Maxec Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 No ja się popłakałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 kolo w Argentynie trafia 15 trójek w meczu źródło: profil Manu na fejsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 a jaka tam jest odległość linii 3pt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czy ktoś oglądający ten mecz mógłby mi powiedzieć, czy to zdarzenie wpłynęło na późniejszą grę (aktywność na deskach) Griffina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 RLPH napisał(a): a jaka tam jest odległość linii 3pt ? taka jak wszędzie w FIBOwskich rozgrywkach [czyli 6.75] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 dam link bezposredni do tych 15 trójek: AUTOMATIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 graf z insidera z espn (znaleziony na locked_on_jazz). o powiekszajacej sie roli rozgrywajaych w ataku. nie znam pochodzenia wykresów poszczegolnych pozycji. ciekawe jak to wyglada z defensywa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 karl malone napisał(a): graf z insidera z espn (znaleziony na locked_on_jazz). o powiekszajacej sie roli rozgrywajaych w ataku. nie znam pochodzenia wykresów poszczegolnych pozycji. ciekawe jak to wyglada z defensywa.. Niech zgadnę, identycznie? ;] Naturalna kolej rzeczy, teraz jest więcej talentu na PG niż 10 lat temu, z tego też względu mają większą role w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Na jakiej podstawie to jest? % rzutów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Cytat Niech zgadnę, identycznie? ;]Nie rozumiem. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Imo właśnie odwrotnie - C największy wpływ, PG najmniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 A w jaki sposób chcecie to obliczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to udokumentować "cyferkowo". A jeszcze mam inne pytanie pisało się kilka razy o "ciężkości" kalendarza i rankingach odnośnie tego. Ma ktoś te listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Luki napisał(a): Imo właśnie odwrotnie - C największy wpływ, PG najmniejszy. No też się zgadza, ale wykres pokazywał zwiększającą się role PG w scoringu na przestrzeni ostatnich 10 lat i z konieczności powinna zwiększyć się też rola obrony na tejże pozycji, ale tego w statystykach nie przedstawisz, bo niby jak? Myślę, że bardzo trudno będzie przestawić i udokumentować to iż defensywa na jakiejkolwiek pozycji jest lepsza bądź gorsza na przestrzeni ostatnich 10 lat, bo też talent ofensywny się zmienia w czasie. To w ogóle ciężki temat jest, ale pewne jest że świetny center, który broni, zbiera oraz blokuje ma o wiele większy wpływ na defensywę jako całość niż point guard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 luki u hollingera masz SOS na biezaco http://espn.go.com/nba/hollinger/powerr ... _/sort/sos lakers maja 2. najslabszy po knicks.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ale Mavs, Jazz i Hornets odjebali. Szczególnie Ci pierwszi - bilans 19-4 i 6 kalendarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja jebie :mrgreen: Ben Wallace dzisiaj z Raptors 23 punkty, career-high. Polecam obejrzeć skrót. http://www.nba.com/video/games/pistons/ ... index.html Kosmos. Czemu Howard nie nauczy sie takich ruchów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubymarcin Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wallace najwieksze drewno ofensywne w lidze , robi dream shak'y jak Hakemm i chyba mi sie zdawalo ze pocisnoł trojke , maskara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 No to jest komedia, że Wallace miał takie spotkanie i jeszcze trójkę do tego dołożył, jego szósta w 14-letniej karierze 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Cytat Siedzenie na ławce w Orlando na pewno w niczym mi nie pomagało. Dwight był wszędzie - zdobywał punkty, "czyścił" piłki pod tablicami. Z nim grało mi się trudniej niż jako jego zmiennik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi