RappaR Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Manute Bol zanim wynajął trenera personalnego do siły podnosił na serię na klatę 10 powtórzeń goły gryf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 W dniu 26.04.2024 o 22:02, RappaR napisał(a): Manute Bol zanim wynajął trenera personalnego do siły podnosił na serię na klatę 10 powtórzeń goły gryf A teraz ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 2 godziny temu, Baptizia napisał(a): A teraz ile? Raczej mało biorąc pod uwagę, że nie żyje 14 lat. Ale z trenerem doszedł do 45kgx10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 2 godziny temu, Baptizia napisał(a): A teraz ile? Tak na oko 27 kg piachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Tak na oko 27 kg piachu Mysle ze ciut więcej niż 6 łopat piachu jest potrzebne aby przykryć tak długą trumnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 On był skremowany. Ale wagę niedoszacowalem o zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 4 minuty temu, ignazz napisał(a): On był skremowany. Ale wagę niedoszacowalem o zero. Przynajmniej widać, że na co dzień nie machasz łopatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 39 minut temu, vero1897 napisał(a): Przynajmniej widać, że na co dzień nie machasz łopatą. Ja kiedys trochę machnąłem za małolata stąd moje oburzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja kiedys trochę machnąłem za małolata stąd moje oburzenie Od razu można było poznać głos fachowca. Każdy kiedyś tam w przeszłości powinien choć trochę ciężej fizycznie popracować w tego typu czy inny sposób, żeby później wiedzieć co to życie. Inaczej później często za bardzo gwiazdorzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 3 godziny temu, vero1897 napisał(a): Od razu można było poznać głos fachowca. Każdy kiedyś tam w przeszłości powinien choć trochę ciężej fizycznie popracować w tego typu czy inny sposób, żeby później wiedzieć co to życie. Inaczej później często za bardzo gwiazdorzy. Zgadzam się. Po prostu nie grzebałem ludzi w piasku. Niestety musiałem przekuwać się przez zamarznięte gleby. Stąd jak widzę lekki piasek to niedoszacowanie robię. Zmrożona bryła waży więcej. A ciężko kopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Będzie nowy rekord... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 3 godziny temu, NieMy napisał(a): Będzie nowy rekord... Ale nie w tym roku bo mogą max 21 meczy rozegrać jeszcze jak bedzie 4:3 4:3 3:4 to co najwyżej wyrówna. Co jak co, jemu tytuł należy się jak psu buda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 17 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Co jak co, jemu tytuł należy się jak psu buda. To prawda! Problem w tym, że koledzy nie dowiozą ze wskazaniem na Tatuma. Mark my words! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 5 godzin temu, NieMy napisał(a): To prawda! Problem w tym, że koledzy nie dowiozą ze wskazaniem na Tatuma. Mark my words! Żartujesz? Tatum ma przecież takie momenty, że można odnieść wrażenie, że gra w zupełnie innej lidze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 2 godziny temu, vero1897 napisał(a): Żartujesz? Mark my words! 2 godziny temu, vero1897 napisał(a): Tatum ma przecież takie momenty nie wiem, nie oglądałem praktycznie Bostonu bo nie lubię Tatuma, imho to pizdeczka 2 godziny temu, vero1897 napisał(a): można odnieść wrażenie, że gra w zupełnie innej lidze! Lidze Tatuma xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 To fajnie oceniać kogoś kogo się nie oglądało. Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 16 godzin temu, ignazz napisał(a): To fajnie oceniać kogoś kogo się nie oglądało. Gratuluję Hehehe, toż to nie jest rookie. Gra już dostatecznie długo żeby okazać się pizdeczką. W tym roku to ostatecznie przyklepie, mówiąc waszym patologicznym językiem, który jak rozumiem jest od niedawna mile widziany xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Z top 15 najlepiej zarabiających, tylko Gobert znalazł się w finałach konferencji. Z top 20 jest jeszcze Doncic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi