mac Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Calkiem ciekawa historia: Druzyna to Phoenix Suns, a Booker podobno byl jako pierwszy. 8 - 0 sie samo nie zrobilo, ladnie dbaja o team chemistry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Bez znaczenia i niezauważone jako, że to Nets bez połowy składu, ale wczorajsze G4 150-122 dla Raptors to 6 najwyższy wynik w historii playoffs jeśli chodzi o punkty zdobyte przez cały zespół. https://www.landofbasketball.com/statistics/most_points_one_team_pl.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Nie jestem fanem tej statystyki NBA Math ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Mitchell te numerki wykręca przeciw tragicznej defensywie. Doncic za to jest imponujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) ... Edytowane 23 Czerwca 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 27 minut temu, Baptizia napisał: Best duo ever oraz lebron i ad. Btw vajny avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Jego metamorfoza po odejściu DeRozana jest niesamowita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Nie wiedziałem, że rozważano wprowadzenie Fibowskiego pola trzech sekund, zamiast tego kilka lat później to FIBA przyjęła -z pewnymi modyfikacjami- pomalowane rodem z NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 The other reason this covid thing is hard to pay the tax with is that the ABA teams still pay the St Louis franchisers. I know there was an announcement of a buyout on the deal, but never heard if it really was consummated. Before, the ABA teams paid what, 25% of their national TV money cut to them? That left the ABA teams more dependent on gate revenues that they haven't been getting. Even if the buyout deal was confirmed, it's probably costing then many millions a year just to pay that off with no gate money to help. czy stare kluby z ABA płaca do dziś jakis haracz z praw tv i przez to są biedniejsze z zasady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 @ignazz Tutaj chodzi o St. Louis Spirits, braci Silna i najlepszą umowę wszech czasów: https://swiatkoszykowki.com/?p=2793 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Godzinę temu, Pepis21 napisał: @ignazz Tutaj chodzi o St. Louis Spirits, braci Silna i najlepszą umowę wszech czasów: https://swiatkoszykowki.com/?p=2793 Ta. Tylko miał być wykup tej umowy ostatnio. Nie wiem czy się udało czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 7 godzin temu, ignazz napisał: Ta. Tylko miał być wykup tej umowy ostatnio. Nie wiem czy się udało czy nie. Z tego co poczytałem to w 2014 roku nie wykupili ich całościowo tylko większościowo za co Silna dostali $500 mln z góry. Planowano w przyszłości wykupić resztę udziałów, ale nie znalazłem informacji aby tak się stało. Wygląda więc na to iż bracia nadal dostają (a właściwie dostaje, bo jeden z nich zmarł) jakiś mały roczny przychód z praw TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Nie wiem czy było, ale ja zobaczyłem pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Smutnych informacji o Delonte Weście ciąg dalszy... https://www.opencourt-basketball.com/homeless-delonte-west-was-spotted-in-dallas-holding-up-sign-asking-for-money/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 2 minuty temu, Baptizia napisał: Smutnych informacji o Delonte Weście ciąg dalszy... https://www.opencourt-basketball.com/homeless-delonte-west-was-spotted-in-dallas-holding-up-sign-asking-for-money/ Tego nie kumam dlaczego milionerzy i byli koledzy mu nie pomogą? Chyba ze wybitnie nie chce i to by i tak nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi