Boowka Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wow, piszesz tak o każdym dniu? Impressive. Podziwiam zaangażowanie. Faktycznie basketball-reference ma świetne narzędzia do takich obserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 wypas, masz +1 czytelnika, a nie dałbyś rady podpiąć się jakoś do FB z RSS np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wow, piszesz tak o każdym dniu?Na kazdy meczowy dzien chcialbym by byl jakis komentarz, ale to nie znaczy, ze bedzie on wrzucany codziennie. Wczorajszy mecz to dobry przyklad dlaczego: na 1 rzut oka pod wzgledem unikalnosci i ciekawostek wyglada marnie, wiec pewnie znajde niewiele uwag, a to wg mnie troche za malo na posta, wiec dorzuce to do komentarza na temat meczu z dzisiejszej nocy ;-) Faktycznie basketball-reference ma świetne narzędzia do takich obserwacji.Nie tylko takich, a wszelakich. Odwalili kawal dobrej roboty i mocno to sie docenia jak sie kiedys robilo takie rzeczy na wlasna reke. wypas, masz +1 czytelnika, a nie dałbyś rady podpiąć się jakoś do FB z RSS np?Dzieki i na razie nie myslalem o innych sposobach dystrybucji ;-) Ale im czesciej bede dostawal takie pytanie tym bede mial wieksza potrzebe by cos z tym zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 wypas, masz +1 czytelnika, a nie dałbyś rady podpiąć się jakoś do FB z RSS np?Dzieki i na razie nie myslalem o innych sposobach dystrybucji ;-) Ale im czesciej bede dostawal takie pytanie tym bede mial wieksza potrzebe by cos z tym zrobic. http://www.rssgraffiti.com/ jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ależ ten marketing wpływa na świat Gwiazda ma być gwiazda i chvj! http://www.iamagm.com/news/2011/05/25/n ... bron.james About his comments tweaking the Heat, Barkley said: “I don’t know if Dwyane’s upset with me, but I don’t sit around and worry about it.” He said LeBron James hasn’t said anything to him. “These athletes today are all wussified,” Barkley said. “I’ve been saying LeBron’s been the best player in the league for three years. And I say one thing criticizing The Decision, and I get a phone call from Nike saying why don’t I like LeBron? It’s interesting how this [expletive] works. These groups today, if you don’t say 100 percent positive about their guy or their team, they overreact.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Dziwisz się temu? Przez te komentarze to nie LeBron najbardziej traci tylko marki, które go kreują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ale przecież ja się nigdzie nie dziwię więc WTF Luki? Daje to jako ciekawostkę, przecież wiadomo, że to się kręci wokół pieniędzy a nie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 a ja myślę że to raczej Lebronowi nakręciło sprzedaż przecież mówił w tym roku że ma najlepiej sprzedający się jersey i najlepiej sprzedającą się linię sneakersów. I to w momencie gdy jest niby tak wszędzie znienawidzony nie ważne co mówią, ważne że mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tym razem probuje czegos zdecydowanie zbyt ambitnego... lista pensji i kontraktow trenerow z ostatnich 8 lat: http://weaksideawareness.wordpress.com/2011/06/09/salary-and-contracts-of-nba-coaches/ Ma ktos link/informacje a propos ktorejs brakujacej komorki? Z gory dzieki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 fajna tabela ale czemu nie zrobisz z tego tabel dla lat osobno? beznadziejnie się to przegląda w takiej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 fajna tabela ale czemu nie zrobisz z tego tabel dla lat osobno?Bo raczej chodzilo mi o plik zrodlowy do dalszych analiz... ale w sumie sluszna uwaga. Teraz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 lepiej czego mi brakuje jeszcze to zaawansowania kontraktu, np kontrakt total = 3 lata, a 2010/11 to 3/3, ale wiem, wydziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 czego mi brakuje jeszcze to zaawansowania kontraktu, np kontrakt total = 3 lata, a 2010/11 to 3/3, ale wiem, wydziwiam To zadne wydziwianie. Ba! Myslalem o tym i zgadzam sie, ze cos takiego by sie przydalo, ale nie bardzo wiem jak to zrobic w rozsadnym czasie [czytaj: zeby nie wpisywac kazdej danej recznie]. Zwlaszcza, ze niektorzy trenerzy sa w tej samej druzynie na roznych kontraktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Gortat is way better than Haywood and is also better than Gasol, Hibbert, Camby, Chandler and Bargnani ... he's also probably better than Brook Lopez. The guy averaged 17/12/1.7 per 40mins for the Suns and over his last 28 games when he was given consistent starters mintes he truly averaged 15.3/10.6/1.5. The ONLY true C's (Cousins and Horford are PF's) that are "better" than Marcin are D12, Bynum, Bogut and Nene, maybe Noah but he is extremely one dimensional. http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... start=1080 ciekawy wpis na realgm na forum lakers. niektorzy wysoko oceniaja marcina po tym co pokazal w koncowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Cos o Dirku Nowitzkim, czego wiekszosc z Was na bank nie wie..... http://www.celticstown.com/2011/06/09/r ... -all-time/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Cos o Dirku Nowitzkim, czego wiekszosc z Was na bank nie wie..... http://www.celticstown.com/2011/06/09/r ... -all-time/ Gdzieś już o tym słyszałem. Ale historia zapewne i tak nie zmieniłaby swojego biegu, bo Celtics stanęliby ostatecznie przed wyborem Nowitzki vs. Pierce i wtedy Pierce to byłby raczej no-brainer, bo w dość niewyjaśniony sposób spadł tak daleko, coś jakby Derrick Williams w tym roku poszedł z 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 on jest naprawdę freak of nature :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Albo na serio jestem przemęczony, albo widzę że LBJ ma 6 palców O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Też bym tak powiedział, ale jestem po finale wygranym przez Dallas, więc jestem mega pobudzony i on ma 6 palców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi