektury artykulu na wikipedii widze, ze jest to zupelnie nowa konstrukcja a nie ze 'jakis szaleniec wpycha do starej amigi nowe procki intela' zapraszam Cie ponownie do tej dyskusji gdy juz opanujesz podstawowe zasady budowy i dzialania komputera WoW :shock: No pełen szacun 8) Powaga, również w kontekście posta Xamala... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 rw30 czy tobie sie zapala czerwona lampka I attack mode jak widzisz post z moim nickiem? jakie wysmiac?? ja to z podziwem pisałem. i BTW pamietam sprzed paru lat ze gdzieś czytałem o tych bozych szalencach podrasowywujacych amigi. teraz architektura zmieniła sie na tyle ze pewnie to niemożliwe albo złe zapamiętałem w kazdym razie żadne "wysmal" amigi były doskonałymi maszynami ze świetnym os'em. w zasadzie w tamtych czasach pc były lepsze tylko od zx spectrum... (taki zarcik rw nie bierz dosłownie iMovie za to nie linczuj proszę...) co do czerwnoej lampki to troche tak, ale to nie dlatego ze Ty to Ty tylko dlatego ze mase bzdur wypisujesz po prostu co do podlaczenia 'procka intela' to nie wiem jak Ty sobie fizycznie / elektrycznie wyobrazasz polaczenie tego z plyta glowna amigi, ze nie wspomne o elektronice czy dzialaniu systemu operacyjnego na zupelnie innym procesorze i ogolnie zupelnie innej architekturze systemu jako takiego.... jakby to mialo zadzialac to w zasadzie WSZYSTKO trzeba by bylo zrobic (i sprzet i OS ) od nowa - co w zasadzie zrobiono w cytowanych przex maxeca konstrukcjach, acz i to nie na procku intela a to ze jakis student dziennikarstwa zeby wyrobic dniowke napisal o tym artykul to absolutnie o niczym nie swiadczy - jak bylem ostatnio u starych to w gazecie lokalnej czytalem, ze 3 wsie dalej ufo w nocy chlopu z pola owies skosilo i nie ma teraz czym kabanow tuczyc, ale ja tego nigdzie w dyskusji nie rzucam jako fajny temat bo wiem ze to bzdura Maxec, jak nie masz nic cennego do dodania to naprawde nie musisz sie tu wpisywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_d ... nba-wp6170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 proce intela działały zdaje się w amidze 2000. googlaj chłopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 co do czerwnoej lampki to troche tak, ale to nie dlatego ze Ty to Ty tylko dlatego ze mase bzdur wypisujesz po prostu ha. np. co? co do podlaczenia 'procka intela' to nie wiem jak Ty sobie fizycznie / elektrycznie wyobrazasz polaczenie tego z plyta glowna amigi, w a2000 jest wyjście na kartę rozszezen z procem intela. amiga 2000 jest z 87 roku, puszczali na tym pentiumy 200MHz. BTW normalnie magistrala amigi miała 7MHz a proc 14. ze nie wspomne o elektronice słusznie, nie wspominaj. o "eletronice". albo mów o konkretach albo uznajmy ze odpowiednio zaawansowana technologia jest dla nas magia. nie ma czegoś takiego jak "elektronika" w tym kontekście. jest płyta główna, magistrala danych, mikrokontroler, porty itp. czy dzialaniu systemu operacyjnego na zupelnie innym procesorze ty wogole wiesz co to jest OS? wiesz ze ten sam system może chodzić na rożnych procesorach? słyszałeś o linuxie? może słyszałeś o emulatorach systemu? tam mozna było puścić dwa systemy. system amigi na procu amigi, albo systemy intelowskie (DOS, win 3.11 potem 95,98) na procu intela. i ogolnie zupelnie innej architekturze systemu jako takiego.... jak to mówiła zaba waskousta :pier[...]isz. chodzi ci o system operacyjny? czy system jako komp? jakby to mialo zadzialac to w zasadzie WSZYSTKO trzeba by bylo zrobic (i sprzet i OS ) od nowa - co w zasadzie zrobiono w cytowanych przex maxeca konstrukcjach, acz i to nie na procku intela no a inzynirowie commodora jakoś sobie poradzili. cud!! są tez ludzie którzy potrafią napisać system operacyjny. a to ze jakis student dziennikarstwa zeby wyrobic dniowke napisal o tym artykul to absolutnie o niczym nie swiadczy - jak bylem ostatnio u starych to w gazecie lokalnej czytalem, ze 3 wsie dalej ufo w nocy chlopu z pola owies skosilo i nie ma teraz czym kabanow tuczyc, ale ja tego nigdzie w dyskusji nie rzucam jako fajny temat bo wiem ze to bzdura jak na osobę która swoją wiedzę w temacie opiera na tym co przeczytała 5 minut wcześniej na Wiki to niezle pojechales. brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 kto miła najlepszą windę w nba http://bleacherreport.com/articles/467751-michael-jordan-dominates-the-vertical-jump-wherersquos-carter-and-kobe ziani ma z kolei 61 cali :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 melo 41' .... LOL, moze w HS mial ale i to watpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 melo 41' .... LOL, moze w HS mial ale i to watpie Przed Draftem miał 33.5 http://www.draftexpress.com/nba-pre-dra ... All&sort=1 czyli cały jakby ten ranking coś strzeliło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 tu już go nie ma\ http://www.topendsports.com/testing/results/vertical-jump.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 melo 41' .... LOL, moze w HS mial ale i to watpie Przed Draftem miał 33.5 http://www.draftexpress.com/nba-pre-dra ... All&sort=1 czyli cały jakby ten ranking coś strzeliło... wogole ten art to jakby go dla bravo sport pisali 'there is no allen iverson in this ranking cause he is not known as a leaper' - LOL, przeciez na poczatku kariery zayebiscie skakal (czego potwierdzenie w tym drugim rankingu ktory ktos podlinkowal) tak czy inaczej jak zobaczylem to melo i 41 to sie zlozylem ze smiechu, bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 wogole ten art to jakby go dla bravo sport pisali Ten cały bleacher report jest jak bravo girl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi